Vauvan suloiset lakanat

 

Eilen kirjoitin, että tänään kurkataan vauvan valtakuntaan – mitäs uutta sinne on kotiutunut? Täydennystä tekstiilipuolelle ja vauvan sänkyyn, nimittäin lakanoiden muodossa! Vauvan sänkynähän tulee toimimaan osana blogiyhteistyötä saamani Stokken Sleepi-sänky, jota olen esitellyt tarkemmin postauksessani Vauvamme sänky.

119

Kirjoittelin tammikuussa Ihania aaseja -postaukseeni, miten olin törmännyt eräisiin suloistakin suloisempiin kankaisiin ja mietiskelin teettäväni niistä lakanoita vauvalle. Sattuipas niin mukavasti, että kyseisen liikkeen (HH-Kangas) henkilökunta tunnisti kankaat ja tarjoutui ompelemaan ne vauvallemme veloituksetta. Ihana ele, kiitos vielä kovasti! Lakanoista tuli kyllä ihan täydelliset ja olen niitä hypistellyt jo useampanakin päivänä. Mietiskellyt samalla, millä kuosilla aloitamme…

105

111-crop

Valinnanvaikeus meinasi liikkeessä iskeä, sen verran paljon oli valikoimaa ja kivaa kuosia tarjolla! Tuo aasikuosi (joka taitaa tarkemmin tarkasteltuna ollakin seeprakuosi :D) oli varma, kahta muuta pähkäilin sitten tovin. Ajattelin teidän vinkkinne pohjalta, että kolme lakanaa olisi hyvä määrä. Toisen lakanan päädyin teettämään valkoharmaasta pilvikankaasta ja kolmannen mustavalkoisesta tähtikankaasta. Suloisia!

117

cats

Lakanat on tehty sängyn ovaalinmallisen patjan mittoihin. Lakanan reunoissa kulkee kuminauha, joka pitää sen jämäkästi paikoillaan patjan alla siltä varalta, että jos pieni tuhisija onkin kova pyörimään ja hyörimään.
Sitten kun on pussilakanatkin hankittuina (äitiyspakkauksen mukana taitaa tulla yksi…), niin alkaa unijututkin olemaan valmiina. Aurinkoista tiistaita!

 

Comments

 1. 11.3.2014 / 10:09

  Onpa kauniit petivaatteet! Tosi suloiset :) Tuolla on vauvan kiva kelliä <3

  Ai juu, ja myöhästyneet synttärionnittelut! :)

 2. 11.3.2014 / 15:46

  Kauniit kankaat! Kyllä vauvan kelpaa noin ihanassa sängyssä tuhista :) Mukavaa päivää sinne!

 3. Hanna
  11.3.2014 / 21:32

  Oi, ihanalta näyttää!
  Ja myöhäiset synttärionnittelut! :)

 4. 11.3.2014 / 21:48

  Suloinen sänky lakanoineen! ♥ Koska pikkuisella olikaan laskettu aika? Ja synttärionnea jälkikäteen! :)

 5. Elina
  11.3.2014 / 22:32

  Saitko uuden äitiyspakkauksen? Meille ehti tulemaan vanha ja siellä oli niiin ruma pussilakana, että päätyi suosiolla kaappiin eikä vauvalle. Toki makuja on erilaisia, mutta itselle kuosi sai melkein vilunväreitä: erivärisiä sammakonpoikasia kellertävällä pohjalla. Yök. :( Uudessa näytti olevan paaaljon ihanampi :) Toivottavasti saatte sen uuden! :)

  • 12.3.2014 / 08:15

   Hain sitä niin myöhään, ettei ole vielä ehtinyt saapua. Uuden tulen kuitenkin saamaan, koska niitä on alettu Kelan sivujen mukaan jakaa viime perjantaina (eli vanhat ovat siis jo loppuneet).
   Voi että, nauratti ihan tuo pussilakanakuvaus :D. Tekstiilivärjäystä kehiin? :)

 6. Riikka
  13.3.2014 / 15:30

  Onpas ihania lakanakuoseja! Meillekin tuli pari viikkoa sitten Stokken mini pikkuista tulokasta odottamaan. Olen uusi lukija, joten en tiedä oletko tästä ehkä jossain vaiheessa jo kirjoittanut, mutta onko teillä erityisiä suunnitelmia kissojen ja vauvan yhteiselon varalle? Erityisesti olen pohtinut, miten saa kissat pidettyä poissa pinnasängystä. Meillä ainakin kissaystävät ymmärtävät kyllä, kun niiltä jotain kieltää, mutta kiellot tuntuvat valitettavan usein menevän pois voimasta kun omistajien silmä välttää. :)

  • 14.3.2014 / 07:07

   Kiva, että olet löytänyt blogiini Riikka! :)
   Meillä ei ole mitään kummoisempia suunnitelmia kissojen varalle, annamme heidän rauhassa tutustua vauvaan (meidän läsnäollessamme toki) ja aika varmaksi osaan jo sanoa, miten tulevat reagoimaan: kumpikin niin omalla tavallaan :D. Tuttavien kokemuksesta voisin olettaa, että kissat eivät juurikaan vauvan lähelle tahdo mennä. Meillä tuo vauvan sänky oli lähes viikon olohuoneessa, kumpikaan ei ollut kiinnostunut, heh. Täytyy varmaan kohta viedä se makuuhuoneeseen ja katsoa, herättääkö kiinnostusta siellä. Mietin, että jos kissat ottavat vauvan sängyn nukkumapaikakseen, täytyy ne vain aina siirtää sieltä pois. En millään kuitenkaan usko, että menisivät sänkyyn vauvan siellä ollessa, eivät ainakaan nämä meidän tapaukset :). En aio ottaa tästä kissa-vauva -asiasta mitään stressiä, kaikki sujuu varmasti hienosti, kissat ovat niin upeita ja viisaita eläimiä :). Varmasti sujuu teilläkin mainiosti!
   Täytyypä muuten linkittää tähän yksi kiva pätkä, jonka yksi kaveri lähetti tässä yhtenä päivänä: :)
   http://www.wtvideo.com/video/1389/cats-meet-the-kids-for-the-first-time

  • 14.3.2014 / 07:13

   Niin ja sellainen tuli vielä mieleen, että varmaan aika tärkeitä on ne ensimmäiset päivät kotona: miten me aikuiset suhtaudumme kissoihin ja päästämmekö heidät tutustumaan vauvaan silloin, kun itse sitä haluavat. Tahtoisin tehdä siitä mahdollisimman positiivisen kokemuksen kissoille. Heille on myöskin tärkeää osoittaa niinä ensimmäisinä päivinä/viikkoina normaalia enemmän rakkautta ja hellyyttä, se auttaa kissoja pääsemään järkytyksen yli ja varmasti vaikuttaa myös siihen, miten kissat tulevaisuudessa uuteen perheenjäseneen suhtautuvat :).

  • Riikka
   14.3.2014 / 14:55

   Suloisia ensikohtaamisia tuossa videolla! :D Varmasti ihan totta, että ensimmäisillä päivillä on hurjan iso merkitys, miten kissojen ja vauvan yhteiselo lähtee sujumaan. Eiköhän se hyvin mene. :)

 7. Maria
  21.3.2014 / 10:23

  Heippa,

  Mistä tuo ihana tähti-mobile on ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.