Pyykkäyksestä odotusajan kysymyksiin

 

Sunnuntaiterkkuja! Kyllä oli eilen niin mahtava kiekkoilta että! Harvoin sitä Leijonien peliä katsellessa kyyneleitä poskille vierähtää, mutta eilen niin kävi. Niin loistava päätös olympiaturnaukselle ja muutamalle uralle. Erityisen mukavaa oli katsoa, miten aidosti nöyrinä ja kiitollisina olivat saavutuksistaan. Tänään vielä jännitetään kultaottelun tulosta (kumman puolella olette? ;)) ja sitten MM-kisoja odottelemaan!

Kultaottelun lisäksi tämän sunnuntain ohjelmaan kuuluu isäni syntymäpäivien viettoa sekä minivaatteiden pesua! Vauvan vaatteiden pesuun onkin tullut pieni tauko, kun olen odotellut muutakin pyykkiä kertyväksi; en tykkää pyöritellä vajaita koneellisia jos ei ole ihan pakko. Osa vaatteista on jo päässyt paikoilleen blogiyhteistyöstä saamani Malco-lipaston laatikoihin. Laitoin eri kokoluokan vaatteet omiin laatikoihinsa, jotta ne on sieltä helppo ottaa käyttöön. Ehkä näin myös kaikkia vaatteita tulee käytettyäkin, kun ovat aina siinä silmien alla laatikkoa avatessa.

cats

Olen tässä viimeisen kuukauden aikana saanut pari sellaista viestiä, joissa lukijat toivoivat saavansa lukea enemmänkin tästä odotusajastani. Jäin pohtimaan tuota… Kiva toivehan tuo on ilman muuta, mutta miten toivoisitte sen toteutuvan? Onko teillä mielessä jotain erityistä, josta haluaisitte kuulla tai haluatteko kysyä jotain? Tuntuu vaikealta alkaa nyt yhtäkkiä tästä ajasta kirjoittelemaan, kun se on itselle niin jokapäiväistä. Saa siis esittää kysymyksiä, jos sellaisia on, niin katsotaan jos saisin niistä sitten tehtyä jonkinmoisen koosteen :).

007

Ennen tämän päivän puuhasteluja taidan valmistaa tähän aamiaisen päätteeksi itselleni herkullisen kupposen cappuccinoa, tehdä pientä blogikierrosta ja hieman surffailla nettikaupoissa suunnitellen, mitä ostaisin itselleni lähestyvän syntymäpäiväni kunniaksi ;). Sanoin miehelle hetki sitten, että mitähän mä ostaisin itselleni syntymäpäivälahjaksi, niin hän tokaisi hämmästyneenä, että pitääkö itelleen ostaa synttärilahja?! No siis JOO! Monta pitkäaikaista haavetta kolkuttelee takaraivossa, olisikohan nyt sopiva aika toteuttaa jokin niistä… Leppoisaa sunnuntaita!

 

Comments

 1. Sara
  23.2.2014 / 10:32

  Toisten odotuksissa on mukava kanssaelää, joten sikäli odotusaiheiset postaukset ovat tervetulleita! Voisin kysyä vaikka sellaista, että luetko netissä jotain odotusaiheisia blogeja tai foorumeja, tai etsitkö muuten muiden mietteitä joistain tietyistä asioista?
  Itse tykkään lukea netistä kaikkea mahdollista mutta mitään ikäviä tarinoita vältän, enkä ole mihinkään synnytyskokemuksiinkaan perehtynyt. Niin usein saa lukea jotain ikävää…
  Sekin kiinnostaa, että ehditkö päivittäin miettiä jotain vauva-aiheista asiaa, hankintoja tai suunnitelmia tai vaan pohtimaan että tule jo? :) Itselläni oli alku-keskiraskauden vaiheilla sellaista, etten ajatellut vauvaa ihan koko ajan mutta nyt kyllä taas on jatkuvasti mietteissä oman arjen muodostuminen vauva-aikana ja erinäiset hankinnat ja sisustusjutut. Niitä vauvablogeja lukiessa on entistä enemmän tullut sellainen olo että kaikki mahdollinen valmiiksi nyt, koska vähiin saattaa jäädä synnytyksen jälkeen.
  Toki ihan perusvointi kiinnostaa, miten raskaus ylipäänsä sujuu? Huomaatko olevasi tunteellisempi tai muuten erilainen? Mä itse olen niin herkkis että muutenkin musiikki ja elokuvat saa helposti liikuttumaan niin ei se pahemmin ole lisääntynyt raskausaikana. Mutta voi kauheeta jotain ristiäisiä! Mä varmasti parun ne alusta loppuun…

  • 23.2.2014 / 20:28

   Kivoja juttuja otit esiin Sara! En olisi hoksannut itse näistä monistakaan kirjoittaa, mutta nyt sujautan nämäkin siihen tulevaan postaukseeni :).
   Hyvin samankaltaisia mietteitä tuntuu sinulla olevan kuin minullakin, kuten esim. tuo herkkispuoli: ei ole juurikaan lisääntynyt (onneksi), kun sitä on jo valmiiksikin ihan riittämiin :D. Mutta palaan näihin siinä postauksessa, jota alan väsäämään ensi viikon aikana!

 2. Jenna
  23.2.2014 / 16:14

  Näin kanssaeläjänä kiinnostaisi tietää ihan yleisestä voinnista, ajatuksia tulevasta synnytyksestä ja elämästä uuden tulokkaan kanssa. Tämmöiset ihan perusasiat kiinnostaa :) Saat sitten varmasti itsekin sitä vertaistukea kommenttien kautta!

 3. moi
  23.2.2014 / 17:33

  Ota mahakuvaa <3:)?

 4. 23.2.2014 / 22:22

  Kaikki postauksesi luen mielenkiinnolla, jokin aika sitten sain luettua kaikki vanhatkin postauksesi, koukutuin ehkä hieman turhankin hyvin kun muihin blogeihin en vilkaissutkaan! :) Kirjoitat siis tosi hyvin, elämänmakuisesti ja mukavasti arjestanne. Kitos siis mukavista hetkistä blogisi parissa ja onnea loppuodotukseenkin :)

  Ja sitten vielä postauksesta, Ruotsia kannatin, mutta ei sitten, parempi voitti. Upea matsi kuitenkin eilen Suomelta, rupesi vain loppuvaiheessa säälittämään USA:n puolesta. Ai että, hyvä päätös näille kisoille, yllätin jopa itseni kiinnostumalla muistakin lajeista kuin vain Leijonien peleistä :)

  Ehkä kuitenkin nyt jätän kommenttini tähän, etten enempää rönsyile. Mukavaa uutta viikkoa teille sinne :)

  • 24.2.2014 / 15:27

   Kaikki vanhatkin – WAU! Kiitos vain ajastasi, jota olet antanut blogilleni ja tästä ihanasta kommentistasi ja palautteestasi! Arvostan kovasti :).
   Voih mä olen ihan samanlainen että alan säälimään vastustajaa :D. Sama juttu silloin 2011, kun Suomi voitti MM-kultaa: säälitti siinä lopussa Ruotsin maalivahti tosi paljon ja hoin vaan uusien maalien synnyttyä riittää jo… :D
   Ihanan pirteää viikkoa sinullekin Katja!

 5. SatuKoo
  24.2.2014 / 11:08

  Tottakai itselle pitää ostaa synttärilahja! ;)
  Minua vaivaa paha autokuume, ehkäpä ostan sen sitten viimeistään kesäkuussa itselleni synttärilahjaksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.