Varaslähtö pääsiäiseen (ja kilpailu)!

 

Ensi viikolla se jo koittaa – tuo ihanan pirteä ja värikäs kevään juhla: pääsiäinen! Joulu on meidän kodissa se vuoden tärkein ja näkyvin juhla, mutta pääsiäinen taitaa olla heti kakkossijalla. Jotain pientä on kiva laittaa esille, vaikka pääsiäissisustaminen ei laajuudessaan joulusisusteluille vertoja vedäkään.

117

Pääsiäisen kunniaksi lähdinkin yhteistyössä CupoNationin kanssa järjestämään jotain kivan erilaista! Jos CupoNation on sinulle uusi tuttavuus, niin tässä pieni tiivistelmä: CupoNation kerää viikottain suosittujen verkkokauppojen parhaimmat alet, diilit ja voimassaolevat kampanjakoodit yhdelle sivustolle, josta ne ovat helposti ja nopeasti löydettävissä. Tarjoushaukalle melkoinen karhunpalvelus vai mitä! Esimerkkinä voisin mainita Scandinavian Design Center -aarreaitan. Kyseisestä linkistä pääsee Scandinavian Design Centerin sivulle, josta löytää yhdellä silmäyksellä kaikki alennuskoodit, joten ei muuta kuin koodeja höydyntämään!

Kuvakansiot1

Mutta sitten siihen kilpailuosioon! Kilpailu onkin tällä kertaa hieman erilainen ja tässä tulee ohjeet, luehan tarkasti:

Kilpailuun osallistuvien bloggaajien ns. arpana toimii linkki omaan pääsiäissisustuspostaukseen/-kuvaan! Eli lyhyesti: jaa omassa blogissasi kuva tai kuvia omasta pääsiäissisustuksestasi (kuva voi olla aiemmilta pääsiäisiltäkin) ja linkitä tuo kyseinen postaus tämän kilpailupostaukseni kommenttiboxiin. Kilpailuun osallistuaksesi kopioi pääsiäispostaukseesi seuraava teksti:

”Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä All you need is White -blogi.”

Muista myös kertoa, mitä pääsiäissisustuskuvastasi löytyy sekä miksi juuri sen pitäisi voittaa kilpailu. Kilpailuaikaa on hieman reilummin; yli pääsiäisen aina 23.4.2014 klo 21 saakka. Huomaathan, että voittajaa ei tällä kertaa arvota, vaan minä valitsen voittajakuvan sekä kuvan että sen kuvauksen perusteella! Samalla annat siis minulle oikeuden julkaista tuon kuvan blogissani voittajan julkaistessani.
Että jos olet miettinyt oman blogin perustamista, niin tässäpäs nyt viimeistään oiva syy siihen :).

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Kuvakansiot1

Ja mitä onnekas voittaja sitten voittaakaan? 100 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin! Eli ei muuta kuin pääsiäissisustusta miettimään (olisiko se jokin asetelma vai ihan kokonaisuus tai ehkäpä kattaus jne.) tai vanhoja pääsiäiskuvia selailemaan – jään tänne odottelemaan ja inspiroitumaan, sillä voi olla, että tänä pääsiäisenä meidän kotia ei sattuneista syistä niin perusteellisesti koristella ;).

Onnea pääsiäiskisaan!

 

Comments

 1. -tintti
  12.4.2014 / 14:16

  Toi ruohonnuolemiskuva! :D Jaksaa aina piristää!
  Kivaa pääsiäisen aikaa!

