Välipalatauko

 

Ihana lauantai! Voisi oikeastaan tottua tällaisiin viikonloppuihin, kun ei ole pakko herätä aikaisin ja suunnata jonkin kodin ulkopuolisen projektin pariin. Tällaista kai se normielämä on: voi nukkua aamulla hieman pitempään ja aamupalan jälkeen siirtyä vaikka sohvalle jonkin elokuvan pariin! Miettiä siinä sitten kaikessa rauhassa päivän ohjelmaa, olennaista tässä on nimenomaan se, että olemme molemmat miehen kanssa kotona. Tällaisia viikonloppuja emme ole ehtineet tässä kodissa kovin monia viettää: aina on ollut jotain joko kotiin tai pihaan liittyvää, paljujen tekemistä tai sitten mökkiraksaa yms..

089

091

Aamulla tuli hieman siivoiltua ja pyykättyä, nyt välipalan aika! Teen tässä samalla viikonlopun ostoslistaa, kun jäi kauppareissu eiliseltä tekemättä. Taidan laittaa miehen kauppaan ja ostattaa samalla jotain kauniita viikonloppukukkasia… Lauantai-ilta vierähtääkin ystäväpariskunnan luona ja sen vuoksi mietinkin tässä, että olisikohan iltapäiväsauna kuorivan kasvonaamion kera mitään..?

110

111

Näistä pienistä mietteistä – kivaa lauantain jatkoa!

 

Comments

 1. Johanna
  8.2.2014 / 16:06

  Ihanan raikkaan näköinen appelsiini, nyt iski niihin himo itsellekin. Mies kauppaan ;) Ihana tuo alusta, onko se tarjotin vai leikkuulauta? Mistä tuollaisen saa?

  Mukavaa viikonloppua!

  • 8.2.2014 / 16:45

   Oli kyllä superherkullinen ja niin mehukas! Ei muuta kuin mies asialle :D. Täälläkin jääkaapissa pari pussillista appelsiineja…
   Tuo on leikkuulauta, mutta toimii toki myös pienenä tarjottimena :). Olen tilannut sen aikoinaan RK Design -verkkokaupasta. Kiitos Johanna, samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.