Terassilomalla

 

Aika rentouttava näkymä:

021

Tänään ollaan oltu enimmäkseen ulkona, omalla pihalla. Järjesteltiin terassikalusteet mukavaksi kokonaisuudeksi, kyllä nyt taas kelpaa! Se on usein se alkuperäinen vaihtoehto (oli asia mikä hyvänsä) kuitenkin paras. Mustavalkoiset aurinkotuolit ovat vielä varastossa, mietin kannattaako niitä vielä terassille tuodakaan, jotta juhlavieraat mahtuvat hyvin kulkemaan. Joku on tainnut hieman nelisen vuotta sitten innostua ja ostella terassikalusteita :P.

023

Grillattiin ja syötiin ulkona, vauva nukkui vaunuissa. Ruuan jälkeen pidin vielä pienen suunnitteluhetken kastejuhlia silmälläpitäen, suunnittelu on niin mukavaa, jos ei ole mikään kiire! Keksin pari kivaa yksityiskohtaa lisää.

cats

Melkoisen kuuma ulkona, välillä on kiva vilvoitella sisällä. Näiden hellepäivien tärkeimmät taitavat olla runsas määrä nestettä, suolapalaa, raikkaita suihkuja ja mehujäätelöitä! Jälkimmäisiä haimmekin kaupasta pussillisen: amppareita ja murkkuja. Uimaan en taida tänä kesänä uskaltautua.

006

Haaveilen edelleen riippukeinutuokiosta, vielä en ole sitä ehtinyt toteuttamaan. Täytyy oikein järjestää aikaa siihen, jotta sieltä ei sitten heti vartin päästä tarvitse nousta ylös ;). Arskat, jotain lukemista ja viltti varjohetkien varalle. Viereen tarjoilupöydälle raikasta juomaa ja naposteltavaa, mm. mansikoita. Kyllä siitä hyvä tulee! Mutta nyt tuon pienimmän kesämiehen seuraksi, vaunuista kuului nnnnäääääää nnäää ja niin tuo kallis paketti tuotiin äitille!

 

Comments

 1. 6.7.2014 / 17:10

  Terassi on kesällä paras paikka!Olet sisustanut kauniisti teidän terassin.Mistä olet ostanut nuo valkoiset kukkaruukut?Olen etsinyt valkoisia tai harmaita ruukkuja,mielellään muovisia ja voisi olla joku altakastelevakin tai joku erillinen osa,ettei tarvitse täyttää kokonaan mullalla.

  • 7.7.2014 / 21:21

   Voi kiitos Aikku! Ja pahoittelut, että tämä vastaukseni viipyi…
   Ruukut olen ostanut Bauhausista, tosi kivat minunkin mielestäni. Nämä ruukut on muovisia ja niissä on pienempi sisäosa mullalle ja istutukselle.

 2. JM
  7.7.2014 / 15:05

  Pidin todella paljon blogistasi aiemmin ja edelleen pidän tavastasi kirjoittaa, julkaista, mutta valitettavasti tämän blogin sisältö ei ole enää sinä minulle olennaista :/ Ymmärrän vauvojen olevan sinulle tällä hetkellä hyvin olennainen asia ja niin pitääkin olla, mutta koska se ei minulle sitä ole, niin vauva-aiheiset postaukset eivät kuulu suosikkeihini ja väistämättä olen mennyt aina siihen, että skippaan jokaisen postauksen. Harmittaa, kun joudun luopumaan tämän blogin lukemisesta, mutta olen sen tainnut tehdä jo aikaa sitten…

  • 7.7.2014 / 21:25

   Mukava kuulla, että olet pitänyt blogistani. Jäin hieman miettimään tämän kommenttisi tarkoitusta tai pointtia, se ei ihan auennut… Mielestäni ikään kuin itse vastasit tuossa itsellesi. Ainahan blogien lukijakunnasta löytyy niitä, joita jokin aihe koskettaa/on ajankohtainen ja niitä, joille se ei sitä ole. Ymmärtänet tämän?
   Vauvan myötä blogini lukijoiksi on päätynyt enemmän perheellisiä, näin ei tokikaan ennen vauvaa ollut. Blogi elää bloggaajan mukana, ei toisinpäin. Näin ollen blogien lukijakunta on myös eläväistä ja jokainen valitsee itse omat luettavansa. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää enkä siihen edes pyri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.