 2. 13.4.2014 / 08:51

  Ajattelin vain tulla kertomaan, että näin viime öisessä unessani olit tullut Naukulan blogiin kertomaan että teille oli syntynyt vauva aamuyöllä. Vauva olikin tyttö! Aika hassua, että tulit seikkailemaan uneeni :)

 3. Äippä
  13.4.2014 / 11:57

  Minäkin olen nähnyt unen, jossa vierailin teillä katsomassa vauvaa. Synnytys oli mennyt erinomaisesti :-)

 4. 18.4.2014 / 20:08

  http://piitzi.blogspot.fi/2014/04/paasiaissisustuskuva-kilpailu.html

  ”Sisustuskuvastani” löytyy rakkaan poikani ihan itse pienin kätösin koristelema rairuohokuppi. Sitä katsellessani minulla välkkyy syrämet silmissä, aaaaw. Kaikki lasten vanhemmat tämän varmasti ymmärtävät =D Se saa nyt toimittaa koristeiden virkaa meidän ”ei-juhlapyhinä-sisutelevasta” kodistamme.

 5. 20.4.2014 / 12:26

  http://www.vaniljahouse.fi/2014/04/lavoista-sohvapoyta.html

  Mä en ole oikein oppinut koristelemaan kotia pääsiäiseksi mutta jotain pientä kivaa on kuitenkin laittaa. En ehtinyt laittaa ajoissa ohraa kasvamaan ja keksin ”tuunailla” ylikasvaneista narsissien varsista pääsiäisruohoa. Leikkasin nuukahtaneet kukat pois ja laitoin vihreät varret veteen. Sipulit otin talteen odottelemaan pääsyä puutarhaan. Maljakkoon laitoin lisäksi muutaman pajunkissan oksan. Keltaisesta torkkupeitosta tulee ripaus pääsiäiseen sopivaa keltaista väriä.

 6. 21.4.2014 / 19:50

  http://vapaallakadellasisustaen.blogspot.fi/2014/04/paasiaistunnelmaa.html

  Heipparallaa! Pääsiäispostauksestani löytyy useita kuvia kotimme pääsiäissisustuksesta. Kuvasarjassa on mukana vieraille leivottu mango-appelsiinijuustokakku, pääsiäiskukkia ja pajunoksia, kukkien asettelua, ripaus sisustustekstiilejä ja kurkkaus parvekkeen pääsiäisteemaiseen sisustukseen. Yhdistävänä tekijänä kaikessa kevään ja pääsiäisen keltainen. Kuvasarjan pitäisi voittaa, koska uskon, tai ainakin toivon ;), että kuvista on iloa ja inspiraatiota muillekin keväästä innostuneille sisustelijoille.

 7. 23.4.2014 / 20:20

  http://homewhitehome.blogspot.fi/2014/04/hopeaharakan-paasiaismunat.html

  Kelpaakohan postaukseni mukaan… Huomasin vasta äsken tämän kivan kilpailun ja kävin lisäämässä nuo linkit parin viikon takaiseen postaukseeni.

  Osallistun siis kilpailuun näillä hopeaharakan pääsiäismunilla eli ihanilla kimaltavilla koristemunilla. Kuvani pitäisi voittaa, koska haluan osoittaa, että pääsiäiskoristeiden ei aina tarvitse olla niitä perinteisiä värikkäitä tipuja ja pupuja. Niissä ei ole mitään vikaa, mutta on tosi kiva, kun nykyään löytyy koristeita moneen makuun. Valkoisen ja hopean ystävätkin löytävät omansa. :)

 8. Padmerine
  23.4.2014 / 20:21

  http://www.coconutwhite.com/2014/04/paasiaisen-keltainen-kattaus.html

  Postaukseni kolmas kuva, joka oikeastaan kiteyttää meidän tämän vuoden pääsiäisajan pienten lasten kanssa: pirtsakkaa, hauskan keltaista, nautinnollista, ikimuistoista <3 Tulppaanit tuovat vielä hyvän mielen ja tulppaanien seassa olevat pajunoksat tuovat tämän pääsiäisen heti mieleen, kun pääsimme elämämme ensimmäistä kertaa virpomaan meidän 1,5 vuotiaan tyttömme kanssa. Hän nautti siitä täysin rinnoin ja äidille tuli kyynel nähdessään, kuinka onnellinen oma lapsi voi noin pienestä asiasta olla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.