Voittajakissa

 

Huomentapäivää! PrimaCat-kilpailu päättyi eilen illalla ja arvoin voittajan nyt aamulla. Virallisten valvojien läsnäollessa:

076

018

Ihania kissanpäiviä vietetään teilläkin! Kunpa kaikki kissat (ja muutkin eläimet) olisivat yhtä onnekkaita. Suoritin arvonnan jälleen random.org:n avulla ja voittajakommentiksi arpoutui numero 6! Sen takaa löytyi tämä kommentti:

Hehee:) Meitä on täällä kolme ja toi saksalainen. Meikä on rotukissa ja noi kaks on maatiaisia. Aamut alkaa aina samoin. Minä herätän emännän, noi kaks kyttää onnistuinko. Ruokaa on saatava heti, ilmoitan sen kovalla äänellä. Minä olen hoikin, noi tytöt on lihavampia, varsinkin toi toinen, se on niin ahne. Meistä tykätään kauheesti ja lellitellään. Meillä on pehmosia petejä, me otetaan arskaa verannalla. Olen hieno poika tykkään kampaamisesta, jopa imuroinnista. Saksalaista kun imuroidaan, niin minua kans pitää imuroida. Saksalaisesta lähtee aina kamalasti karvaa, niin emäntä on totuttanut sen, et välillä suulakkeella imuroidaan. Toi vanhin kissa ulkoilee ton saksalaisen kanssa, muuten vähän pelottaa, jos saksalainen ei o turvana. Meillä on lokoisat oltavat, hyvää ruokaa ja me kaikki ollaan kavereita ja meitä rakastetaan :)

Onnea kissatäti! Olen laittanut sinulle sähköpostia.

Nyt imurinvarteen ja sitten lauantaipäivää viettämään! Aurinkoa! :)

 

Comments

  1. 16.8.2014 / 14:12

    Pitkästä aikaa blogissasi käymässä ja jätän merkkini :)

  2. kissatäti
    16.8.2014 / 19:53

    Mau kiitos :) Meitsin rodun kerrotaan tuovan onnea. Nyt se on todistettu, et näin on. Kyl noi tytökki saa nyt hyvää sapuskaa, täällä odotellaan herkkuja. Toi saksalainen ei kyl saa, vaikka se aina himoo meidän ruokia. Sakemanni saa popsutella omia ruokiaan vaan. Kyl toi emäntä on musta ylpee, rupes tossa oikein pussaileen mua. Emäntä sano, et mun kannattaa ruveta lottoon :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.