Vauvan sitteri

 

Mainitsinkin aiemmin, että olemme ostaneet vauvalle (vasta/jo?) yhden tarvikkeen, vaatteiden lisäksi siis. Aloitimme ns. helpoimmasta päästä, sillä mielestäni tämän sitterin valinta oli helppo päätös. Katselin BABYBJÖRN Balance -babysittereitä sillä silmällä jo tuossa syksymmällä, sillä olen kuullut ja lukenut niistä niin paljon hyvää. Niinpä sitten aika pian rakenneultran jälkeen tilasimme tuotteen sävyssä liituraita (kyseinen sävy näytti tällä hetkellä olevan Lekmerin sivuilla väliaikaisesti loppuunmyyty):

022

cats

Olimme suunnitelleet ostavamme sitteriin myös jonkin virikelelun – saman merkin kivan värikäs ja pyöriteltävä puulelu olikin nappivalinta. Sattui vielä niinkin hyvin, että kun olin tilausta tekemässä, oli tuo puulelu tarjouksessa: sen sai kaupan päälle juurikin tuon liituraitaisen sitterin mukana. Tällaisista tulee aina niin superhyvä mieli; kun on aikeissa joka tapauksessa ostaa jonkin tuotteen ja huomaa siihen liittyvän tarjouksen! Lisäksi tein tilauksen Keskittäminen kannattaa -postauksessani mainitsemani Ostohyvityksen kautta, jolloin tililleni rapisi muutama säästetty euro lisää.

019-crop

Varmasti hyvä hankinta tämä sitteri ja tulee olemaan suuri apu arjessamme. Sitterissä on kolme asentoa: leikki, lepää ja nuku ja siinä vauva saa aika hurjaltakin näyttävät vauhdit potkiessaan ja hihkuessaan :). Ajattelin, että tässä sävyssä sitteri on paitsi kivan näköinen, myös käytännöllinen ja päällisen voi helposti pestä koneessakin.

030

Löytyykö joltain teistä tämä samainen sitteri? Oletteko olleet tyytyväisiä hankintaanne?

 

Comments

 1. Pauliina
  3.1.2014 / 13:08

  Tuo sitteri on tyylikäs! Me ostettiin toiselle lapsellemme sitteri, mutta käyttökerrat jäivät hyvin vähäiseksi. Niinpä sitten kolmannen lapsen jälkeen myinkin sen. Ja neljäskin pärjäsi ilman sitteriä.
  Jotkut vauvat viihtyvät siinä hyvin, ja meidän oli sitten niitä toisia. Eli ei viihdytty. Sen tilalla sitten kannoin liinassa mukana. :)

  Teillä on niin kaunis koti. Samasta kaupungista kotoisin olevana olen koittanut tsiikata, että missä päin talonne sijaitsee. ;) Meillä vasta rakennusprojekti alussa. Toukokuussa pääsee tontille. Mutta nythän on hyvä aika suunnitella ja haaveilla.

  Ihanaa odotusaikaa sinulle! Nauti, närästyksestä ja kaikista muista vaivoista huolimatta. (p.s. minulle tuohon närästykseen auttoi hiilihapollinen juoma.)

  • 4.1.2014 / 12:26

   Toivottavasti meille tulee sitterimies! :)
   Kiitos Pauliina kotikehuistasi! Onnea teidän tulevalle projektille! Tämä aika ennen aloitusta on kyllä hyvä käyttää suunnitteluun, se helpottaa hurjasti sitten kun hommat pääsee käynnistymään :).
   Kiitos, yritän nauttia ;).

 2. 3.1.2014 / 13:13

  Meillä ensimmäisellä lapsella oli ilmaiseksi saatu Emman sitteri, joka sitten koki homekohtalon mummulan varastossa ja niinpä Aavalle hommasin bäbybjörnin, tosin käytettynä ja päällystin sen uudelleen. Omaa silmää sininen farkkukuosi ei miellyttänyt, mutta kolmenkympin hinta puolestan senkin edestä. Täällä näkyy sitterin nykyinen ilme :) http://nauravanappi.blogspot.fi/2013/04/sitterin-uusi-ilme.html

  • 4.1.2014 / 12:29

   Wautsi, tosi hienon teit teidän sitteristä! Kelpais tännekin :D. Mistä olet muuten ostanut tuon vaaleansinisen sitterissä koeistumassa olevan nallen? Sellainen olisi hakusessa, niin olisi nallekolmikko kokonainen :).

