Hellepäivän illasta

 

120

Tosi kiva lauantaipäivä, toivottavasti teilläkin! Sää on suosinut, huh hellettä. Päätimme jo aamulla, että pakkaamme kamat kassiin ja suuntaamme mökille meren äärelle raikastumaan. Voi sitä tunnetta, kun nousin autosta ja suuntasin alamökille merenrantaa kohti – puhumattakaan siitä suolaisesta meriveden tuoksusta, oi oi! Kyllä täällä rannikolla kelpaa.

Hurjimmat (mm. tuo Angry Birds -paidan omistaja) luopuivat jo talviturkeistaan. Itse tyydyin vain ihastelemaan touhuja ja keskityin auringosta nauttimisen lisäksi samaan kuin täällä kotona: päiväunia, vaipanvaihtoa, ruokkimista… Nyt jääkiekkoa vielä viimeisen erän verran, huomenna jännitetäänkin jo mitalia! Aurinkoista loppuiltaa!

 

Comments

  1. 25.5.2014 / 09:44

    Täälläkin on touhuttu pihalla oikein urakalla ja käyty katsomassa miltä siellä Kalajoella näyttää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.