Lämpöä, valoa ja pehmeyttä

 

Helteiden päätyttyä tuntuu kuin syksy olisi saapunut hetkessä. Loppukesää tämä silti kai vielä on, tai syyskesää..? Joka tapauksessa säiden muuttuminen sai heti ajatukset kääntymään kotiin, sisätiloihin. Kodin sisustukseen, joka on viime viikkoina ollut hieman rempallaan. Johtuen sekä kesästä että vauvaan keskittymisestä, uudenlaisen elämän opettelusta. Ehkä kesä on osaltaan myös sellaista inspiraation keräämisaikaa! Pienen tauon jälkeen on taas ihana käpertyä seinien sisäpuolelle sytyttelemään kynttilöitä ja tunnelmavalaistusta. Mietiskelin jo eilen, että mihin ripustaisinkaan viime syksynä ostamani pallovalot tänä syksynä! Vauvakin varmasti tykkää niitä tiirailla, kaikenlaiset valonlähteet kun tuntuvat olevan melkoisia katseenvangitsijoita. Viime vuonna pallovalot ilahduttivat ruokailutilan kulmassa Valopalloja ruokailutilassa -postaukseni tapaan.

Tulikin noista valoista mieleeni eräs hellepäivän ilta ja miehen kanssa käymäni keskustelu. Fiilisteltiin siinä hieman loppukesän pimeneviä iltoja ja hän tuumasi, että kivaa kun voi jo laittaa kaikkia eri valoja päälle. Olin ihan intona ja sanoin, että niinpä, saa taas kesän tauon jälkeen käyttää noita ihania valaisimia! Tarkoitin moottoripyörässä, tokaisi hän… (Ehdinkin jo puolen sekunnin ajan miettiä, että mikä sisustaja mun miehestä näiden helteiden johdosta olikaan esiin kuoriutunut…)

111

Kuvassa monta lempparia, näihin mieli hakeutuu näin syksyn kynnyksellä. Kodin sisustukseen lämpöä, pehmeyttä, ripauksia puunsävyä… Tuo Hobby Hallin rahi (saatu blogiyhteistyöstä) on ihan lemppari ja pysynyt hyvin jämäkästi muodossaan, vaikka on ollut tosi ahkerassa käytössä!

115

Liittyykö teidän syksyynne joitain tiettyjä sisustusrutiineja?

 

Comments

 1. Hanna
  21.8.2014 / 14:12

  Kyllähän ne siivoukset ja muutenkin sisustus vähän jää kesällä vähemmälle, itteä se kyllä ärsyttää ku ulkona olis niin paljon hommaa ettei kerkeäis sisällä paljon siivoilla, mutta ei niitä sisätöitä voi jättää tekemättäkään.
  Meillä ne samaiset valopallot siirrettiin lopputalvesta käytävän puolelle peilin ympärille yövaloksi lapsille, tästä pääsee meidän kaikkiin makkareihin. Poika varsinkin hyppää usein useamman kerran omasta sängystä meidän sänkyyn joten yövaloa tarvitaan. Mutta nekin nyt valitettavasti meni hajalle, tai todennäköisesti yksi lamppu vain palanut, mutta harmi silti. Onneksi niihin pystyy lamput vaihtaa, mutta silti aika lyhyen aikaa kesti. Jouluksi kyllä haaveilisin sellaisia punaisia pallovaloja, ehkä muutamalla kultapallolla.
  Tuo samaisen rahin hommaan kyllä minäkin joskus, mutta vasta sitten kun saan olkkariin uuden sohvan ja vähän muuta kalustetta. Meillä ei sisustuksessa juurikaan mikään muutu syksyllä ja varsinkin kun oon löytänyt hyvät valkoiset verhot joista en aio luopua, ainoastaan jouluksi meillä vaihdetaan veroja.

  Ei kuule mee kauan ku pikkuherra on siellä isän kanssa sytyttelemässä niitä kaikkia valoja :) Voin kyllä kuvitella, että millä äänensävyllä siellä on todettu että ei tässä mistään tunnelmavaloista puhuttu :)

  Mua niin harmittaa ku en pääse Instagramiin kommentoimaan noita sun kuvia, mulla on Lumia800 joka ei käytä windows8, niin ei onnistu. Täytynee varmaan hommata uusi puhelin :)

  • 23.8.2014 / 11:33

   Mä en olekaan hetkeen noita pallovaloja testannut, toivottavasti ei tarvitse alkaa lamppuja vaihtamaan!
   Joo tuossahan on jo hyvä syy hankkia uus luuri :D.

 2. Niina ja 4kisua
  21.8.2014 / 17:43

  Toivottavasti syksystä tulee terveempi…Koko perhe oltu kovassa flunssassa (itse jo toista kertaa heinä-elokuun aikana :/ ) Vähän on kyllä mennyt kesä pilalle kun energiat niin vähissä. Mutta tästä ei voi olla kuin suunta ylöspäin. Selviä paranemisen merkkejä ilmassa on;) Tänään miehelle olen uusia sisustus ideoita kertonut ;) ;)

 3. Elika
  22.8.2014 / 20:50

  Kaunis tuo rahi ja todella silmää miellyttävä valkoisen ja puun yhdistelmä. :) Joskus olen itsekin tuollaisesta rahista haaveillut ja jopa miettinyt olisinko osannut virkkailla tai neuloa itse vastaavanlaisen, mattoja ja koreja kun on tullut tehtyä kymmenittäin. :) Tosin ei näihin meidän nykyisiin neliöihin lisää huonekaluja valitettavasti mahtuisikaan. Samasta syystä sisustaminen on nykyään aika rajallista. Harmi, kun siitä niin kovasti pidän. No sitten joskus seuraavassa kodissa. :) Meillä ei siis syksy sen suuremmin muuta sisustusta, jotakin tiettyjä pienesineitä saatan siirtää kaappiin piiloon ja laittaa jotakin syksyisemmän sävyistä esille, vaikka melko mustavalkoista sisustusta nykyään suosinkin. :) Iltojen pimetessä kaivan kyllä Iittalan kivituikut taas kesäsäilöstään. Rakastan kynttilänvaloa ja sen luomaa tunnelmaa. <3 Joulun alla koti saa enemmän uutta ilmettä.

  • 23.8.2014 / 11:55

   No sittenhän tuollaisen tekeminen ei olisi sulle ollenkaan haastavaa!
   Nämä pimeät illat on kyllä tosi tunnelmallisia. Ihanaa, että koko ajan ollaan lähempänä joulua :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.