Pötköttelyä

 

Kotilauantai! Puuhastellaan täällä kaikenmoista. Varasin päivän vähän niin kuin itselleni, jotta saan omia juttujani hoidettua. Tarkoittaa käytännössä siis sitä, että silloin kun vauva ei tarvitse äitiään, viettää hän aikaansa isänsä kanssa. Niin ja alkoipas hieman hymyilyttää nuo ”omat juttuni”: siivousta ja järjestelyä. Missä vaiheessa noista on tullut ne mun omat jutut, muistan että joskus oli jotain hieman mielekkäämpääkin :D.

097

Aamupäivällä yöunilta herättyämme vietimme yhteisen pötköttelyhetken olohuoneessa. Vauvalla on kaksi leikkimattoa: värikäs Tiny Love -leikkimatto, jossa roikkuu erilaisia virikkeitä äänitehosteineen siellä sun täällä sekä tämä harmonisen sävyinen, iso Baby’s Only -leikkimatto, jonka saimme lahjaksi PikkuVanilja-verkkokaupasta. Toisella puolella mattoa koristaa valkoiset tähdet beigellä pohjalla ja toiselta puolelta matto on valkoinen. Sävyjensä ansiosta tuo mielestäni mukavan pehmeän laskun unien maailmasta leikin maailmaan. Ihanan pehmoinen, siinä on mukava pötkötellä ja tarkkailla ympäristöä! Kulmassa nököttääkin suloinen pehmopupu, senkin saimme lahjaksi PikkuVaniljasta. Lämpimät kiitokset, näitä käytetään meillä tämän tästä! Tämä saman merkin (Baby’s Only) pehmopupunen on kudottu ja yllätyin sen kokoa, kuvittelin pienemmäksi. Tätä on varmasti ihana halia, sitten kun sellainen tulee ajankohtaiseksi :). Nyt sille vasta jutustellaan!

103

cats

Vauvalla päällään väljä puuvillahaalari: hellepäivien vakioasu! En voisi kuvitellakaan pukevani vauvaa näillä asteilla pitkähihaiseen ja -lahkeiseen asuun. Hankinkin näitä haalareita viime viikolla pari lisää, mm. tuon kuvassa näkyvän H&M:lta. Kauniit sävyt ja söpö elefanttikuvio!

089

Uusinta taitoa harjoitetaan ahkerasti. Kauan ei selällään viihdytä, kun jo heittäydytään vasemman kyljen kautta masulle! Maailma näyttää siten niin erilaiselta. Mutta vain pieniä hetkiä kerrallaan tässä asennossa, sen verran rankkaa treeniä se on ja ähellys sen mukaista. Välillä siinä masulla ollessaan meinataan ihan hermostua, näyttäisi siltä, että siitä haluttaisiin liikkeelle… Niin nopeasti nämä pienet kasvavat ja kehittyvät, hui sentään!

106

Aika tyytyväinen ilme!

108

Pupukin myötätuntoisesti hieman kallellaan?

Nytpäs taidan valmistaa meille herkulliset jääteet ja sitten taas seuraavan puuhan pariin! Leppoisaa lauantaipäivää blogikamut!

 

Comments

 1. 2.8.2014 / 14:30

  Aivan ihanan harmonisia ja tunnelmaltaan lämpimän rakastavia kuvia!! <3
  Ja kyllä kuulostaa niin tutulta, miten lapsen tulon jälkeen ne omat jutut ovat siivos ja järjestely! Ja näitäpä tekee nykyään ihan mielellään. Meilläkin kiva lauantai päivä sujunut kaavalla mies ja poika puistoon ja itse imurin varteen :) Itse oikein odotin tätä aamupäivää, illasta sitten vietetään aikaa perheenä!
  Hyvää viikonloppua!

  • 3.8.2014 / 23:00

   Oi kiitos, olipa ihanasti sanottu! Ja mukavaa, että kuvista tuollainen välittyy!
   Oikein kivalta kuulosti teidän lauantai. Meillä oli tämä sunnuntai hieman rennompi; puistopiknikkiä sun muuta, mutta iltapuolella sitten jotain hyödyllisempää kotihommaakin.

