Iltakuulumiset

 

Tulin vielä pikaisesti tänne piipahtamaan, sillä olen saanut aika monta sähköpostia (lämmin kiitos!) enkä valitettavasti kykene niihin nyt tänään enää vastaamaan. Tuttu juttu: aina kun kova jännitys laukeaa, saan ihan jäätävän päänsäryn, niin tänäänkin. Halusin kuitenkin tulla kiinnostuneille kertomaan, että elämämme ensimmäinen rakenneultra on nyt takanapäin ja kaikki, mitä siellä tässä vaiheessa raskautta voidaan tutkia, oli vallan mainiosti <3. Vauva oli kasvanut niin paljon ja poseerasi äitille ja isille niin kauniisti, että sai kätilöltäkin lukuisia kehuja. Suloista sivuprofiiliaan esitteli tämän tästä, kullanmuru <3. Kätilön sanoin: jätetään hänet nyt sinne huomista itsenäisyyspäivää viettämään ja kasvamaan!

Minä taidan aika pian painua unten maille ja palaan tarkempien juttujen kera myöhemmin. Kauniita unia!

022

 

Comments

 1. Jenna
  5.12.2013 / 23:53

  Ihanaa, olen onnellinen teidän puolestanne! :)

 2. Suski
  6.12.2013 / 09:28

  Ihania uutisia, onnea teille !!
  Kumpaa sukupuolta teille on tulossa?

  • 6.12.2013 / 11:40

   Kiitos Suski! En ole päättänyt, kerronko sukupuolesta blogissa – haluan ainakin ensin kertoa rauhassa lähipiirillemme ja ystävillemme, ymmärrät varmasti :)

 3. sanMa
  6.12.2013 / 09:51

  Ihanaa, kun kaikki on hyvin! Olen niin iloinen teidän puolesta:) Minusta tuo sukupuolen selvittäminen on sellainen fiilisjuttu, se on hyvä kysyä, jos sillä hetkellä siltä tuntuu. Varsinkin ensimmäistä odottaessa halusin tietää, kun kaikki on muutenkin niin uutta ja ihmeellistä. Kun vauva syntyy, niin menee kuitenkin jonkun aikaa, että pieneen ihmiseen tutustuu, niin oli jotenkin helpottavaa, kun sukupuoli oli selvillä. Itse aluksi säikähdin, kun syntymän jälkeen kiityminen ei tapahtumutkaan sillä sekunnilla, olin kuvitellut vauvani ihan eri näköiseksi ja erilaiseksi, isällä taas tämä tunne tuli heti. Mutta hyvin pian pienestä nyytistä tuli maailman rakkain ja ei voisi enää kuvitellakaan, että lapsia ei olisi :)

  • 6.12.2013 / 11:42

   Kiitos! :) Tuosta kiintymisestä olen kuullut muiltakin ja lukenutkin, se on ihan luonnollista ettei heti tunne valtavan räjähtävää rakkautta uutta tulokasta kohtaan. Kyllähän se varmasti ottaa aikansa, jotta häneen tutustuu kun ei aiemmin ole tavattu! :) Olen nimittäin itse pyöritellyt mielessäni samaa, että millaistakohan se sitten mahtaa olla… Ei sitä ennakolta voi tietää, se täytyy kokea :).

 4. EmiliaMaria
  6.12.2013 / 10:00

  Hyvä juttu! Mietinkin illalla sänkyyn mennessä että millaisia kuulumisia olette saaneet.
  Hyvää itsenäisyyspäivää koko perheelle.

 5. Nanna
  6.12.2013 / 11:04

  Hienoa, että kaikki on hyvin. Samoin oli meillä viikko sitten rakenneultrassa. Meidän pikkuinen vaan ei suostunut sen vertaa kääntymään, että olisi varmistus saatu, onko hän tyttö vai poika. Kätilö kyllä heitti ”melko varman veikkauksen”, eli meillä jännitellään kuitenkin kevääseen asti :D Oon vertaillut tässä ekan ja tämän tokan ultran kuvia ja aina vaan jaksaa liikuttua sitä, miten paljon pikkuinen on kasvanut näiden parin kuukauden välillä.

  • 6.12.2013 / 11:45

   Ihanaa, että tekin saitte hyviä uutisia! Vauva kasvaa kyllä vauhdilla :).
   Meidän vauveli oli tosi yhteistyöhaluinen, aina kääntyi ja paljasti sen kohdan, mitä juuri silloin piti tarkastella, kätilökin nauroi :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.