Heitän sulle haasteen!

 

Meitä bloggaajia haastetaan milloin mihinkin kivaan juttuun, mutta miltäs kuulostaisi haaste, johon kaikki voivat osallistua, oli sitten omaa blogia tai ei?

Itse en tällä kertaa voi kilpailuun osallistua, sillä edustan kilpailua Lotuksen yhteistyöbloggaajana. Tämä ei siis suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun tämä haaste ilmoille heitetään; ehkä oletkin kuullut Tyhjän paperin haasteesta kahtena aiempana vuonna? Kilpailu, jossa kuka tahansa voi suunnitella uuden kuosin talouspyyhearkkiin, on ollut todella suosittu, joten nyt se järjestetään jo kolmannen kerran!

cats-crop

Lotus Emilia Design -kilpailuun voi lähettää töitä aina 9.3.2014 asti, jonka jälkeen tuomaristo (josta löytyy muuten eräs ihana blogiystävänikin!) valitsee töistä TOP 10 -finalistityöt. Tämän jälkeen alkaa yleisöäänestys (käynnissä 1.4.-18.5.2014), joten vaikka et itse suunnitteluun osallistuisikaan, voit olla äänelläsi vaikuttamassa voittajan valintaan! Voittajakuosi painetaan syksyn 2014 Lotus Emilia Design –talouspyyhkeeseen.

Palkinnot on yksinkertaisesti huikeat: 1000 euron arvoinen lahjakortti Finnish Design Shopin verkkokauppaan, äärimmäisen hyvä näkyvyys omalle kuosille suomalaisissa kotitalouksissa ja lisäksi Helsingin keskustaan pystytetään elokuussa pop up -kahvila, jossa kuosi on esillä. Äänestykseen osallistujia ei ole myöskään unohdettu: kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 10 kpl 100 euron arvoisia lahjakortteja Finnish Design Shopiin!

cats-crop

Kilpailusivuilla on jo nähtävissä muutamia töitä kivoine nimineen aina keittiöaiheisista kuoseista kukkasiin ja kissakuvioihin! En tiedä teistä, mutta itse sorrun aina lopulta ostamaan kaupasta sitä kokovalkoista talouspaperia, sillä vaikka ne monet kuviot ihan kivoilta näyttääkin, on ne usein vähän turhan mummola- ja mökkihenkisiä meidän keittiöön. Olisi kuitenkin tosi mukava saada keittiöön vaihtelua kuviollisilla talouspapereilla, sillä meidän keittiössä se teline ainakin nököttää tosi näkyvällä paikalla!
Itse henkilökohtaisesti odotankin innolla, jos kilpailuun osallistuisi kivoja, hieman graafisempia kuvioita! Kannattaa muuten lukea tarkasti ohjeet (kuten että pienet yksityiskohdat näkyvät huonosti ja että paperin yleisilmeen tulee edelleen säilyä valkoisena yms.), ennen kuin lähtee kuosia suunnittelemaan. Mutta nyt hyvät arjen designin ystävät, ei muuta kuin ideoimaan! Saa jättää kommenttia, kun se oma työ on siellä esillä niin pääsen kurkistelemaan :).

 

Comments

 1. PM
  27.2.2014 / 10:54

  Hurahdin tähän kisaan ihan täysillä :D Tässä muutama suunnitelmani, olisiko näissä yhtään haastajaa valkoiselle?

  Värikkäitä
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=27397
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=26366
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=27641
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=26036

  Punainen + mv
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=27945

  MV
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=27299
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=26674
  http://emiliadesign.fi/galleria/?design=28367

  Tänä vuonna galleriassa on kymmeniä todella hienoja töitä. Kun ottaa tuomariston huomioon, tulee voittaja varmasti olemaan hyvä!

  -P-

  • 27.2.2014 / 11:19

   Mahtavaa! Ja siis wau mitä suunnitelmia, niin erilaisiakin että! Tykästyin erityisesti juureksiin, punaherukkaan, lemmikkiin ja kuka voisikaan vastustaa tuollaista ihanaa kisu & lankakerä -kuosia?! <3
   Onnea kisaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.