Kesämuisto maljakossa

 

007

cats

Tänään laskeudun poreammeeseen: lämpimään, poreilevaan ja hyväntuoksuiseen kylpyveteen. Tänään sytytin kynttilän, ensimmäistä kertaa sitten maalis-huhtikuun. Tänään herkuttelen Ben & Jerry’s All or Nut-ting -jäätelöä – liian herkullista! Tänään näytän yhtä nuupahtaneelta kuin tuo maljakkoon katkaisemani terassihortensian oksa :).

015

 

 

Comments

 1. 27.8.2014 / 19:00

  Kuulostaa tosi hyvältä! :) On ollut mukavaa lukea teidän vauva-arjesta, kun me odotetaan marraskuun vauvaa. Teidän kisut on myös niin söpösiä. <3

 2. Emma
  27.8.2014 / 20:14

  Ootko Satu uskaltanut poreiden ollessa päällä laittaa veteen jotain kylpyvaahtoa tms? Muistaakseni meidän altaan ohjeissa oli, että pitäis olla jotain erityisainetta ettei mene ne suuttimet rikki. Mäkin haluaisin tuoksuvaan veteen!

  • 28.8.2014 / 10:27

   Meidän amme hankittiin viitisen vuotta sitten, miten musta tuntuu että siinäkin luki jotain tuosta kylpyvaahdosta… No joka tapauksessa amme on ollut käytössä nyt reilut neljä vuotta eikä sitä ole käytetty kertaakaan ilman kylpyvaahtoa :P. Ei ole ollut mitään ongelmaa. Voihan sitä valmistajalta/jälleenmyyjältä vielä tarkistaa, jos asia mietityttää..? :)

   • Emma
    28.8.2014 / 10:44

    Olenpas ollut itse turhan varovainen. Ainahan laitteissa lukee mitä ihmeellisimpiä varoituksia ja myydään kaikkia kalliita oheistuotteita. Ens kerralla mäkin kokeilen rohkeasti ihan tavallista kylpyvaahtoa :)

    • 29.8.2014 / 14:25

     Kokeile vain! Ja eihän sitä aivan hirveästi tarvitse olla :P. Nim. kerran lähti lapasesta ja sain kauhoa sylillisiä vaahtoa takaisin ammeeseen…

 3. Mira
  27.8.2014 / 21:39

  Apua miten upee kello! mistä tuollasia saa? :D

  • 28.8.2014 / 10:29

   Kiva että tykkäät Mira! Ostin tuon Pariisista eräästä sisustusliikkeestä viitisen vuotta sitten. En ole nähnyt Suomessa myynnissä täysin tuota samaa.

 4. Kirsi
  29.8.2014 / 11:24

  Tuo kello tosiaan on hieno, samoin tykkään noista raidallisista maljakoista. Voisikohan niitä löytää jostain kaupasta?

  Ihania syyspäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.