Helteinen lauantai mökillä

 

 

131

Piti vielä palata eilisen hellepäivän tunnelmiin, tänään asteita enää +15. Ihan mukavaa vaihtelua, tuli aika hiki jo sisälläkin noilla eilisillä lämpöasteilla… Vauvan ruokkiminen on yksistäänkin joskus sellaista hikihäsväystä, että +30 oli jo melkoisen sauna :).

084

Hien pintaan saivat eilen myös eräs harrikkamies, Nivea-rantapallo (:D) sekä kaksospojat: vauvamme (toistaiseksi) ainoat serkut. Ensi kesänä potkimassa taitaa olla eräs touhukas taaperokin, nyt vielä luonnollisesti viihdytään tiiviisti äitin sylissä (= rinnalla).

cats

106

Uni tuli aika pian patiolla raikkaassa merituulessa, mutta heti unen tultua siirryttiin lasitetun terassin suojiin.

110

114

Oi että tuo meri <3. Sitä katselisi ja kuuntelisi vaikka kuinka pitkään, niin rentouttavaa, oikeastaan aika unettavaakin.

137

118

121

Rentoa oleilua ja jääkiekkoa on sisältänyt tämä viikonloppu, illan peliä jännittyneenä odotellessa! Mitäs te olette tänä viikonloppuna puuhastelleet?

 

Comments

  • 25.5.2014 / 16:14

   Mahtavaa! Mä olen kuullut niin monta kauhutarinaa rintatulehduksista, etten varmasti uskalla uida koko kesänä…

   • Heidi
    26.5.2014 / 12:48

    Voin muuten vahvistaa, että ei ole mitään ”legendaa” nuo rintatulehdukset :( Itse olen molempina imetysaikoina saanut niistä kärsiä ja samasta syystä myös jättänyt uimisen väliin. Mulle ne pahimmat tulehdukset nosti järjettömän kovan kuumeen, joka sitten tietty laski yleiskunnon alas. Pidin kyllä tulehdusten jälkeen aina huolen siitä, että mitään vetoa/viimaa/kylmää ei päässyt rintoihin ja toisen lapsen imetysaika olikin helpompi, kun osasi olla varovainen.

    • 26.5.2014 / 22:00

     Joo ei takuulla! Lähipiirissäni ollut noita kovin kivuliaita tulehduksia, joten varovainen saa kyllä olla! Harmi vain, että se saattaa tulla kovin pienestäkin :/.

 1. Emma
  25.5.2014 / 17:03

  Tuon pikkuisen kuvia jaksaisin katsella vaikka kuinka monta :)

 2. Hennis
  25.5.2014 / 18:52

  Kiitos kysymästä :) Juuri tulin kotiin savulle haisevana lasten kanssa raksalta ”retkeltä” eli tehtiin notski ylijäämäpuupalikoista ja niitä polteltiin aika kasa ja sitten paistettiin hilloksella makkarat. Sitten vielä kotiin päästessä polkaistiin ipanoiden kanssa käyttämään mun ääni.

 3. Niina ja 4kisua
  25.5.2014 / 19:50

  Tässähän tämä viikonloppu taas vierähti… Lauantaina töissä ja tämä sunnuntai meni minun vanhempieni luona oleillessa ja pikkuveljen haudalle ruusu vieden (hänellä olisi ollut 37v. synttärit tänään) Eli haikeissa merkeissä mennyt tämä päivä minun osalta.

  Terassin kalusteiden pesu tuli tehtyä näin pyhäpäivänä (hyi meitä ;D ) ja sai pojat pelleillä vesiletkun kanssa. Siitä tuli hyvä mieli kaikille :)

  Kisut ei jaksa oikein mitään näin kuumalla, tuntuu että ruokahalukin vähenee. Mutta huominen valkenee (kisujen mielestä)toivottavasti viileämpänä ;)

  Oikein ihanaa viikonalkua teille <3 Kohta jännätään jääkiekkoa. Mä tarvitsisin varmaan nitroja pelin ajaksi ;)

  • 26.5.2014 / 21:57

   Koskettavaa <3.
   Meidän kissoilla ihan sama; jopa suursyömäri vähentänyt aterioitaan... Tänään taas ruoka maistunut, kun ollut sateista ja huomattavasti viileämpää.
   Hieno hopea tuli, vaikka kultamitalin olisivat ansainneet!

   • Nimetön
    29.5.2014 / 11:50

    Pakko vielä kommentoida jääkiekkoa. Karalahti kävi taas asiakkaana meillä töissä. Piti onnitella hopea mitalista, mutta sitten mulla meni pupu pöksyyn enkä kehdannutkaan ;D

 4. Kaisa
  25.5.2014 / 20:55

  Ihanan rentouttavia kuvia :) Meillä poika on oppinut muutama viikko sitten kävelemään niin viikonloppu on mennyt vauhdikkaissa merkeissä. Torilla jätskiä syöden helteessä, puistoillessa ja ihanassa auringonpaisteessa kahvitellessa ja tänään käytiin eka Hoplop-reissu. Siispä ihana viikonloppu ollut koko perheellä <3

 5. slyyti
  26.5.2014 / 15:24

  Oi kuinka ihania kesäisiä kuvia! <3 Ja niiin uskomattoman suloinen vauveli :´) Viikonloppu meni töitä tehdessä, mutta sekin on mukavaa kun on vanhusten parissa ja saa olla piristämässä heidänkin viikonloppuaan.:)

  • 26.5.2014 / 22:02

   Mukava että tykkäsit! Välitän vauvelille terkut, hän on tässä ihan vieressäni (oikeastaan kyljessä kiinni) tyynyllä kylvyn jälkeisillä unosilla <3.
   Ihanaa ja arvokasta tuollainen vanhustyö!

 6. Pilvi
  27.5.2014 / 12:50

  Terveisiä Italiasta, Toscanasta :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.