Ihania aaseja

 

Voi pojat mikä päivä: tukka putkella paikasta A paikkaan B! Phuuuuuuh! Aamu ja aamupäivä vierähti uiden: tuntui, että minähän jaksan vaikka kilometrin! Kunnes suihkun ja pukuhuoneen lämpö sai olon hetkessä ihan naatiksi ja mielessä kävi, että voiskohan joku kantaa mut mun autoon… Sen jälkeen kauppareissuja ja tilitoimistossa istumista, samaan aikaan mielessä soi ”Päikkärit, päikkärit!”. No ne jäi tältä päivältä välistä, ei ehtinyt ja nyt taitaa olla turhan myöhäistä… Yöunille seitsemältä?

Sähköposteihin ja blogikommentteihin vastailuja, blogin puolelle oli suunnitelmissa monenlaista postausta, mutta nyt ei jaksa. Kuvat jäi vielä kameraan, odotellaan virkeämpiä hetkiä :). Mutta kyllä piristi kun vihdoin ajoin auton autokatokseen: siellä nökötti pakkauksia, jotka arvasin heti vauvan pinnasängyn osiksi! <3 Jonkin aikaa pidän teitä vielä tämän osalta jännityksessä, mutta kyllä tuolta aulasta jo kokoamisähellystä kuuluu. Harmi ettei kehtoa/pinnistä voi testinukkua, tässä olisi nimittäin yksi innokas testaaja (tai no kissakaksikkoa ei toki sovi unohtaa…)!

Kävin ostamassa sen eilen mainitsemani huopakorin takkapuille ja samalla ihastelin pirtsakan värisiä tekstiilejä:

Kuvakansiot1-001

En tiedä mihin ne mun mielihalut vaaleasta, hempeästä ja seesteisen sävymaailman omaavasta vauvanhuoneesta on kadonneet… Silmät hakeutuu pirteiden aasien joukkoon! Toisaalta taas, eiköhän niitä hempeitäkin sävyjä huoneeseen mahdu. Huomasin, että erityisesti tuo vitivalkoisella pohjalla oleva turkoosi-puna-harmaa aasikangas on herkku, oli miehenkin mieleen kun kuvia näytin. Tuosta voisi teettää vaikka yhden lakanan vauvan sänkyyn? Kuinkahan monta lakanaa ylipäätään olisi hyvä olla, hmm

Tiedän, että moni siellä kieli pitkällä odottaa vauvanhuonejuttuja – minäkin! Niitä on kyllä tulossa, ihan varmasti. Nyt ollaan kuitenkin siinä tavaran haalimisvaiheessa (huom. toimitusajat) eli mikään ei ole valmista enkä tykkää keskeneräistä kuvailla, joten odottelemme vielä jonkin aikaa. Ihan lähipäivinä kuitenkin kurkistamme, mihin se vauvan valtakunta loppujen lopuksi tulee sijoittumaan! Nyt taidan pyöräyttää meille taukokahvit ja sen jälkeen Seitsemän Uutisia ( = yöunia :D) odottelemaan – illanjatkoja!

 

Comments

 1. Hanna
  28.1.2014 / 21:05

  Juu innolla odotetaan minkälaisen huoneen vaavi saa :)

 2. Sara
  28.1.2014 / 21:11

  Mä rakastuin! Nimittäin tuohon kankaaseen. Mä oon ihaillut vaan sellaisia harmaapohjaisia pilvikankaita ja raitoja, tähtiä ja pilkkuja mutta toi on IHANA! Meilläkin on sisustettu pikkuisen huonetta viikonloppuna, sieltä puuttuu nyt hyllyistä korit joihin saisin tavaraa piiloon ja näyttää siltä että itse joudun virkkauspuuhiin… Kivoja ja oikeankokoisia koreja on vaikea löytää!
  Meillä on myös pohdittu äitiyspakkausasiaa. En muista oletko aiheesta kirjoittanut, aiemmin kun olin varma sen ottavani niin en ehkä niin huomannut. Mutta meillä on aivan järjetön määrä pieniä vaatteita! Ja kun ne on itse valittuja, ne varmaan pääsee käyttöön kun taas pakkauksessa olevia tullee käytettyä vaan jos niistä tykkää… vaikeeta! Myönnän olevani nirso. Ärsyttää kun netissä parjataan ihmisiä, jotka haluaisivat tietää pakkauksen sisällön etukäteen mutta miksei sitä saisi sitten tiedustella? Turhaa tavaraa on kaikilla muutenkin nurkat täynnä (tai no ehkä teillä ei, teillä on ihanan siistiä!).

