Ensimmäinen ensimmäistä

 

Hyvää alkanutta vuotta! Missä merkeissä teidän vuotenne vaihtui?
Meillä vaihtui ihan niin rauhallisissa merkeissä kuin olin ajatellutkin. Iltapäiväisten päiväunien jälkeen aloimme valmistautumaan iltaan ja ensimmäisenä suuntasimmekin vanhempieni kanssa lasten ilotulitusta katsomaan :). Sieltä matka jatkui mökille miehen vanhempien ja miehen veljen perheen seuraan; mökillä saunottiin, syötiin ja herkuteltiin sekä ammuttiin raketteja. Koko ajan mun mielessä kuitenkin oli, miten kisuliinit pärjää kaksistaan kotona, koska painelivat ensimmäisten paukkujen raikuessa peräkanaa peput matalina sängyn alle <3. Niinpä mökiltä lähdimmekin hetkeksi kotiin. Olimme lähtiessämme kääntäneet kaikki mahdolliset sälekaihtimet kiinni, jättäneet valoja palamaan sekä laittaneet popin soimaan. Heti ovesta sisään tullessamme kissat tulivat makuuhuoneesta meitä vastaan, nauratti niiiin paljon koska radio pauhasi juuri sillä hetkellä Sini Sabotagen biisiä, jossa laulettiin mm. näin: sä oot tääl vaik sun pitäis olla nukkumas MIKS älä anna sen vaivata kun me halutaan bailata kun me halutaan bailata a-a-a-a-a-a älä anna sen vaivata kun me halutaan bailata!

Koska totesimme, että kissat pärjäävät omien pyjamapartyjensa kanssa niinkin hyvin, lähdimme heidät ruokittuamme vielä ystäväpariskunnan luo, josta suuntasimme vuodenvaihteen ilotulitusta katsomaan. Sen jälkeen kotiin ja uni tulikin aika pian :). Saapa nähdä, millaisissa merkeissä otetaan uutta vuotta vastaan vuoden päästä!

2013-01-01

Vuoden ensimmäinen päivä käynnistyi täällä pitkään nukkumisella (mistä tätä unta riittääkin, huh!) ja hitaasti heräämisellä. Heräsin kymmeneltä, jonka jälkeen siirryin ainoastaan olohuoneen sohvalle jatkamaan unia :D. On kyllä niin ihanan levännyt olo nyt! (Ainakin päikkäreihin asti :P.)
Kun sain silmäni kokonaan auki, karsimme enimpiä joulujuttuja kodista pois. Ikkunatähdet jäivät vielä, saavat ollakin paikoillaan loppiaiseen asti. Joulukuusi on karsittu koristeista, se pääsee iltasella autotallin välikatolle säilöön. Olen kyllä entistä tyytyväisempi päätökseeni ja haluuni aloittaa joulufiilistelyt ajoissa, koska muuten tämä joulukausi olisi niin auttamattoman lyhyt! Nyt kun joulun tunnelmasta on saanut nauttia tarpeeksi pitkään, on siitä myös valmis hyvillä mielin luopumaan.

Olen alkanut luonnostelemaan jonkinmoista koostetta viime vuoden merkittävimmistä tapahtumista, täksi päiväksi se ei kuitenkaan ehtinyt vielä valmistua. Nyt jotain välipalaa ja sen jälkeen jatkan jutun parissa! Sen verran jo tiedän, että pitkä siitä tulee… Kannattaa ehkä varata jotain evästä viereen, kun alatte sitä lukemaan :). Ihanaa pyhäpäivää kaikille! Tämä on oikein sellainen elokuvaa toisensa perään -päivä vai mitä!

 

Comments

 1. AnskuliP
  1.1.2014 / 19:30

  Hyvää Uutta Vuotta 2014!

 2. 2.1.2014 / 23:09

  Jännittävä vuosi teillä takana, mutta entistäkin ikimuistoisempi edessä <3 Ihanaa alkanutta vuotta Satu ja perhe!

  • 3.1.2014 / 12:20

   Kyllä, odotan innolla ja jännityksellä tulevaa!
   Kiitos Kerttu ja kiitos niin monista aiemmistakin ilahduttavista ja kultaisista kommenteistasi <3.

 3. Niina ja 4kisua
  4.1.2014 / 09:44

  Oikein ihanaa alkanutta vuotta ;)
  Uudenvuoden juhlinta meni rauhallisesti pienessä flunssassa. Miespuoleiset ampui raketteja 1,5h!! (alk.klo 21:30) ja mä vetelin hirsiä että jaksan katsoa raketteja sitten puolilta öin ;D Eli näin meillä :)
  Itse olin kanssa huolissani kisujen pärjäämisestä , koska pienin pelkää kovia ääniä (jo imurikin on ihan nou nou) mutta naapurin rouva ruokki/katsoi kisujen perään niin pystyin jotenkin nauttimaan illasta kuitenkin.
  2014 vuosi on varmasti haasteita täynnä ja varmasti yllätyksiäkin tulee , mutta niinhän se elämä menee :)
  Rentoa viikonloppua teille ja kisuille silityksiä :)

  • 4.1.2014 / 12:22

   Kiitos Niina! <3 Samoin sinulle ja kisuille :). Jännä kyllä nähdä, minkälainen vuosi tästä muodostuu! Viikonlopputerkkuja sinnekin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.