Uutta ilmettä

 

cropped-bansku11

Joko huomasitte blogini uuden ilmeen? Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Omasta mielestäni se kuvastaa blogiani aika hyvin, toivottavasti olette samaa mieltä! Bannerin maksimileveyden määrittää blogialusta, mutta korkeudelle ei ole rajaa. Mielestäni tämä korkeus on kuitenkin juuri sopiva ja ennen kaikkea lukijaystävällinen, jolloin blogiin saavuttaessa itse postaus tulee melko pian esiin eikä aika mene vain bannerin rullaamiseen…

Valikoin kuvia siten, että blogini aihepiirit olisivat siinä edustettuina mahdollisimman onnistuneesti. Blogini koostuu oikeastaan kolmesta pääaiheesta, jotka ovat sisustus, kissat ja uusimpana aiheena toukokuussa perheeseemme syntynyt vauva. Näitä yksittäin, yhdessä ja arkipäivän hetkiä sivuten. Yritin valita sellaisia kuvia, jotka eivät olisi kovin tiukasti vuodenaikoihin sidottuja – toimivat näin paremmin vuoden ympäri.

2

1

Lisämausteena blogistani löytyy pieniä arjen ja juhlan hemmottelu- ja herkkuhetkiä. Unohtamatta meidän naisten elämään usein kuuluvia naistenjuttuja!

4

3

Siellä toivottiin, että bannerista löytyisi turkoosia väriä, koska se on kuulemma niin blogini juttu. Totta, turkoosi on kyllä yksi ehdoton lempivärini ja nytkin sitä löytyy kodistamme sekä olohuoneesta että ruokailutilasta. Miellän blogiini ja kotiimme kuitenkin muitakin värejä, lähinnä pastellisävyjä (vaaleansininen ja -punainen) ja niitä näkyy mielestäni kivasti bannerikuvissakin.

Nyt kun banneri taas miellyttää, tuli ihan uutta virtaa bloggaamiseenkin! Kaikenlaisia juttuja ja ideoita pyörii mielessä. Täytyy varmaan ottaa käyttöön jokin muistiinpanosysteemi kännykästä, johon voin sitten aina ideahetkellä näpytellä pari sanaa muistiin. Nykyään kun on tuo pikkumies ilonani, niin ei ihan samaan tahtiin koneelle asti pääsekään. Saati kuvia ottamaan! Ja kun mun omasta muististani tuntuu olevan jäljellä enää rippeet… Jännää, katsotaan mitä syksy tuo tullessaan!

Mies sai omaa aikaa tähän aamupäivään ja lähti harrastuksensa pariin, minun oma aikani ajoittuu iltapuolelle, jolloin mm. vastailen sekä kommentteihinne että sähköposteihinne. Kotimme pienimmästä sängystä alkoi kuulua suloista vauvakieltä – minipäikkärit taitavat olla ohi, joten sinne mars!

 

Comments

 1. Äippä
  31.8.2014 / 15:54

  Oikein onnistunut on, wau! Aluksi katsoin, että hurrjasti kuvia mutta jo nyt se näyttää niin tutulta ja kutsuvalta. Kuvia kuitenkin yhdistää valkoinen tausta, ja kivasti värejäkin niissä on :-)

  • 31.8.2014 / 22:38

   Kiva kuulla, kiitti! :)
   Mulla oli visio et tuollainen kuvapläjäys siitä tulisi ja siinä se nyt on. Ajattelin, että kun ulkoasu on muuten suht rauhallinen niin silloin tuollainen sekakollaasi toimii!

 2. 31.8.2014 / 19:04

  Tykkäys bannerin koolle. Totta, että on mukavampaa kun postaus tulee pian eikä tarvitse vain rullata ja rullata :D

 3. 31.8.2014 / 19:11

  Näyttää kyllä hyvältä, onnistunut muutos :)! Myös täällä painitaan kaikenlaisten uusien ulkonäköpäivitysten puuskassa, vielä kun osaisi päättää (ja keksisi ajan, jolla niitä toivottuja päivityksiä pääsisi tekemään :D!). Mutta kivana inspiraationa toimii siis myös tämä sinun uudistuksesi, kuvapainotteinen banneri on täälläkin ollut jo pitkään mielessä. Se kuitenkin kertoo aika paljon ja aika nopeasti blogista ja sen keskeisimmistä asioista, enemmän kuin pelkkä blogin nimi :). Yläpeukkua siis täältä!

  • 31.8.2014 / 22:41

   Kiitokset Jenni O! Kannattaa rauhassa antaa ajatuksen muhia ja suunnitella, sitten kun on suunnitelma niin tulee äkkiä valmista. Mukava aloittaa vähän kuin uusi blogilukuvuosi tämän miniuudistuksen myötä :D.

 4. SatuKoo
  3.9.2014 / 14:05

  Hyvältä näyttää :) Kuvaa mielestäni onnistuneesti blogin sisältöä ja on kaunis katsella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.