  • 29.1.2014 / 13:07

   Kiva kuulla! Itse ajattelin, että voisin yhden lakanan teettää juurikin sellaisesta harmaapohjaisesta pilvikankaasta, yksi voisi olla tuo turkoosi aasikuvioinen ja yksi vaikka ihan valkoinen. Voi teillähän on hyvällä mallilla huone, meillä ihan vaiheessa, blaah… Jotenki pää täynnä ideoita, mutta niitä on liikaa kun en saa mistään kiinni :D. Samalla pitää järkätä viereinen makuuhuone yhdistetyksi työ- ja vapaa-ajanhuoneeksi… Liikaa hommaa!
   En ole kirjoittanut äitiyspakkauksesta, mutta aiomme sen ottaa, koska mielestäni mukana on paljon höydyllistä tavaraa vaatteiden lisäksi. Lisäksi siinä on se tunnepuoli, kun saa sen hakea postista :). Aika isoja on ne pakkauksen vaatteet ja kuulin, että vaikka koko olisi 60 cm, on se kuitenkin reilumpi. Onpa jännä nähdä, saanko tämänhetkisen vai uuden pakkauksen… Ainahan niissä on varmasti jokunen vaate, joka jää syystä tai toisesta käyttämättä. Ja mä olen kyllä sitä mieltä, että ilman muuta saa miettiä, mitä pakkaus sisältää, miksi ihmeessä ei! Jos avustuksen ottaisi rahana, niin saahan siinäkin tapauksessa miettiä, mihin sen rahan käyttäisi :D.
   Huh, ihanaa, jos näyttää että meillä on siistiä, nimittäin kyllä meiltäkin sitä turhaa tavaraa löytyy…

 3. -tintti
  28.1.2014 / 21:40

  Tuohon vauvalakanoiden määrään: tosi yksilökohtaista!
  Jotkut vauvat ovat kovin ”sotkuisia”; yskä voi saada oksentamaan, kakat tulee joilllain usein esim. selkää pitkin, yöllä ehtii puklata kerran jos toisenkin ;D Meillä ei tapahtunut mitään em. ja pärjäilltiin ihan parilla lakanoilla. Ikeasta ainakin saa niitä kosteussuojia, joiden avulla välttyy pahimmilta patjavahingoilta! Äitiyspakkauksessakin sellainen taisi tulla, mutta se oli melko pieni (kun lapsi alkaa liikkua pitkin sänkyä :D). Meillä pikkulakanat (ja peiton) on saanut kylppärin rättipatterille kuivumaan, joten aamun lakanapyykki on ollut jo vaikka illalla käytettävissä taas.
  Lyhyesti siis: kaikkea voi tapahtua :D Kannattaa ehkä kuitenkin lähteä muutamalla (2-3) lakanasetillä liikkeelle ja sitten tarpeen mukaan hakea niitä lisää :) Myös siirtyminen isompaan sänkyyn aiheuttanee tarpeen uusille lakanoille. Joillain tämä tapahtuu jo vuoden iässä, toiset viihtyy pinniksessä yli kaksi vuotta. Eli ei nyt ehkä ydinsotaan kannata varautua :D Meillä sitäpaitsi vauva nukkui n. puoli vuotta yöt vanhempien välissä (helppo syöttää puoliunessa), joten lakanakulutus oli siksikin pientä!

  • 29.1.2014 / 13:13

   Alunperin ajattelin lakanamääräksi kolmea, se tuntuu nyt kommenteistanne päätellen järkevältä. Meillä ei ole pattereita, mutta on tietysti kuivausrumpu eli muutaman tunnin sisällä saa pyykättyä, mutta ei sitä rumbaa viitsi joka päivä vajailla koneellisilla, joten hyvä olla varalakanoita :).

 4. Emma
  28.1.2014 / 23:37

  Kuvia uudesta huopakassista odotellen :)

 5. 29.1.2014 / 11:56

  Suosittelisin hommaamaan vaikka kolme settiä lakanoita. Että on yksi pesussa, yksi käytössä ja yksi varalta kaapissa. Meillä esikoinen pissasi tosi paljon yöllä ja vaipat falskasivat ja kahdella setillä ei olisi pärjätty. Sitä kosteussuojamuovia lakanan alle saa muuten ihan kangaskaupasta halvalla metritavarana. Siitä leikkoo sopivia paloja! Ne maksaa kaupassa valmiiksi leikattuna älyttömän paljon enemmän. Vink vink :)

 6. Rags
  30.1.2014 / 18:30

  Mielenkiinnolla odotan kuvia vauvan huoneesta! Sun hyvan sisustusmaun tietaen siita tulee kaunis! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.