Yksi pieni kodin unelma

 

Tulipas itselleni erityisen hyvään saumaan Indiedaysin ja K-raudan Kodin unelmiakampanja! Hainkin kampanjaan oitis ja onnekseni tulin vieläpä valituksi! Tämän blogiyhteistyön myötä saan tuota pikaa heittää hyvästit laikukkaalle vessan tasolle; pian katse ei enää osu läikkiin päivittäin. Uuden tason kanssa tuleekin sitten olla erityisen varovainen aina pesuaineiden valinnasta lähtien, jotta se ei vain kärsisi samaa kohtaloa… Enemmän tästä asiasta olen kirjoittanut kuukausi takaperin Pientä vessaremppaa -postaukseeni, jos haluat käydä kurkkaamassa.

051

Alkuun tutustuin K-raudan valikoimaan ihan heidän nettisivuillaan, mutta koska koen näissä asioissa parhaana vaihtoehtona liikkeessä paikan päällä asioimisen (ja tuotteiden hypistelemisen), lähdin tutustumaan Kokkolan myymälän tarjontaan. Myyjän avustuksella alkoikin pian hahmottumaan ne meille varteenotettavat vaihtoehdot. Ja koska nälkä usein kasvaa syödessä, tuli siinä sitten päätettyä myöskin altaan taustan päivitys. Tämänhetkinen vihertävä ja pari naarmua pintaansa saanut lasi saa väistyä kivan välitilalevyn tieltä. Vessaan on näiden valintojen myötä tulossa ihana raikastus, en malta odottaa! Tässä vähän esimakua:

015

Tämä kyseinen välitilan laminaatti on 3 mm paksua massiivilaminaattia ja näitä on vaikka missä sävyssä. Otinkin pari vaihtoehtoa kotiin mallattavaksi; todellisessa ympäristössä se päätös on usein helppo tehdä. Laattaa en altaan taustalle halunnut, mutta tämä oli laattaa muistuttavassa ominaisuudessaan oikein kiva vaihtoehto! Eikä varmastikaan vaaraa saumojen värjäytymisestä. Tuota levyn ns. laattakuviointia oli myös monenlaista, mutta sekä minä että mieheni tykästyimme heti eniten tähän suorakulmaiseen ruutuun.

Kuten kuvasta näkyy, Berry Alloc -välitilalaminaatti on tarkoitettu keittiön välitilaan/seinään, mutta mikäs estää käyttämästä sitä myös vessassa tai vaikka kodinhoitohuoneessa! Aloinkin heti pohtimaan tätä vaihtoehtoa myös keittiömme välitilaan vaihtoehdoksi sille valkoiselle lasille… Ennen vessaan asennusta levyä onkin nyt hyvä testata keittiöön!

cats

Vessan uusi tasokin tuli tilattua: suorareunainen laminaattitaso Petra-keittiön valikoimasta. Koska taso ei ole vielä saapunut, kuvasin nämä kolme tasovaihtoehtoa, joiden väliltä lopullinen valinta tehtiin. Kaikki tosi kivoja mielestäni, mutta meidän WC-tilaan sopii parhaiten yksivärinen valkoinen taso, vaikkakin nuo harmaatkin vaihtoehdot miellyttävät kovasti… Esittelen teille uudistuneen vessan heti, kun taso on saapunut ja olemme saaneet sen asennettua. Vauva voi tosin aiheuttaa tähän pientä viivettä, mutta kaikki aikanaan :).

019

Minun pieni arkipäivän unelmani on pian toteutumassa – löytyykö sinulta vastaavia kodin unelmia? Nyt niitä ei kannata pitää pelkästään omana tietonaan, vaan ne kannattaa ehdottomasti jakaa K-raudan Facebook-sivuilla, sillä siellä on käynnissä Mistä unelmoit kotonasi? -lukijakilpailu. Kaikkien kodin unelmansa jakaneiden kesken arvotaan viisi kappaletta 100 euron lahjakorttia K-rautaan! Kilpailu on voimassa 16.4.2014 saakka.

k_rauta_ban_900x300 (1)

Loistavan aurinkoista sunnuntaita! 

 

Comments

  1. 6.4.2014 / 14:42

    Vaikuttaa ihanilta suunnitelmilta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.