Vapaa perjantai

 

Perjantaiset pakkasterkut! Pakkasta riittää ja Ylivieskassa sitä vasta olikin; kylmimmillään auton mittari näytti -24 astetta! Aloitimme viikonlopun vieton jo tänään ja suuntasimme aamulla tosiaan Ylivieskaan. Aivan upea aurinkoinen pakkaspäivä, olisipa ollut kamera mukana niin olisin saanut maisemia tallennettua matkan varrelta (ehkä olisi kuitenkin ollut liian kylmä siihen…). Kävimme vilkaisemassa vaunuja ja hieman kyselemässä, mutta ei tästä aiheesta sen enempää. Lähipäivinä tulossa vaunuista ihan oma postauksensa, joten palaamme asiaan sitten :).

Vaunuliikkeen lisäksi kiersimme läpi Kärkkäisen, herkuttelimme Pedrinaksen murkinalla ja vierailimme kolmella kirpputorilla, joita pari ystävällistä lukijaa mulle Kirppiskierroksella-postauksessani suositteli. Heti ensimmäisellä kirppiksellä (Kirppis Ruusunen) onnistuin keräämään aikamoisen läjän vaatteita ostoskärryyn… Erityisesti yhdessä pöydässä oli niin mun makuun pienten poikien vaatteita että! Siitä suurimman osan talteen keräsinkin. Aivan ihania ja tosi hyväkuntoisia vaatteita, just sellaisia kirppishelmiä tiedättekös! Ne pitikin heti kotona levitellä olohuoneen lattialle ihasteltaviksi; nuorempi kissakin hyväksyi ne oitis ja on nyt torkkunut vaatteiden päällä pari tuntia :). Iso pussillinen erikokoisia ja erilaisia vaatteita 30 eurolla, me happy! Yhdet farkkuhaalaritkin niin uuden näköiset, etten tiedä onko niitä koskaan käytetty ja hintaa 1,50 €. Mietin, että meillä taitaa olla nyt liian ihania vaatteita; en ehkä malta luopua näistä koskaan…

cats

Aika hyvä tilanne nyt vaatteiden suhteen: 60-senttisistä ylöspäin tarvitsemme vielä muutamia bodeja ja jokusen paidan. Housuja meillä on melkoisen hyvä määrä, olen ehkä aiemminkin tästä maininnut – en vain voi vastustaa pieniä pöksyjä! Mutta kukapa sitä ei housuja tarvitsisi. Niitä kuitenkin tarvitaan enemmän kuin paitoja, sillä bodyt menevät myös yläosasta. Täytyykin huomenna täydentää tuota vaateinvislistaani :).

Nyt kun olen löytänyt noita oman makuni mukaisia poikien vaatteita, niin olen innostunut asiasta ihan eri tavalla! Pojalle ei tosiaankaan tarvitse ostella niitä tummanvihreitä, -sinisiä, -keltaisia vaatteita, koska paljon ihanuuksia löytyy myös väreistä valkoinen, musta, harmaa, beige, turkoosi, vaaleansininen, raikkaan limenvihreä sekä kivan keltainen (tämä(kin) sävy on tarkka, kaikki keltaiset ei iske :D). Eikä ole pakko ostaa niitä lällykuvioisia vaatteita tai ainaisia autokuvioita; raidoilla ja pienillä/hillityillä eläinkuvioilla pärjää mainiosti (kunnes poika ilmaisee oman tahtonsa…). Mulla on reilun kuukauden kuluttua yksi kontrolliultra ja jos siellä paljastuu, että vauva onkin tyttö, niin hänen vaatekaapistaan ei juuri prinsessasävyjä löydy, heh… Sitten vaatehamstraus alkaa lähes alusta, vaikka paljon on myös sellaisia sukupuolineutraalejakin vaatteita ja hyvä niin.

Loppuilta meneekin rennosti takkatulesta ja TVOF:sta nauttien. Mikäs tässä on ollessa, fiilis on kuin tuossa Instagram-kollaasin viimeisessä kuvassa! <3

 

Comments

 1. Tiina
  17.1.2014 / 20:34

  Oi vitsit, vähän kivoja! Itsekin oon löytänyt Ylivieskan kirppareilla vaikka mitä ihanaa (terveisiä vaan entisille kotikulmille). Mukavaa viikonloppua teille!

 2. Henna
  17.1.2014 / 20:53

  Odotan vaunu postausta innoissani. Itellä sama homma eessä ja ylivieskaan menosa.

