10 ikäviikon kunniaksi

 

Viime torstaina poikamme täytti kymmenen viikkoa. Ajattelin, että sitä voisi juhlistaa jollain tapaa. Kastepäivänä meillä oli aikomuksena istuttaa pihallemme jokin kaunis puu tai pensas muistoksi tuosta päivästä. Päädyimme kauniiseen ja herkkään lumipalloheisiin. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, sillä tuo lajike oli lähes kaikkialta loppu! Saimme sellaisen käsiimme vasta tiistaina, joten keksin että siinähän oiva tapa juhlistaa samalla tuota kymmenettä viikkoa. Olimme säilyttäneet kastemaljan veden tuota lumipalloheisiä varten ja sen kaadoimmekin sitten istuttamamme pensaan juurelle.

001

016

010

019

Toivottavasti pensas menestyy pihallamme. Siitä voi sitten joka kesä katkaista pari kukkaa maljakkoon, vaikka miehen syntymäpäivänä, sillä se on samalla vauvan kastepäivän vuosipäivä.

 

Comments

 1. 22.7.2014 / 19:17

  Hei,

  Lumipalloheisi pärjää hyvin näillä leveyspiireillä, ja mikä parasta,
  teillä on viidessä vuodessa noin 3 metrinen iso pensaspuu jos et sitä leikkaa:)
  Kestää leikkaamisen maantasalle, ja helppo siirtää jos siltä tuntuu, sillä isonkin puunkokosen heisin juuripaakku ei ole juuri ämpäriä suurempi.
  ps…tullut vähän siirreltyä, leikeltyä yhtä sun toista :D
  Ihanaa kesän jatkoa.
  -mirka-

  • 23.7.2014 / 11:58

   Kuulostaa mahtavalta! Istutimmekin pensaan paikkaan, jossa sille on hyvin tilaa kasvaa :).
   Aurinkoista kesää sinullekin!

 2. Suvi
  22.7.2014 / 22:39

  Onnittelut 10viikkoiselle pojalle!:) ootko julkistanut nimeä vielä missään muissa,kun ristijäisissä? Tahtois kuulla sen:)

 3. petra
  23.7.2014 / 14:28

  Kaikista valmisteluista, kasteveden säästämisestä, kastepuvun valinnasta jne päätellen olette pitäneet kastejuhlaa arvokkaana tapahtumana, ei millään ”alta pois” meiningillä. Tuli hyvä mieli <3

 4. 25.7.2014 / 13:40

  Todella kaunis idea ja ihana kuinka säästitte kasteveden juuri kyseisen pensaan juurelle. Toivotaan hyvää kasvua. :) Me istutimme yhdessä pihallemme perheomenapuun. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.