Tammikuu

 

Mulla oli aikomuksena toteuttaa tämä Kuva kuukaudessa -postaussarjani jo viime vuonna, mutta kun se heti tammikuussa jo unohtui (:D), niin päätin siirtää sen vuodella eteenpäin. Viime syksynä sain blogihaasteenkin tämän aiheen tiimoilta, mutta en siihen silloin tarttunut, koska olin tosiaan päättänyt startata tämän vasta tammikuussa. Haluan kuvia talteen joka kuukaudelta koko kalenterivuoden ajalta ja mietin, että ehkä niistä voisi sitten vuoden päästä tehdä jonkinmoisen kivan koosteen ja vaikka kehystää parhaimmat palat tyyliin talvi, kevät, kesä ja syksy.

Vähän mua jännittää, miten muistan tämän joka kuukausi toteuttaa, mutta ehkä te muistatte mua muistuttaa? Mun muistille on nimittäin tapahtunut jotain kummallista viime kuukausien aikana… En rajoita kuvia vain yhteen vaan napsin useampia, jos siltä tuntuu. Pyrin ottamaan kuvat aina kuukauden keskivaiheilla samasta kohtaa ja tässäpäs aloitamme tammikuun kuvilla:

cats

002

011

Mikä onni, että saimme lunta ja tuota auringonpaistetta! Kyllä tällaisilla maisemilla kelpaa tämän postaussarjan aloittaa :).

 

Comments

 1. Jey
  18.1.2014 / 15:16

  Halusin vain kiittää ihanasta blogistasi! Olen lueskellut kirjoituksiasi puolisen vuotta ja pidän siitä miten aitoa kieltä käytät kauniiden kuviesi rinnalla. Mukavaa ja onnellista alkanutta vuotta! :)

  • 19.1.2014 / 12:10

   Voi, iloinen ja lämmin kiitos Jey! Kertoo niin paljon kirjoittajastaan, tällainen sydämellinen kommentti :). Onnellista alkanutta vuotta sinullekin, mukava että olet löytänyt blogini pariin!

 2. Nimetön
  18.1.2014 / 19:40

  Todella kauniit kuvat ja ihana sää! Teillä on kyllä ihanat näkymät ikkunasta. (Enkä toisaalta ihmettele, että joskus tuntuu kuin ikkunan takana olisi joku, kun puut ovat noin lähellä. Tämä siis aiempaan postaukseen liittyvänä kommenttina.)

  Minä juuri tänään postasin blogiini kymmenen kuvan sarjasta tammikuun kuvan, ei ole paljon eroa joulu- ja tammikuun välillä, paitsi lämpömittarissa 15 astetta :)
  http://syhina.blogspot.fi/2014/01/10-kuvaa-kesaan-tammikuu.html

  Aurinkoista viikonloppua!

 3. 18.1.2014 / 21:06

  Teillä on kyllä ihanan avarat ikkunat ja niistä kauniit näkymät! Täällä on säästökuuri menossa ja viisivuotissuunnitelma laadittu, siihen mennessä meilläkin on sitten oma unelmatalo! Haaveilen suuresta, avarasta ja tietysti valkoisesta omakotitalosta, jossa lapsemme on hyvä ja turvallinen kasvaa ja touhuta. :) Ihanaa tammikuuta sinulle. <3

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  • 19.1.2014 / 12:13

   Kiitos Mirka, nuo on kovasti meidänkin mieleen.
   Onnea suunnitelmille, kuulostaa oikein hyvältä! Tuo on ihanaa aikaa :).

 4. 19.1.2014 / 09:12

  Ihanat talviset kuvat. Kaipaan niin kovasti lunta tänne meidän suunnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.