Meidän juhannushetkiämme

 

Juhannus oli ja meni, ensimmäinen juhannuksemme tällä perhekokoonpanolla. Vauveli ei juurikaan juhannuksen päälle ymmärtänyt, kunhan jakeli suloisia hymyjään sinne tänne; moni kävi rupattelemassa. Juhannusaattoa vietimme mökillä merimaisemissa, tässäpäs muutama kuva:

192

117

031

156

Olimme mökillä aluksi ihan vain kolmisin. Grillailtiin ja nautiskeltiin. Minä valokuvasin (lisää mökkikuvia luvassa myöhemmin!) ja isä & poika olivat ruokalevolla.

171

Aika unelmapaikka tässä sohvalla: muhkea sohva ja merinäköala!

157

cats

Juhannusaatto alkoi pilvisen koleassa säässä, mutta iltapäivää kohti aurinko alkoi paistamaan ja paistoi aina iltaan saakka. Rantasaunan patiolla oli ihana istuskella auringon lämmittäessä. Myös päämökin valmistumassa olevalta terassilta on näin mukavat näkymät:

180

Eilinen juhannuspäivä vierähti vanhempieni luona ja kotiuduimme vasta illalla. Pieni leikkituokio päätti juhannuksenvieton mukavasti.
(Vauva ei siis tosiaankaan valvottanut eilen puoli kahteen eikä itkenyt niistä paria viimeistä tuntia. Emme miehen kanssa edes harkinneet autoajelua keskellä yötä, jotta hän saisi unen päästä kiinni emmekä taatusti nukuttaneet häntä turvakaukaloon, josta nostimme hänet sitten sänkyymme nukkumaan ja kaaduimme itse perässä… )

234-crop

 Muru <3. 

 

Comments

  1. Äippä
    22.6.2014 / 20:47

    Voi kuinka tomera poika, iso mies – ja niiiin tarkkana katsoo isiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.