Huopakassi takkapuille

 

Ikean sininen muovikassi on hoitanut hyvin tehtävänsä takkapuiden kantokassina, mutta tällä viikolla sen korvaajaksi pääsi Halpa-Hallista ostamani vaaleanharmaa huopakassi. Lupailin viikolla kuvia, joten täältä pesee!

099

Huopakassilla oli hintaa 12,95 € ja koko on kyllä just eikä melkein täydellinen! Mahtuu ne meidän reilunkokoiset polttopuutkin tähän 30x53x31 cm kokoiseen kassiin. Huomattavasti mukavampi näky nyt tuossa takan edessä; se sininen ikealainen ei hivele silmää sitten yhtään, vaikka kätevä onkin. Eikä nyt haittaa, vaikka se tuohon aina unohtuisikin ja sehän unohtuu… ;)

101

Vauhti päällä -postauksessani näkyikin jo yksi kuva huopakassileikistä, tässä kuvassa vielä mietitään et viittisinksmä

103

Vanhempi kisunenkin porhaltaa paikalle kurkistamaan, mitä olohuoneessa puuhastellaan…

110

Hänethän paikalle sai (jos rehellisiä ollaan) kalkkunafilepaketin avaaminen… Ja tässä tiiraillaan itse palkintoa: kalkkunafilettä :D. Kun se on niiiiin herkkua!

116

Kuitenkin vain toinen innostuu kassiin asti, oli sitten palkintoa tai ei, pieni leikkituokio maistuu aina!

124

Täytyy nimittäin ainakin testata, että saako tällä muka varmasti kannettua polttopuut (takkamestari huolissaan..?); kestääkö nämä kahvat edes…

091

092

Molemmat sai pienen herkkupalan, vaikka tässä vain toinen maiskutteleekin. Maiskuttelijalla menossa nyt kolmas antibioottiviikko, huomenna soitellaan taas Oulun eläinlääkärille ja mietitään, tarvitaanko millaisia jatkotoimenpiteitä. Oireista taitaa jäljellä olla enää aivan pientä vilkkuluomien näkymistä sekä satunnaista mahan kurinaa. Aiemmin linjoistaan niin tarkka misunen on palannut siinäkin suhteessa entiselleen: ruokakuppiin jää aina silloin tällöin muutama murunen kaverille, joka ei niinkään vaa’an lukemista välitä. Vaikka hän onkin pysynyt ihan normaalipainoisena, hän silti selvästi elää syödäkseen.
Viime maanantaina eläinlääkärille soittaessani oli jo jotain puhetta mahdollisesta kontrollikäynnistä, jaiks! Onneksi tuo mun murunen on kuitenkin niin tottunut automatkustaja, että ei kovin suurta huolta, vaikka uutta reissua pukkaisikin. Mutta edelleen totean: ihanan loppuun asti vietyä hoitoa Lemmikissä, saisi moni eläinlääkäri ottaa mallia! Joka kerta kun sinne soitan, tunnistavat meidät jo kissan nimestä, heidän äänensävyistään hehkuu ihana empatia ja eläinlääkäri muistaa kisun lääkkeiden nimetkin ulkoa.

117-crop

Täällä odotellaan vanhempiani sunnuntaivierailulle: ohjelmassa on mm. huonekalujen vaihtoa kahden makuuhuoneen kesken ja siihen saammekin isäni kantoavuksi, itse kun en uskalla enää painavia sohvia kanniskella. Sen jälkeen herkuttelemme vohveleilla kera mansikkavadelmahillon sekä vaniljajäätelön, s l u r p s ! Nytpä suuntaankin tästä pöytää kattamaan – leppoisaa sunnuntaipäivää teillekin!

 

Comments

 1. mervisti
  2.2.2014 / 11:44

  Hei,
  Sinun blogisi ja kissasi ovat aivan ihastuttavia! Myös kaksi kissaa omistavana olisi kiva saada kissakodin sisustuspostaus. Mistä olet joutunut luopumaan (esim. kasvit, nahkasohvat?) ja miten olet opettanut kissojasi kunnioittamaan sisustusta.
  Huoh, meillä saa tuikkukipot kyytiä, kukkia ei ole ja nahkaiset kalusteet ovat pinterestissä huokailun kohteena…mutta karvakasat menee sisustuksen edelle….
  Ja en ole kauaa lukenut blogiasi, mutta onko sinulla esimerkiksi kiipeilypuuta kissoille? Olisi kiva tietää, miten sen saisi sopimaan sisustukseen ym. kissakapistukset…

  • 2.2.2014 / 21:15

   Voi kiitos kovasti mervisti! Niin mukava kuulla ja kiva, että olet löytänyt blogiini.
   Karvakasat menee tosiaan sisustuksen edelle, hyvin sanottu :). En oikein tiedä, mistä olen joutunut kissojen vuoksi luopumaan, ei heti tule mieleen mitään… Nahkasohvista en ole koskaan välittänyt ja kukkia/viherkasvejakin meiltä löytyy. Yritän toki valikoida ne siten, etteivät ole kissoille myrkyllisiä. Joskus pienet hampaat nimittäin käyvät niitä nakertamassa…
   Olen aina pitänyt esillä ns. koriste-esineitäkin, myös kissojen pentuaikoina, joten luulen että ovat tottuneet pienestä asti niitä varomaan. Käyvät kyllä nuuskimassa ym., mutta sujuvasti puikkelehtivat esineiden lomasta. Komennan, jos liikuttavat tavaroita ja yritän kiinnittää heidän huomionsa muualle. Nuorempi joskus pentuna rikkoi yhden kynttilälyhdyn, mutta muita vahinkoja ei juurikaan ole tapahtunut.
   Meillä on kissoille raapimispuu/-teline kodinhoitohuoneessa, aika rumahan se on… Joskus, jos se meinaa sinne unohtua, tuon sen olohuoneeseen esille ja raapivat sitä sitten innoissaan. Katseenkestäville kissojen raapimistelineille olisi todella kysyntää, sen olen jo pelkästään tätä blogia kirjoittaessani huomannut.
   En tiedä, olisiko tästä aiheesta ihan omaksi postaukseksi asti, sillä olen hieman sivunnut aihetta kolmisen vuotta sitten näissä vanhoissa postauksissani:
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2011/09/17/kissat-ja-vaalea-sisustus/
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2011/01/18/kissat-sisustus/

