Toinen messukaunotar

 

137

Tässä toinen kohde, johon Kalajoen loma-asuntomessuilla tykästyin!

118

120

Kauniin vaalea ja raikas kesäsisustus. Harmikseni en vain yhtään muista tämän kohteen nimeä taikka numeroa… Ehkä joku teistä tietää? Lammen äärellä kohde kuitenkin sijaitsee. Voi olla, että kohteen tiedot katosivat mielestäni siinä vaiheessa, kun miesesittelijä tokaisi hymyssä suin, että jaahas, onko ulkona nuorempi bloggaaja ja samassa kuulinkin poikani availevan vaunuissa ääntään… ;) (Isukki oli pysäyttänyt vaunut, kukas sitä nyt paikallaan seisovissa vaunuissa nukkuisi…)

Edit: Äitini tunnistikin kohteen heti kohde numero 10:ksi. Kohde on siis Kuusamo Hirsitalo Oy:n Nuuna.

116

134

122

126

Tässä taulussa on mielestäni aivan upeat sävyt, täytyi oikein pysähtyä ihastelemaan:

136

cats

Kylpyhuoneosasto oli oikein valoisa myöskin. Isot ikkunat lammelle sekä pesutiloista että saunasta:

128

132

130

Vietimme tänään päivää kaupungilla. Mies lähti töistä hieman aiemmin, jotta saimme monenlaiset asiat ja velvollisuudet hoidettua ja sen myötä pois päiväjärjestyksestä. Ns. pakollisten asioiden päätteeksi herkuttelimme kauniin idyllisessä vohvelikahvilan ympäristössä jäätelövohvelit! Kipaisin myös KappAhlissa hankkimassa vauvalle muutaman vaatteen kokoluokasta 62-68 cm (en voi uskoa, että mun pieni vauvelini siirtyy kohta seuraavaan kokoon…). Newbie-malliston vaatteet on aivan superihania ja laadukkaita, meinas lähteä mopo käsistä! Samoin on käydä joka kerta H&M:n vauvaosastolla… Mutta eipä muuta tällä erää, seuraavan pikkuaskareen kimppuun tässä samalla, kun odottelemme mummua ja pappaa kylään! Mukavaa viikonloppua! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.