Aurinkoinen naistenpäivä

 

034

040

Ihana olohuoneen väripilkku! Ja mikä kaunis aurinkoinen päivä; taivas on niin upean sininen ja pilvetön. Kyllä tuota näkyä onkin ollut ikävä! Kaivoin arskat esille ensimmäisen kerran tänä vuonna ja kohta suuntaan ne nenällä kaupungille. Ei hullumpi naistenpäivä – nyt nautitaan!
Näiden lilojen ja punakeltaisten tulppaanien myötä haluan toivottaa teille kaikille

hyvää naistenpäivää!

026

 

Comments

 1. 8.3.2014 / 14:22

  Ihanaa naistenpäivää sinullekin!

 2. Ellen
  8.3.2014 / 21:28

  Aivan ihanat kukat ja niin keväiset kuvat! :) tuli tuosta maljakosta mieleen,minkä kokoinen on omaggio maljakkosi? Riittääkö medium vai pitääkö tilata large,että maljakko olisi juuri sopiva tulppaanin kokoisille kukille? ja hyvää naistenpäivän iltaa! :)

  • 9.3.2014 / 10:18

   Kiitti Ellen! :)
   Kävin mittaamassa maljakon korkeuden, se oli 20 cm. Tuohon saa ainakin hyvin tulppaanikimpun yms. En oikein tiedä sen pienemmän mittoja, että mahtuuko siihen hyvin kokonainen kimppu vai onko lähinnä sellaisen yhden ison kukkasen maljakko…

 3. Emma
  24.3.2014 / 08:13

  Olen ollut matkoilla tässä muutaman viikon ja oikeasti jännitti avata blogisi, ettet vielä ole synnyttämään lähtenyt sillä välin ja että kaikki muutenkin olisi hyvin sinulla :) Viimeksi, kun olin matkoilla ja avasin blogisi olit satuttanut jalkasi :( Ihana taas inspiroitua kauniista kuvistasi. Mistä tuo kaunis lasinen kynttilänjalka on hankittu?

  • 24.3.2014 / 10:20

   Voi olipa kiva viesti, kiitos Emma! Vielä täällä tosiaan yhdessä koossa ollaan :).
   Kynttilänjalan sain joululahjaksi, se on Pentikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.