 2. Hanna
  2.2.2014 / 11:44

  Näin tuon saman kassi eilen halppiksessa ja ajattelin, että sieltä olet sen varmaan hommannut. Mietin sitä miellekin saunapuille, mutta mies ei asiasta innotunut. Olis vaan ollu niin hyvä kun jäis ne roskat sinne kassiin, meillä on rottinkipuukori josta ne roskat aina varisee maahan kun on sellainen ”avoin” malli. Ärsyttävä sit ku sitä silppua on joka paikassa. Takkapuille meillä on ikeasta ostettu iso soikea musta kukkarukku, tosi hyvä puille.

  • 2.2.2014 / 20:55

   Voi, tuollainen roskia tiputteleva kori on kyllä ärsyttävä! Täällä mies otti tuon ihan mukisematta käyttöön ja ihan hyvä määrä puitakin siihen näyttää mahtuvan :).

 3. Pesunalle
  2.2.2014 / 12:17

  Tuo kantokassi on kaunis, kyllä tuollaisen kehtaa jättää esille. Harmi ettei meidän vuokrakaksiossa ole takkaa… :D

  Ja niin suloisia kuvia kissoista! :) On ne vaan niin sulosia, ja heillä on ihania ilmeitä. :)
  Ja onneksi kissaneiti voi jo paremmin ja täytyy sanoa että olette löytäneet hyvän eläinlääkärin! :) Tuollainen palvelu on aika harvinaista.

  • 2.2.2014 / 20:57

   Tuohon voi säilöä myös lehtiä (tai mitä vain), jos ei ole takkaa ;).
   Ilmeet on kyllä ihania <3 ja löytämäni eläinlääkäri myöskin! Tuntuu huojentavalta antaa tuo murmeli hänen hoitoonsa, koska ammattitaito on niin vankka.

 4. Nimetön
  2.2.2014 / 15:53

  Hei,

  ihana blogi sinulla. Mistä ostit tuon huopakassin :

  • Nimetön
   2.2.2014 / 17:56

   Ei pitäis ihailla pelkästään kuvia vaan lukea myös teksti (tässäkin ois riittäny ekat rivit..heh :) Ihan alussa on maininta et on ostettu Halpa Hallista :)
   (Anteeks oli pakko, just tulin töistä ja sai taas useamman kuin yhden kerran huomata miten ihmiset ei osaa käyttää silmiään… väärä paikka avautua, kiitos ja hei :)

 5. Tove
  2.2.2014 / 17:38

  Huopakassi on tosi kaunis! Ja kisulit ovat taas niin suloisia, tekis mieli ottaa syliin ja silittää – mutta virtuaalisilitykset nyt ainakin! :)

 6. Niina ja 4kisua
  2.2.2014 / 20:12

  Heippa :) Oikein ihania kisu kuvia jälleen ;D
  Täällä valmistaudutaan muuttoon ja ahkerat apulaiset takastaa vielä tyhjiä muuttolaatikoita ahkerasti ;D Kyllä tulee taas menoa ja meininkiä tähän muuttoon ;)

 7. Pilvi
  2.2.2014 / 21:20

  Hei!

  Kiva kassi! Ja ihanaa, että potilaskin on jo kuntoutunut :)!

 8. 3.2.2014 / 11:46

  Halpa-Hallista tekee todellakin hyviä löytöjä. Harmi, että tuo meidän paikallinen H-H on vähän pienehkö. Tai ainakin sisustuspuoli saisi olla isompi.

 9. Emma
  3.2.2014 / 17:23

  Kiitos nopeasta huopakassi postauksesta. Kun nostit asian esille aloin tosiaan kaivata meille Ikea-kassin tilalle jotain tyylikkäämpää. Kivan näköinen tuo kyllä on :) Paljonko klapeja siihen mahtuu Ikean isoon siniseen kassiin verrattuna? Vaikuttavatko sangat kestävän puiden painon hyvin?

  • 3.2.2014 / 20:30

   Ole hyvä! Ja kiva että huomasit postauksen :).
   Meillä oli tosiaan käytössä se iso Ikean muovikassi ja nyt tämä huopakassi. Mies sanoi, että tähän huopakassiin mahtuisi noin 2/3 siitä, mitä ikealaiseen. Kahvat kestävät hyvin, ollaan nyt viikon verran tuota käytetty. Huopa on kestävä materiaali!

 10. Rags
  7.2.2014 / 13:46

  Voi, ihanat kisut ja ilmeet! :-D Meillakin aina pitaa menna kauppakasseihin, kun ne tyhjenee ostoksista. Ihan joka kerta tutkittava ne. :-)
  Teidan kisujen kassi on viela tosi hienokin!! Sitahan ei kannata piilottaakaan vaan pitaa esilla. ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.