Muutamat kesäkuvat

 

No nyt on luvattu kesäistä keliä! Sen kunniaksi muutama kesäinen kuva tähänastiselta hassusäiseltä kesältä…

cats

Viikonlopun ohjelmassa olisi hieman pihahommia. Myöskin terassin ajattelimme pestä toisen kerran tälle kesää, nyt lähinnä kastejuhlaa silmälläpitäen. Elän toivossa, että ilma olisi tuolloin suosiollinen terassi-istuskeluun. Mutta jos sataa, niin ainakin katetun terassiosuuden alla voi istuskella ja pöydän ääressä kahvitella. Ajattelin huomenna järjestää myöskin terassikalusteet sellaisella tavalla, jotta ne muodostaisivat mukavan kokonaisuuden. Noissa ylläolevissa kuvissa (ja yhä tällä hetkellä) hieman hajanainen.

Tänään ollaan suunniteltu pienesti kesälomareissuakin. Mahdollisesti saamme ystäväpariskunnasta ja heidän vuoden ikäisestä hurmuripojastaan reissuseuraa! Pienen vauvan kanssahan on helppo matkustaa eikö totta? Eväät kulkevat aina mukana sopivan lämpöisinä ja steriileissä pakkauksissa ja syödähän voi vaikka missä! On sitä tähän mennessäkin ruokailtu mm. huoltoaseman vessassa ja autossa parkkipaikalla. Meidän poitsu on myöskin niin tottunut automatkustaja että! Autossa ei kauan hereillä pysytä :).

Mutta jos nyt ei mihinkään kotikaupunkia kauemmas tulekaan lähdettyä, niin ainakin pienelle riippukeinulomalle lähden, takapihalle!

cats

Onkos teillä kesälomasuunnitelmia vai onko lomat jo lusittu?

 

Comments

 1. SatuKoo
  7.7.2014 / 08:24

  Minulla on vielä kolme viikkoa aikaa tehdä lomasuunnitelmia, loma alkaa vasta kuun lopussa. Suunnitelmissa olisi käydä ehkä laivalla Tukholmassa ja loppulomasta vietän muutaman päivän Tampereella. Mutta kaikki muu on auki, taidan mennä ilmojen ja fiilisten mukaan :)

  • 7.7.2014 / 21:19

   Kuulostaapas kivalta! Tukholma on niin ihana kesäkaupunki, ollaan nyt kahtena peräkkäisenä kesänä tehty sinne reissu. Tänä kesänä jää välistä, mutta ehkä sitten taas vuoden päästä :).
   Mukavia lomanodotteluhetkiä sinulle!

 2. Katerina
  9.7.2014 / 13:30

  Hei Satu! Kiitos aivan ihanasta blogista! Ihana seurata teidän arkea :) Meillä noin 2 kk vanhempi pieni vauvatytteli :) Ihan tuosta riippukeinusta halusin kysyä.. Millaiseksi olet tuollaisen jalallisen kokenut? Tuollainen olisi aivan ihana kun meidän pihalla ei oikein puita minne ripustaa. Mukavia hellepäiviä ja terveisiä Espoosta :) T: babylifeelina (instagram)

  • 9.7.2014 / 14:13

   Kiitos vain itsellesi ihanan ilahduttavasta viestistä! :)
   Tykkään tosi paljon tuosta jalallisesta versiosta, voin lämpimästi suositella! Miehenkin mieleen tuo on kovasti :). Meillä olisi kyllä reilusti puitakin, mutta ehkä ovat liian tiheään ja sieltä tippuisi aina sitten jotain roskia tai itikoita päähän… Tuo on kätevä kun voi todella vaivatta siirtää paikasta paikkaan auringon tai varjon mukaan :).
   Aurinkoisia kesäpäiviä teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.