Aurinkoisia

 

017

011

Aurinkoisia päiviä, kuvia, mietteitä ja ajatuksia… Ihanaa, viikonloppu on taas täällä!

Muistatteko Ihan pienelle miehelle -postaukseni? Tein silloin tosiaan ihan pienen tilauksen H&M:lle… Taisi tulla ennätys: laatikko oli niin iso, ettei se mahtunut edes autoni peräluukkuun :D. Ei sitten mitenkään päin! Onneksi olin ottanut kantajan mukaan, hän sai lopulta ähellettyä sen takapenkille ja matkasin kotiin nenä kiinni tuulilasissa. Ai elämä tuolle eiliselle muistelolle on saanut taas tänä aamuna nauraa! Miehen ilmeenkin muistan kyllä tovin :).
En toki pelkästään vauvalle tilannut vaatteita ja asusteita; joukossa oli myös omia sekä miehelle tilaamiani vaatteita. Niin ja pari kivaa sisustus-/säilytyskoria, joista parhaillaan mietin kumman pidän vai pidänkö molemmat… Mutta nyt en ehdi enempää tuumailla, jätän aulassa vallitsevan tavarakaaoksen läpikäymisen iltapäivälle ja suuntaan erääseen tapaamiseen. Punaa huuliin ja arskat nenälle, aurinkoa! 8)

023

 

Comments

 1. 14.3.2014 / 12:47

  Ihana ihana aurinko!!! Tänään on onneksi saanut siitä nauttia ♥ Ja niin hauska tarina, hyvämieli tarttui tännekin!! ;D Ihanaa viikonloppua! :)

 2. Äippä
  14.3.2014 / 13:53

  No sähän olet oikeen tukkuostaja, peräkärryllä seuraavan kerran :) Täällä on nyt aurinkoista ja lämpöä jotain 6 astetta. En voi uskoa, että aamulla olisi 10 senttiä lunta, vaikka sääihmiset sitä kovasti povailevatkin. Tänään menen elokuviin katsomaan symppis Tuukka Temosen tekemään Presidentin tekijöitä, popparit messiin :) Mukavaa viikonloppua teille!

  • 15.3.2014 / 10:01

   Satoiko teillä lumi maahan? Tänne ei onneksi, ainakaan toistaiseksi… On jo niin kevätmood, ettei tähän enää lunta kaivata kun ei sitä ollut kunnolla joulunakaan! :)
   Kiitti, kivaa viikonloppua sinullekin!

   • Äippä
    15.3.2014 / 10:44

    Siis nyt alkaa 10 senttiä olla jo kasassa..lisää satelee koko päivän. Onneksi saa olla kotona :-)

 3. Emma
  24.3.2014 / 11:27

  Mä en saa nyt päähäni minkä niminen tuo maljakko on?

   • Emma
    24.3.2014 / 12:36

    Hahaa olin ihan varma, että se on Muuton, mutta ei ihme ettei löytynyt kun etsin maljakkojen alta :) En ole tavannut tätä alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan kertaakaan. Kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.