Synttärikemujen jälkeen

 

007

004

Lämpimät kiitokseni onnitteluistanne eiliseen Täydellinen aloitus syntymäpäivälle -postaukseeni; sekä tänne blogiin, blogini facebook-sivuille että Instagramin puolelle! Kyllä nyt on kemuiltu, lähes kolmena päivänä! Tällaista se taitaa olla, kun ikä alkaa kolmosella: kolmen päivän kemuja :).

071

Olin eilen illalla niin uupunut mukavan touhukkaasta päivästä, että nukahdin sohvalle ensimmäisen kerran jo kahdeksalta. Siinä torkuin kolmisen tuntia, kunnes laahauduin sänkyyn jatkamaan unia. Unta riittikin aina klo 7.30 asti, joten aika hyvin nukuttu yö takana! Silti tänäänkin on haukotuttanut aika kiitettävästi… Hassua, miten tämä kuitenkin aina hämmästyttää, vaikka selitys onkin ihan luonnollinen.

Sain KELA:lta postia: äitiyslomani alkaa ensi viikolla! Jätin hakemukset viimeisenä mahdollisena jättöpäivänä, kröhöm, joten siksi nämä tiedot tulevat näin myöhään. Äitiyspakkaustakaan en ole vielä siitä syystä saanut, mutta eipä sillä mikään kiire olekaan. Pakkaus saapunee parin viikon sisällä, muistan toiveenne ja esittelen sen sitten!

085

009

Nyt taidan oikaista sohvalle, olo on kuin kisulla eilen: väsynyt, mutta onnellinen. Kissatkin saivat herkullista lakkakakkua, ehkä siitä tuo tyytyväisyys?

089

Seuraavassa postauksessa kurkataan vauvan valtakuntaan: mitä uutta sinne on kotiutunutkaan… Mukavaa alkanutta viikkoa, sujukoon se aurinkoisissa merkeissä!

 

Comments

 1. Suvi
  10.3.2014 / 16:48

  Ihanaa pian alkavaa mammalomaa! Nauti pitkistä aamuista ja rauhallisista illoista vielä kun voit! :) onkin pitänyt kysymäni, että mikä sun ”siviiliammatti” on? Ehkä tieto löytyy jostain täältä, ei vain ole osunut silmään..

  • 10.3.2014 / 19:38

   Kiitos paljon Suvi! Juuri noin aion tehdä :).
   En ole koskaan sen kummemmin työasioistani täällä puhunut, mutta voin kertoa sen verran, että laitoin vajaa vuosi sitten työelämäni täysin uusiksi enkä nyt voisi tämänhetkiseen työtilanteeseeni tyytyväisempi olla! Tuo päätös olisi pitänyt tehdä ajat sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mulla on oma toiminimi ja olen nyt muutaman kuukauden elättänyt itseni sillä. Eli sinänsä tässä tapauksessa äitiysloma ei ole ihan samanlainen, kuin jos olisi ns. palkkatyössä ulkopuolisella ;).

 2. Jenna
  10.3.2014 / 22:38

  Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut <3 Sinulla on hyvään aikaan synttärit, ensin ystävänpäivä, sitten naistenpäivä ja kaikki huipentuu omaan merkkipäivääsi!
  Saatte varmasti sen uuden äitiyspakkauksen, itse malttamattomana täytin sen hakemuksen jo vuoden alussa :D

  • 11.3.2014 / 08:25

   Kiitos Jenna! Ajankohta on kyllä kiva :).
   Voih, olisin sisällön vuoksi näin äkkiseltään ajateltuna toivonut sitä vanhaa pakkausta… Nyt kun mainitsit, niin löysin tosiaan tiedon, että uutta pakkausta on alettu jakaa 7.3. Täytyypä käydä uudemman kerran tutustumassa tämän vuoden pakkauksen sisältöön!

  • 11.3.2014 / 08:52

   Pakko vielä lisätä :D. Tutustuin uuden pakkauksen sisältöön hieman tarkemmin ja tykästyin kyllä sittenkin enemmän siihen! Aika poikavoittoisia pakkauksen värit tälläkin kertaa. Mukava saada saman vuosimallin pakkaus kuin mitä vauvakin tulee olemaan :).

   • Jenna
    11.3.2014 / 13:44

    Joo katsoinkin, että uusi paketti oli mielestäni oikein kiva varsinkin pienelle pojalle! Viime vuoden pakettikin tosin oli myös mielestäni aika poikasävyinen, jos tytön saamme niin ehkä osa niistä vaatteista jää käyttämättä :D

 3. Marika
  11.3.2014 / 21:32

  Ihanaa mammaloman aloitusta :) Niin se aika vaan kuluu kuin siivillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.