   • 5.1.2014 / 13:13

    Jäänyt ihan huomaamatta sun kysymys! Nalle on saatu miehen työkavereilta vauvalahjaksi, joten uskon sen olevan kärkkäiseltä. Voin kurkata onko siellä vastaavia kun käyn ensi kerran. Tokihan tuo on jo kolme vuotta vanha :)

 3. E
  3.1.2014 / 13:17

  Meillä on vastaava sitteri musta-harmaana. Olen ollut todella tyytyväinen ja vauva (nyt 4kk) viihtyy myös. Itse ostin käytettynä, vaikka näyttää niidenkin hinnat olevan aika korkeat. Ehkäpä on sitten jälleenmyyntiarvoa, kun sitteriä ei enää tarvi.

 4. Anni
  3.1.2014 / 13:58

  Meiltä löytyy myös kyseinen sitteri..aivan mahtava apu, jos vauva sen tyyppinen että viihtyy yhdessä paikassa. Itse myös kattelin juuri tuota liituraitakuosia, mutta hinta tuntui niin kaamealta että ostin käytettynä ja ystäväni ompeli uuden, ihanan harmaan päällisen. :) Ja tuo lelu on mainio!

  • 4.1.2014 / 12:33

   Joo onhan tuo varmasti sellainen ylimääräinen käsipari, jos vauvalle vain kelpaa ;).
   Tykästyin kovasti tuohon leluun sekä materiaalinsa että väriensä puolesta!

 5. 3.1.2014 / 14:25

  Kun lapset olivat pieniä, meillä oli tuo samainen sitteri. Voin suositella tuota kyllä todella lämpimästi, oli ihan superhyvä! Vauvasta oli hauskaa kun oppi ottamaan itse sitterissä vauhtia:D
  Iso plussa on myös se, että sitterin kankaan saa kokonaan irroitettua ja pestyä pesukoneessa. ”Muutamat” puklu- ym. tahrat siitä aikoinaan saikin pestyä…

  • 4.1.2014 / 12:34

   Mahtava kuulla! Voi voin vain kuvitella sen hihkumisen kun hoksaa, miten tässä pääsee hyppimään ja pomppimaan :D.

 6. Tanja
  3.1.2014 / 14:33

  Meillä oli puna-musta tuo samainen sitteri ja omasta mielestäni päihitti Emmansitterin 100-0.
  Neiti meillä oppi nopeasti heijaamaan itseään siinä kun vähän kasvoi ja viihdytti siinä niin myös itse itseään.
  Mukavia odotushetkiä.

  • 4.1.2014 / 12:36

   Hyvä tietää! Toivon, että vauva tulee viihtymään tuossa ja löytää myös tuon kivan omatoimisen liikkumisominaisuuden :). Kiitos Tanja!

 7. Johanna
  3.1.2014 / 14:51

  Meillä justiinsa tuo sama sitteri ollut kaksosillamme käytössä ja oli kyllä hintansa arvoinen. Lapset tykkäsivät siinä kovasti katsella maailmaa ja äidin silmään sopi värienkin puolesta ;)

  Eilen pakkasin vatsa-asukin joulupaketin muiden joulutavatoiden mukana säilöön. Malttamattomana odotan, että saan sen ensi jouluna ottaa esille :) Onhan tilaus löytänyt perille jo sinnekin osoitteeseen? :0)

  • 3.1.2014 / 14:55

   Kiva kuulla että osoittautui hintansa arvoiseksi!
   Voi arvaa miten kävi mun tilauksen kanssa! Kaksi päivää tilauksesta tuli viestiä, että se lahjapakkaus oli loppunut :/. Olen nyt sitten starttaamassa etsinnät löytääkseni Sophie-kirahvin jostain muualta, pakko saada se! :)

