Pehmeää ja suloista vauvalle

 

Vauvalle on kotiutunut tässä viime päivinä monenlaista ihanan pehmoista, jotain muuta kuin vaatekaapin täytettä! Herttainen Martina PikkuVanilja-verkkokaupasta halusi muistaa minua ja perhettäni kauniilla blogilahjalla:

032

Kyseessä on Cable Chenille -torkkupeitto merkiltä Baby’s Only; torkkupeitto on kaunis palmikkokuvioinen ja sen toiselta puolelta löytyy silkkisen pehmeä chenillevuori. Näitä torkkupeittoja maahantuo Havenos ja värivaihtoehtoja on beigen lisäksi mm. harmaa sekä valkoinen. Pitkään mietinkin harmaan ja tämän beigen välillä, mutta ajattelin, että meillä on muitakin harmaita torkkupeittoja, joten päädyin tähän ja hyvä niin! Sävy on tosi kaunis, tulee mieleen herkullinen maitokaakao!

018

Meillä on kaikilla perheenjäsenillä aktiivisesti käytössä torkkupeitot; myös kissoilla. Tämän vuoksi vauvallakin tulee olla ainakin yksi ihan ikioma torkkupeitto. Peitto on kiva paitsi laadukkaan materiaalinsa myös reilun kokonsa vuoksi: 135 x 100 cm eli ei jää ihan heti pieneksi!

Eksyin PikkuVaniljan hurmaaville sivuille ihastelemaan muitakin tuotteita; vinkkinä vain, että sieltä löytyy vaikka ja mitä! Sivuilla seikkaillessa haluaisi klikata ostoskoriin yhtä sun toista, tuotteet on kivoja myöskin lahjaksi. Kun torkkupeitto oli jo meille lahjaksi tulossa, päätin samalla kertaa ostaa vielä ihanan Baby’s Only -soittorasian. Tämän valitsin valkoisena ja torkkupeiton tapaan myöskin tämä on pehmeää palmikkokuviota:

cats

Sanoinkin jo Martinalle, että vaikka sekä peitto että soittorasia näyttivät ihanilta jo verkkokaupan sivuilla, ylittivät molemmat odotukseni! Niin kauniita! Tähti-soittorasia on kivan kookas: korkeus 27 cm ja leveys 30 cm – voi pojat miten upeasti se sopiikin vauvan sänkyyn roikkumaan!

008

Paketin kotiutumisesta lähtien meillä on soinut aika lailla päivittäin Tuiki tuiki tähtönen -melodia, ääninäyte löytyy Instagramin puolelta. Toivottavasti on vauvan mieleen <3.

034

 

Comments

 1. Johanna
  4.2.2014 / 16:10

  Ihania <3 tuo tähti pitää varmasti kotiuttaa meillekin. Ostitko pidikkeen samasta paikasta? Koska paljastat mihin pinnasänkyyn päädyitte?

  • 4.2.2014 / 20:21

   Suosittelen, on aivan ihana! Pidike on sängyssä :). Aikomuksena kuvata ihan lähiaikoina vauvanhuonetta ja etenkin sänkyä; täytyy vain odottaa päivää, jolloin olen hyvän päivänvalon aikaan kotona! :)

 2. 4.2.2014 / 21:48

  Aivan ihana peitto, ja erityisesti tuo tähti. Tälle mammalle (tai sen kukkarolle) voi olla vaarallista eksyä tuonne PikkuVaniljan verkkoputiikkiin, jos sieltä löytyy lisää noin kivoja juttuja. No olkoon, pakkohan sen anti on mennä tsekkaamaan ;)

 3. Pilvi
  4.2.2014 / 22:24

  Oi kun suloinen torkkupeitto!

 4. 5.2.2014 / 08:49

  Voi miten kaunis peitto!
  Täytyypä käyä tsekkaan tuo Pikkuvanilja :)

 5. Mari
  5.2.2014 / 13:59

  Söpö peitto. Kaikenlaiset peitot koin hyödyllisiksi vauva-aikana. Sohvallekin oli paljon kivempi laittaa vauva köllimään jonkun peiton päälle entä paljaalle sohvalle. Näkevätkö silmäni oikein, muuttiko teille Stokke Sleepi? ;)

  • 5.2.2014 / 19:57

   Kaikenlaiset peitot tulee varmasti meilläkin ahkeraan käyttöön! Heh, ehkä näkevät, ehkä eivät ;). Pysy kuulolla, juttua tulossa!

 6. Jenni
  5.2.2014 / 17:08

  Juuri kaksi päivää sitten tilasin Pikkuvaniljasta meidän tulokkaalle ihanan baby’s onlyn lämpöpussin. Vaikka mitä muitakin valloittavia juttuja sieltä löytyisi. :) Tuo tähti esimerkiksi on älyttömän suloinen! Mukavaa odotusaikaa sinulle!:)

  • 5.2.2014 / 19:58

   Voi ne lämpöpussitkin ois tosi käteviä! Itsekin löydän noilla sivuilla seikkaillessani vaikka mitä must have -tuotetta ;). Siellä on mm. ihana valkoinen pupunen, joka pyörii mielessä tämän tästä…
   Kiitos Jenni!

 7. 5.2.2014 / 21:32

  Ihana erityisesti tuo tähti sykähdytti! Pitääpä käydä katsomassa valikoimaa vähän tarkemmin :) kyllä nyt vauvelin kelpaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.