Loma-asuntomessut: yleiskatsaus

 

195

Kalajoen reissu onnellisesti takana! Hrrr miten kylmä keli oli, ohuehko talvitakki sai olla päällä tuona ensimmäisenä yhteisenä kesälomapäivänämme… Onneksi olimme hyvin varustautuneita, jotta ei mennyt paleluksi. Vauvakin oli mukana ja hienosti uni maistui: koko messureissun ajan = neljä tuntia :D. Aivan viimeisenä kävimme messuravintolassa lounaalla, silloin vaunuista kuului itkua. Syykin selvisi: hiki. Olimme hiukan innostuneet peittojen ja makuupussien määrissä, ettei vain tulisi kylmä pienelle… Nostin hänet sitten pulloruokailemaan, mutta ei; herra jatkoi uniaan heti kun peittoja hieman kevennettiin. Vaunut olivat niin täynnä lämmikettä, että hyvä kun niiden oma suoja meni paikoilleen… Mies sanoikin heti parkkipaikalta messualueelle kävellessämme, että hän olisi mieluummin noissa vaunuissa kuin katselisi niitä mökkejä :D. Miehen mukanaolo kävikin ehkä turhan kalliiksi: aivan näinä päivinä meille tullaan mittailemaan pääterassia mahdollisen lasituksen varalta…

045

Mutta mutta, mieheni tapaan en näitä ihan mökeiksi kuitenkaan kutsuisi:

011

026

Kaikissa 28 kohteessa emme käyneet. Piipahtelimme sellaisissa, jotka tuntuivat/näyttivät kiinnostavilta. Vuorotellen kiersimme, jotta toinen olisi aina vaunujen luona kohteen ulkopuolella. Eräässä kohteessa meinasi iskeä paniikkikohtaus, kun mies asteli sisäpuolella vastaan… Ystävällinen esittelijänainen oli tarjoutunut lullaamaan vaunuja siksi aikaa, että mies sai hakea rauhassa kupposen kuumaa ja pientä suolapalaa. Niin, pieni miehemme nukkuu vaunuissa tyytyväisenä yleensä vain silloin, kun ne ovat liikkeessä :).

Oli niin mukava tulla kotiin messupäivän jälkeen, otimme heti yhteispäikkärit! Kissojen vastaanottokomitea oli kovin kissamainen, kuten tästä Instagram-kuvastani näkee…

033

Selailin illalla ottamiani kuvia läpi ja kyllä niiden joukossa muutamia helmiä on! Täytyy esitellä niitä täällä lähipäivinä, sitä mukaa kun koneelle ehdin. Eräässä kohteessa oli sisustuksessa paljon (lähes kaikki?) Kodin Ykkösen tuotteita, ihastuin erityisesti tähän mattoon!:

096

Kauniita kattauksiakin kohteissa näkyi:

089

Seuraavan vapaahetken koittaessa alan valmistella toista messupostausta, siinä esittelen messujen sisustussuosikkini. Voi se oli niin upea!
Eilen kun hieman lomailtiin, niin nyt on luvassa taas pari arkipäivää vauvan kanssa kaksin (kera kisujen, toki) – sen jälkeen taas juhannuslomailua! Kivaa päivää sulle!

111

 

Comments

 1. 18.6.2014 / 07:44

  Aika hiljainen oli metsäkortteli eilen, taisi kylmä ilmakin vaikuttaa. Meidän luokan suunnittelema kohde, Villa Kalajoki on päältä tylsistä tylsin mutta yllättää sisältä ;)

  • 18.6.2014 / 19:38

   Oli kyllä melkoisen kylmä keli! Voi kävinköhän tuossa kohteessa lainkaan… Täytyypä katsoa loma-asuntomessujen sivuilta :).

 2. -tintti
  18.6.2014 / 09:44

  Onpas tosiaan ”mökkejä” :) Kivan näköisiä kyllä, ja varmasti houkuttelevat enemmän kuin ne vanhat mummonmökit, joissa useimmat kesäisin mökkeilee. Minulla on haaveena joskus muuntaa vanha mökkimme vain saunarakennukseksi ja rakennuttaa viereen uusi isompi ”mökki”, jossa olisi mm. juokseva vesi. Tämä tietysti vaatisi sievoiset summat kahisevaa, eikä saareen rakentaminen muutenkaan ole se yksinkertaisin homma.. Haaveita täytyy kuitenkin olla!
  Kiva, että saitte messuilla rauhassa :)

  • 18.6.2014 / 19:40

   Voin kyllä myöntää, että kyllä mua enemmän messuilla tällaiset kohteet houkuttelee kuin ne perinteiset mummonmökit. Vaikka kuinka herttaisia ja suloisia ovatkin, niin en ehkä messuille asti niitä katselemaan lähtisi :).
   Ihana haave sulla, haaveita todellakin pitää olla aina!

 3. Pilvi
  18.6.2014 / 10:42

  Upeita! Mutta italialaistyyliset kivitalot, ikkunaluukkuineen ja takorautaparvekkeineen saisivat rantautua tännekin :). (En ole vieläkään toipunut Toscanasta <3) Toivottavasti säät lämpenee!!!

  • 18.6.2014 / 19:41

   Heh, en tiedä sopisiko ne tähän skandinaaviseen ympäristöön ;). Onpa ainakin sitten jotain mitä ihastella matkoilla! Voi, Toscanaan haaveilen pääseväni joku syksy… :)

 4. 18.6.2014 / 11:52

  Kiva lukea sun postaus ja onneksi kaikki meni hyvin reissussa pikkunyytin kanssa!

  Onhan nuo aikamoisia ”mökkejä”, todellakin! Meidänkin huvila kalpenee noiden lukaalien rinnalla ;) Ehkä pääsen itsekin ensi viikolla katsastamaan sisustukset paikanpäälle, hyvä kun täällä näki jo esimakua tulevasta.

  Blogissani on muuten käynnistynyt Hurmaava huvila -kirjan arvonta, tulehan mukaan:
  http://kotilablogi.blogspot.fi/2014/06/arvonta-hurmaava-huvila-kirja.html

  Mukavaa juhannusviikkoa!

  • 18.6.2014 / 19:43

   Mukava että tykkäsit Riikka! Toivottavasti pääset paikan päälle sinäkin!
   Voi tuunpas kurkkaamaan sun arvontaa, kiitti vinkistä, kirja kuulostaa kivalta :).

 5. 18.6.2014 / 21:21

  Kyllä siellä vaan on näköjään saatu valmista :) Mielenkiinnolla kyllä menen käymään heti ensi viikolla :)

 6. 18.6.2014 / 23:12

  Kivoja ”pikku lomamökkejä”, kelpais mullekin. Tuo harmaamustavalkoinen matto ihastutti kyllä minuakin niin paljon, että piti tulla ihan kommentti jättämään. Pakko ehkä käydä Kodin1:llä hypistelemässä sitä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.