Piknikillä Meripuistossa

 

029

Olivatpa todella kiven alla tuollaiset pienemmät aurinkovarjot! Soittelin lähes kymmeneen liikkeeseen, kaikki myivät eioota. Vanhempani sattuivat sitten löytämään varmasti koko kaupungin viimeisen aurinkovarjon, joka sattui kivasti olemaan valkoinen: ei niin kerää kuumuutta eikä haalistu.

Aurinkovarjo on päässyt heti aktiiviseen käyttöön, mm. piknikillä oiva varuste! Myöskin kotipihalla kätevä, jos haluaa nurtsilla tai aurinkotuolissa makoilla – tuon ansiosta sitä voi tehdä myös varjossa! Ensi kesästä eteenpäin taitaa kuulua myöskin hiekkalaatikon vakiovarusteisiin; hiekkalaatikon tekeminen heti alkukesän to do -listalla! Minneköhän sen pihalla sijoittaisi ja minkähänlainen näyttäisi kivalta?

074

044

Kokkolan Meripuisto on suosittu ajanviettopaikka kesäisin. Laajojen nurmialueiden lisäksi löytyy kiva uimaranta. Täältä lähtevät myös risteilyt Tankarin majakkasaarelle. Meripuisto sijaitsee muuten aivan kesän 2011 asuntomessualueen (ja leirintäalueen) vieressä.

036

059

049

Seuraavaksi myöhäisaamiaista ja sitten vauva aamupäiväunille. Sen jälkeen päivän ohjelman miettimistä herkkukahvi kourassa. Mitähän sitä keksisi – mitä te meinasitte tänään puuhastella?

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.