 3. Hanna
  17.1.2014 / 21:14

  Mietinkin että oletteko jo vaunuja käynyt katselemassa :)

  Mun entinen työkaveri odotti tyttöa ja sairaalakaassiin oli pakattu tyttövaatteita, no hän joutui sitten kuitenkin vauvan syntymän jälkeen soittaa äidillen, että tuoppas vähän jotain miehekkäämpää vaatetta pojalle. Tosiaan koko ajan oli sanottu et juu tyttö on, mut eipäs ollutkaan :)

  Toivotaan, että kurkistukset on kertonut oikein sukupuolen :)

  • 18.1.2014 / 09:41

   Voi ei :D. Noinpäin sukupuolen veikkaaminen ultrassa onkin todennäköisempää mennä mönkään :).
   Tänne on tervetullut kumpi vain, mutta jos siellä tyttö olisikin, niin menisi kyllä ehkä vähäksi aikaa pasmat sekaisin, kun on juuri sisäistänyt tämän poikaodotuksen. Mutta uskon äitiäni; hän oli jo ennen ultraa varma, että odotan poikaa ja siltä kuulemma myös näytän, kun ei kasvoissakaan ole mitään muutosta tapahtunut :D.

 4. 17.1.2014 / 21:41

  Mukava, että vinkeistä oli hyötyä ja löysit hyvää vaatetta. Itse en oo nyt oikein löytänyt mitään tuolle pikkuneidille ja housupula alkaa pikkuhiljaa hiipiä! Tokihan vois tehdä itse, mutta housut on niin tylsiä ommeltavia :) Asunmaalla on kyllä hyyvä valikoima vaunuja, mutta hinnat on kyllä korkeammat kuin nettikaupoissa. Toki siellä on hyvä käydä testaamassa ennen ostopäätöstä. Muuten, kävitkö Kärkkäisellä katsomassa sitä vaaleansinistä nallea ja löysitkö? En ole muistanut käydä kurkkaamassa, vaikka siellä olen käynytkin.

  • 18.1.2014 / 09:44

   Kyllä oli, kiitos vain! :) Se on kyllä niin tuuripeliä tuo kirppisshoppailu.
   Oli siellä paljon kyllä vaunuja, mutta niitä kahta merkkiä, joita olen miettinyt, ei ollut valikoimissa ollenkaan. Kävin nalleakin etsimässä ja yksi sellainen ihana vaaleansininen siellä olikin, mutta sen mukana myytiin vaaleansininen torkkupeitto, jota en tarvitse (yksi sellainen jo löytyy ja sen olen ajatellut vauvan käyttöön). Joten jätin sitten ostamatta sen peiton vuoksi; etsinnät jatkukoon! :)

 5. Viivitys
  17.1.2014 / 21:41

  Hienoja löytöjä! Ja virallinen tarkistajakin paikalla tutkimassa saalista :oD.
  Näistä sun lastenvaatepostauksista tulee ihan mieletön into lähteä ostamaan niitä itsekin! Ja siis meillä ei ole lapsia, paitsi noi karvaiset :oD! Ennen suurempaa ostosryntäystä pitäisi varmaan vähintään odottaa, että odottaa (hah, oli pakko :oP).

  • 18.1.2014 / 09:46

   Virallinen valvoja kuorsasi koko illan farkkuhaalareiden päällä! :D
   Voi mukava kuulla, että nämä herättävät tuollaisen innon, heh! Ihania vaatteita on kyllä nykyään vauvoillekin, erityisesti H&M:lta voisin ostaa lähes kaiken :P.

 6. Aikku
  18.1.2014 / 13:46

  Ihana virallinen tarkastaja sulla! :) Mekin käytiin Ylivieskassa maanantaina ja juurikin Kärkkäisellä, kirppareilla ja Pedrinaksessa herkuttelemassa (ah, että olikin hyvää ruokaa!). Kirppareilta löysin ihania vaatteita 1v. kummitytölle, äitikin kuulemma tykkäsi, esim. ihan uuden veroinen ihana pinkki toppatakki 3 ekee :0 Itsellekin löysin tosi ihan uuden toppatakin, joten oli kyllä hyvä reissu!

  • 19.1.2014 / 11:57

   Eikö :). Supersuloinen <3.
   Kuulostaa tosi kivalta ja hyödylliseltä teidänkin reissu! Niin ja muuten pakko vielä tähän mainita eräs moneen otteeseen todistettu pikkuseikka: Kokkolan Pedrinaksessa on vielä herkullisemmat murkinat :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.