Messuille mars!

 

Terkkuja Särkiltä! Loma-asuntomessujen pressipäivä: jos kaikki on mennyt putkeen, olen kuvannut kamera laulaen monenmoista inspiroivaa ja sormet syyhyää bloggaamaan niistä. Jos kaikki ei ole mennyt putkeen, niin eipäs mitään ongelmaa siinäkään – olemme ainakin tehneet pienen kesälomareissun perheemme kesken, ensimmäisen sellaisen! Tai kesä ja kesä, kun plussa-asteita on viisi ja myrsky meinaa viedä mennessään…

Palaamisiin! Toivotaan mahdollisimman pulleaa muistikorttia! :)

025

 

 

Comments

  1. Hennis
    17.6.2014 / 13:07

    No toivotaan todellakin että kaikki menisi putkeen! :D Itsekin olen miestä yrittänyt tuonne houkutella, varsinaiset asuntomessut jäänevät tänä kesänä väliin, joten eiköhän tuoltakin tällainen tavallinen omakotirakentaja saisi ideoita, sen verran hulppeita loma-asuntoja näyttäisivät nämä olevan…

    • 17.6.2014 / 17:47

      Aika hulppeita ovat juu, eivät juurikaan omakotiasumisesta eroa. Kyllä joitain kivoja paloja tallennettua sain, vielä kun ehtisin saada niitä tänne blogiin asti ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.