 2. Niina ja 4kisua
  2.8.2014 / 17:18

  Loppu lauantai (työpv oli) menee rauhallisesti kotona lepäillen :) Miehen tekemää hyvää lohta ja illalla nautiskelen espanjalaisia juustoja ,herkkuhillojen kanssa nam ;) Kuulemma vain naiset herkuttelee juustoilla ;D Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle ♥

  • 3.8.2014 / 22:54

   Oi, tehnyt koko päivän niin mieli lohta! Ehkä pakko huomenna ostaa :). Täällä kyllä mieskin tykkää juustoista (viinin kera) ;).
   Kiitti samoin teille!

 3. Lilya
  2.8.2014 / 21:39

  Hah, itselläkin meni osa lauantaista ”omien juttujen” parissa eli järjestelin keittiötä, silitin jne. Pojat sai olla hetken keskenään ja kumma kyllä miten tommoset pikkujutut kuten siivoaminen rauhassa tuntuu vaihtelulta ja piristävältä :)

  • 3.8.2014 / 22:55

   Älä muuta sano! Jotenkin kun sille täytyy nykyään oikein järjestää aikaa, se tuntuu niin erityiseltä :D. Ja onhan se mukavaa kun saa rauahssa tehdä eikä koko ajan tarvitse keskeyttää :).

 4. Elika
  3.8.2014 / 09:31

  Onpa suloinen pupu ja kaunis leikkimatto! Itsekin ompelin tytöllemme, jo ennen hänen syntymäänsä, juurikin samantyylisestä beigestä kankaasta valkoisilla tähdillä olevan maton, jossa voi köllötellä lattialla, sopii sisustukseen. :D Lisäksi isä hankki tytölle värikkään, leluilla ja musiikilla varustellun leikkimaton. Molemmat ovat olleet käytössä. Kummasti nuo omat hommat ovat muuttuneet ns. kodin huolloksi. Eipä niitä hommia paljon ehdi muuten tehdä kuin vauvan nukkuessa tai ollessa hereillä isänsä kanssa. Ensi viikolla kaikki oma aikani meneekin sitten ristiäisjärjestelyissä, jotta saadaan koti kuntoon ja tarjoilut leivottua ennen ensi sunnuntaita. :)

  Leppoisaa sunnuntaita!

  • 3.8.2014 / 22:58

   Totta, nämä tällaiset matot sopivat kyllä kauniisti sisustukseen :).
   Ennen sitä vain tarttui tuumasta toimeen, oli työn alla sitten mitä tahansa, mutta nykyään on lähes kalenterin kanssa katsottava sopiva hetki (muuten jää tekemättä) :D. Kun on sekä minulla että miehellä omat juttunsa, joita pitäisi saada tehtyä, niin aika lailla vuorotyötä tämä :).

 5. 4.8.2014 / 15:09

  On teillä kyllä ihana ”pikkupötkylä”. :) Olen itse pessyt ja silitellyt viime päivät vauvanvaatteita ja nyt havahduin, että eihän meillä ole juuri ollenkaan tuollaisia lyhytlahkeisia haalareita. Olin jo säntäämässä ostamaan sellaisia, mutta tosiaan, vauva syntyy syksyllä, joten silloin on ehkä tarvetta vähän erilaiselle vaatetukselle. Terveisiä hormoonihuuruista. :)

 6. riikka
  4.8.2014 / 20:31

  Ihana pikkumies :)

  oon ihastellu kauan lechuzan ruukkuja, mutta kukkaruukku ei oo sellanen asia johon mä laittasin noin paljon rahaa. Huomasin sitte, että olit ostanu bauhaussista vähän vastaavia. Suuntasin sitte sinne js ostin tuommosen ruukun, elho merkkisen. Mietin vain, että voikohas noita käyttää ulkona talvella että kestääkö ne.onkohan ne sun noita samoja?

  • 4.8.2014 / 23:36

   Jep, en raaskinut minäkään niihin noin paljoa panostaa. En muista noiden ruukkujen merkkiä, mutta niissä on sisällä musta pieni sisäruukku? Olen käyttänyt talvellakin niitä ulkona, ainakin tähän saakka ovat kestäneet :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.