Kuudes joulukuuta

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

008

Täällä taitaa tämä juhlapäivä vierähtää ihan rennosti kotioloissa kokkaillen ja leipoen. Ajattelimme leipoa joko tosca- tai porkkanakakun, täytyy vielä miettiä kumpi houkuttaa enemmän… Kokeilemme ensimmäistä kertaa niitä valmiita taikinaseoksia (olen blogimainonnan uhri), saapa nähdä ovatko niin herkullisia kuin väitetään!

Ulkona on niin kauniin valkoista että! Pakkasta vain pari astetta ja lunta sataa hiljalleen… Voi kunpa nämä lumet eivät enää sulaisi pois. Marimekon Kuusikossa-joulutyynynikin on saapunut; tilasin sen ja Bottna-tyynyn seuraksi vielä kolmannenkin, joka saapuu ensi viikon aikana.

003

Vähän joulupuuhasteluakin sisältyy meidän itsenäisyyspäiväviikonloppuun: ajattelimme ottaa joulukuusen esiin, jos ei tänään, niin ehkä viimeistään huomenna. Täytyy sitten etsiä sille sopiva paikka; vaihtoehtoja on kaksi. Kokeilemalla selviää!

022

Kissa on nyt jo sitä mieltä, että häiriöttömät päikkärit olisivat paikallaan – ehkä täytyy seurata esimerkkiä pienen kävelylenkin (joka tällä jalalla tarkoittaa varovaista sipsuttelua) jälkeen! Kivaa juhlapäivää!

 

Comments

 1. 6.12.2013 / 13:22

  Ihana tuo valkoinen maljakko!

  Hyvää itsenäisyyspäivää teille! :)

 2. 6.12.2013 / 13:41

  Hyvää itsenäisyyspäivää.
  Noi Marimekon tyynyt on kyllä ihanat.

 3. 6.12.2013 / 21:36

  Kaunis tuo 2. kuva, ihan taianomainen! Hyvää itsenäisyyspäivää! Ja onnea eilisestä, pikkuisen näkemisestä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.