Vinkki peitto-ongelmaan!

 

Muistatte varmaan, miten kirjoittelin ärsyttävästi liikkuvasta peitosta erityisesti pellavapussilakanoiden sisällä? Elämäni ensimmäiset pellavalakanat -postaukseeni tuli useita hyviä vinkkejä, joilla tuon ongelman saisi ratkaistua. Itse kiinnostuin eniten näistä ja niinpä astelinkin Jyskiin ostoksille:

002

Kyseessä on siis paketillinen peittolukkoja (16 kpl, jotka riittävät neljään peittoon), joilla peiton kulmat voi pussilakanan sisäpuolella kiinnittää pussilakanan kulmiin. Vasta yksi yö takana, mutta näyttää toimivan, jos ei nyt ihan voimalla peittoa irti revi… Kiitän tästä vinkistä Jenniä! Tässä siis yksi hyvä ratkaisu tähän pieneen pulmaan; paketti maksaa 4 euroa, joten kokeilemisen arvoinen kikka! Asennettaessa peittolukkoja voi olla tarpeen kurkata pieni käyttöopastusvideo, jonka äärelle pääsee tästä.

Nytpä jatkan lauantaitani keittiön puolella! Sen jälkeen taitaa olla paikallaan pienet päikkärit ja sitten uppoutuminen Suomen pelin pariin. Toivotaan, että se mitalikin sieltä irtoaisi! Minkäslaisia lauantaisuunnitelmia teillä?

 

Comments

 1. 22.2.2014 / 14:58

  Hahaa, näyttää mahtavalta! Seuraavalta Jyskin reissulta kyllä napattava mukaan! :)
  Täällä lauantaihin kuuluu lukemista, lukemista ja lukemista… Ostin mä valmiin macarons tarvikepakkauksen, josko sen ehtisin tekaista… :)

 2. 22.2.2014 / 16:03

  Kiitos vinkistä, täytyypä käydä hakemassa meillekin. Ikuinen ongelma, että täkit ei pysy pussilakanan sisällä. Ihanaa viikonloppua! Itse täällä angiinassa :(

  • 22.2.2014 / 16:16

   Meillä tuota ongelmaa on ainoastaan pellavapussilakanoiden kanssa, mutta nyt ei onneksi enää niidenkään :).
   Kiitos! Pikaista paranemista sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.