 8. Löytyy, samalla kuosilla ja lelulla! On nyt toisella tytöllä jo käytössä, ja on mielestäni ollut yksi parhaimmista hankinnoistamme vauva-aikaan. 7 kk asti syötimme tuossa vauvan maisteluruuat, vauvan voi siinä ottaa mukaan vaikka suihkuun ja suursyömärivauvan voi laskea siihen hetkeksi syötön jälkeen ilman pelkoa ruuan ylöstulosta. Tuon sitterin etu on liukumaton kangaspinta, joten se sopii jo ihan pienellekin vauvalle matalimmassa asennossa.
  Meillä alkaa kohta toisellakin sitterin käyttöikä olla ohi ja sen voi myydä eteenpäin. Uskon, että tuosta saa vielä puolet hankintahinnasta takaisinkin, joten erittäin hyvän hankinnan olette tehneet!

  • 4.1.2014 / 12:39

   Jaa teilläkö ihan samanlainen kombo, kiva! Mukava kuulla teidän kokemuksia tuosta, kuulostaa hyvältä. Itsekin ajattelin juuri mm. tuota suihkuunmenoa ja vaikka kyläilyreissujakin, varmasti tosi kätevä!

 9. Minna
  3.1.2014 / 15:56

  Meillä oli sama sitteri molemmilla lapsilla enkä muuta enää miettisikään jos kolmas muru joskus vielä tulisi. Esikoisen aikaan se oli pakko viedä lopulta varastoon kun poika alkoi kiipeemään polvilleen siihen päälle, piti selkänojan reunoista kiinni ja otti hurjat vauhdit niin että polvet melkein osui lattiaan. Äitiä ja isää hirvitti mutta poika vaan nauroi ja hihkui innoissaan :D

 10. jonna
  3.1.2014 / 22:09

  Heipat! Täälläkin toisella lapsella ihan yliveto sitteri. Pidin tyttöä pienestä pitäen sitterissä pöydällä (kun isoveli vipelsi lattialla), kunnes yks päivä itseään heijatessa saikin sitterin liikkeelle! Tarinan opetus oli siis uskoa valmistajaa ja pitää sitteri tukevasti lattiatasolla. Ei tytsi mihinkään tippunut, kun ehdin ajoissa jaruttamaan, mutta riskiä ei kannata ottaa.

 11. Äippä
  4.1.2014 / 00:27

  Hieno, ja tuo puulelu on ihana :-)

 12. mirva
  4.1.2014 / 21:32

  Hei,mielestäni näin noita sophie kirahveja tänään Babystyle liikkeessä Vaasassa :) oltiin siellä muilla asioilla,ja olen melko varma että yhden hyllyn päädyssä oli niitä. toivottavasti löytyy :) onnea odotukseen ja ihanaa uuden vuoden alkua

  • 4.1.2014 / 21:47

   Voi kiitos tiedosta Mirva! Voi olla, että tässä tuleekin sitten asiaa jonkin kaupungin kyseiseen liikkeeseen! Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

   • Henni
    4.1.2014 / 23:26

    Jos ihan perusmallin kirahvia kaipailee, niin stockalta ainakin saa. Ostimme omamme täältä Oulusta muutama viikko sitten ja silloin myös nettikaupan kautta oli tilattavissa.

 13. Eppu
  6.1.2014 / 22:03

  Meillä käytössä vastaava sitteri jo kolmannella lapsella. Esikoiselle ostettiin yli 6.v sitten ja kolmella lapsella toiminut loistavasti. Mahtavaa kun päälisen pystyy pestä koneessa. Parasta että vauva saa keinutettua sitteriä itse. Hyvä ostos!

 14. 9.7.2015 / 15:50

  Onko teillä ajatuksissa mahd. myydä ko sitteriä pois, vai onko kenties jo myyty? Mulla on etsinnässä tulevalle vauvelille just tällanen sitteri :D

  • 10.7.2015 / 12:18

   Ei olla myyty sitteriä eikä olla myymässä ihan lähiaikoina. Varastossa säilössä siltä varalta, että itse sitä vielä jonain päivänä tarvitsemme :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.