Matkamuistelua

 

295

Eilen ystäväni luona vieraillessani tokaisin hänelle hämmästyneenä, etten muista juuri mitään viime loka-marraskuulta! Lokakuun alussa palasimme Mallorcan lomalta, minä pyörätuolissa, ja tuoli kaverina hurahtikin sitten useampi viikko. Lokakuussa en tainnut olla mukana ainoalla kauppareissullakaan! :D Lokakuulta muistan lähinnä hetkiä, jolloin ystäviä kävi vierailulla tai äiti päivisin mulle kokkailemassa… Yllättävän nopeasti nuo viikot kuitenkin vierähtivät.

298

305

Aloin sitten täällä kotona oikein muistelemaan noita kuukausia, jolloin palasin muistelemaan myös lomaamme Mallorcan saarella. Aloin selailemaan matkakuvia ja halusin siirtää muutaman satamakuvan tännekin. Lomakohteemme Mallorcalla oli pohjoisrannikon Alcúdia ja nämä kuvat kaupungin satamasta; Puerto d’Alcúdiasta.

300

299

Ilman vuokra-autoa paikka olisi varmasti jäänyt näkemättä, sen verran matkaa sinne hotelliltamme oli. Näppärästi pyörätuoli kulki mukana vuokra-automme peräluukussa ja mies työnteli pyörää tottuneesti satamakatua pitkin. Mulla kamera kaulassa ja sehän lauloi!

314

317

Oli siellä kyllä kaunista! Saimme ihastella ihanaa auringonlaskuakin paikan päällä. Tästä satamasta lähtee laiva mm. naapurisaari-Menorcalle. Siellä vierailu oli meilläkin alunperin suunnitelmissa, mutta lomaohjelma kun meni aika lailla uusiksi, niin se jäi seuraavaan kertaan :).

319

318

Jään tänne vielä hetkeksi selailemaan matkakuvia ja muistelemaan lomaamme… Mukavaa myöhäisiltaa!

 

Comments

 1. Marika
  5.4.2014 / 22:28

  Ihania lomakuvia! Näyttää todella kauniilta saarelta. Ehhäpä sitten seuraavan kerran pääsette tutustumaan paikkaan paremmin :)

  • 6.4.2014 / 08:57

   Niin voi olla! Ihan lähivuosina ei kyllä varmaan Mallorcalle palata, ei niin huippu kohde ollut kuitenkaan, mutta ehkä jonain päivänä :).

 2. Aikku
  5.4.2014 / 22:35

  Oi kuinka ihania matkakuvia! Pitääköhän tuo Mallorcakin käydä vielä katsomassa… onko hyviä vinkkejä sinne matkustavalle? Milloin sinne kannattaa matkustaa? Mikä paras paikka? Vinkkejä?
  Itse odottelen tässä seuraavaa matkaa Espanjaan: 6.5. lähetään Americansiin ja seuraava matkakin on varattu syksylle, se oiski sit Kreikkaan Santoriniin <3 Matkustusinnostus on iskenyt ihan kybällä :)

  • 6.4.2014 / 09:07

   Me oltiin tosiaan lähinnä tuolla pohjoisrannikolla eikä hirmuisesti ehditty autolla saarta kiertää, mut itärannikko kannattaa koluta matkan aikana ehdottomasti! Siellä saaren upeimmat maisemat. Itse matkustaisin Mallorcalle toukokuussa tai sitten syyskuussa, kesällä mun makuun liian kuumaa ja kosteaa. Me oltiin tuolla syys-lokakuun vaihde ja oli kyllä lämmin.
   Lisävinkkejä voit lukea tästä postauksestani, lukijat niitä ystävällisesti viime kesänä jakoi:
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2013/08/18/miten-ois-mallorca/

   Se täytyy vielä tuosta Mallorcasta sanoa, että mikään mun lempikohde siitä ei todellakaan tullut. Enkä tiedä menisinkö toiste, ei jäänyt sellaista kaipuuta ollenkaan, kuten esim. Sardiniaan ja moneen muuhun kohteeseen on jäänyt. Sardinian saarta suosittelen aivan 100 %, todella kaunis ja upea eikä turismi ole sitä vielä pilannut. Itse hieman karsastan turistirysäkohteita ja Mallorca kyllä lukeutuu niihin… Ajatella: törmäsin siellä elämäni ensimmäisiin sisäänheittäjiin, niitä en ole aiemmin lomillani nähnytkään :D. Oli ärsyttävää… En myöskään hihku innosta nähdessäni ulkomaanlomalla ollessani suomeksi kirjoitetun ruokalistan. Ehkä se on tämä matkailutausta, joka itselläni myös tähän vaikuttaa :).
   Ihania lomia teillä tiedossa, nauttikaahan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.