Maaliskuu

 

Tammikuussa ikkunasta avautui ihanan lumiset ja aurinkoiset näkymät; postauksen kuvista pystyi lähes aistimaan kovat pakkaslukemat. Helmikuussa näkymä oli surullisempi: lumet saivat kyytiä! Nyt maaliskuun kuvien vuoro:

034

Otin nämä kuvat muistaakseni toissapäivänä, silloin paistoi vielä aurinko. Tänään näkymä on muuten sama, mutta auringonsäteiden tilalla on niin kauniisti ja hitaasti maahan leijailevia lumihiutaleita… Toivon ettei tuota lunta nyt enää ihan valtavasti sataisi, kun ei sitä ollut loka-marras-joulukuussakaan tarpeeksi ja silloin sitä nimenomaan olisi kaivannut. Mutta toistaiseksi talvi ei irrota otettaan, ehkä kuukauden päästä tilanne on jo keväisempi!

cats

Täällä on tämä keskiviikko aloitettu tehokkailla uimametreillä – mieskin pääsi lomaviikkonsa ansiosta mukaan. Uimahallireissun päätteeksi oli paikallaan yhteispäikkärit kissojen kanssa ja sen jälkeen seinät saivat viimeisen maalikerroksen. Nyt odotellaan maalin kuivumista ja sitten vihdoin listat ja muut tavarat takaisin paikoilleen: paras osuus!

Tänään tänne kaiken kaaoksen keskelle saapui jo aiemmin tilaamani synttärilahjanikin – esittelen sen sitten, kun täältä on sotkut poissa ja sen myötä taas inspiraatiota valokuvaamiseen! :)

 

Comments

  1. Arska
    19.3.2014 / 22:53

    Moi, ihanat näkymät! Talon rakennusta suunnittelevana olisin kiinnostunut että mihin ilmansuuntaan teillä on ikkunat olohuoneessa? Kiitos!

    • 20.3.2014 / 19:30

      Olohuoneen ikkunat on suuntaan kaakko-etelä-lounas. Ilmansuunnat onkin talosuunnittelussa erittäin tärkeitä, oikeastaan se pohja, mistä suunnittelu lähtee! Intoa suunnitteluun :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.