Venetsialaisasu

 

Viikonloppu oli ja meni, samoin venetsialaiset ja samoin koko elokuu! Blogisyyskuun starttaamme minimiehen venetsialaislookilla. Name It -farkkuhaalarin alla beige Newbie-body, jalassa Muumisukat ja kummitädin ostamat ylisöpöt Converset. Vauvan ensimmäiset kengät – näitä emme hävitä koskaan!

2014-08-31

Näyttää niin isolta pojalta tuossa kuvassa, vaikka hän on viikon päästä vasta neljä kuukautta! Aika muikea ilme? Pieni hekottelija <3. Istuminen on ollut jo pari kuukautta aika pop (päätti jo kuukauden ikäisenä, että häntä ei vauva-asennossa = makuullaan kanniskella). Nyt muutaman viikon ajan seisominen on ollut se juttu. Joskus seisoskellaan myös varpaisillaan, hirrrmuisesti on jalkavoimaa. Isin sylissä nähdään usein tiukka etukeno, tiedätte sellaisen mäkihyppääjän asennon? Mäkihyppyleikki onkin nyt uusin isin ja pojan välinen juttu, äiti saa hekottaa vieressä mahan kipeäksi selostuksille ja asennoille! Nuo tuokiot ovatkin seuraavaa videokameramateriaalia!

Tänään meillä on tuplajuhlat: vanhempi kisumme täyttää tänään 12 vuotta! Ajatella! 12, vaikka näyttää hädin tuskin 2-vuotiaalta, niin simpsakassa kunnossa on :). Näitä juhlia vietämme illalla oman perheen kesken, päivälle on muita suunnitelmia. Vauva nukkuu aamupäiväuniaan, itse taidan laittaa pientä ehostusta ja vaihtaa vaatteet valmiiksi. Nimittäin vauvan herättyä suuntaamme toisille syntymäpäiville; mummuni täyttää myöskin tänään vuosia. Hän on poikamme ainoa isoisovanhempi ja olemmekin käyneet hänen luonaan ahkerasti, matkaa on puolisen tuntia suuntaansa. Mummullani aivan silmät syttyy joka kerta, kun hän näkee poikamme. Itsekin hän tuumasi tässä yhtenä päivänä, että aivan kuin hän olisi herännyt uudelleen eloon tuon pienen pojan ansiosta. On ne iso- ja isoisovanhemmat niin suloisia ja kultaakin kalliimpia <3.

 

Comments

 1. 1.9.2014 / 12:19

  Aijai mikä ihana ylpeä hymy :)! Ja kyllä tosiaan on jo tosi ”ison” pojan näköinen hän, vaikka kuukausia on vasta neljä.
  Myös täällä nuorimmainen päätti kuukauden iässä, että hänhän ei mitään loikoile vaan hän istuu. Sen vuoksi esimerkiksi turvakaukaloon tuon pojan asettelu on aina toisinaan hankalaa: istua vaan tekisi mieli ja eikun selälleen köytetään :D!

  • 2.9.2014 / 09:30

   Täällä onneksi ei tuota turvakaukalo-ongelmaa, poika tykkää automatkustuksesta ja istuu tomerasti kaukalossaan, useimmiten koko matkan ihan hiljaa :). Sen verran istuva asento kuitenkin tuossa meidän kaukalossa, että ei nähtävästi koe sitä huonona.

 2. 1.9.2014 / 12:56

  Ai jai, että oli niin kiva postaus, että taitaa muut kahtoa, että tuo ei ainakaan tee töitä, ku hymyilee niin leveästi! :D

 3. Nimetön
  1.9.2014 / 19:35

  Millon julkaiset jälkikasvunne nimen??

  • 2.9.2014 / 09:34

   Kirjoitin silloin tosiaan, että varmaan kutsumanimen julkaisen jossain vaiheessa. Mutta kun ehdin asiaa miettimään, jäi se ainakin toistaiseksi julkaisematta. Ymmärrän uteliaisuutesi ja usko pois, haluaisin kuuluttaa pojan kauniin kolmeosaisen nimen koko maailmalle, mutta koen, ettei minulla ole siihen oikeutta. Joten tällä linjalla mennään nyt. Jokainen varmasti ymmärtää, kun laittaa asian omalle kohdalleen.

  • 2.9.2014 / 09:36

   Kiitos Kerttu! <3
   Kiva haaste, oikein kiva! Jos en saa toteutettua, niin ainakin mielenkiinnolla luen muiden toteutuksia :).

 4. Elika
  1.9.2014 / 21:18

  Ihana asu ollut teidän pikkumiehen yllä! <3 Noi Converset! Meidänkin pikkutypyltä löytyy tuollaiset ja juurikin tummansinisinä, tosin odottavat vielä jalan kasvua. Ostin jo odotusaikana, kun tuli Stockan tarjouksessa vastaan, enkä voinut vastustaa kiusausta. :) Tykkään pitää neidillä muutenkin tummansinisiä vaatteita, joten kengätkin halusin ehdottomasti sinisinä, enkä vaaleanpunaisina. Ja sopivat myös sitten pojalle, jos semmoinen meille joskus siunaantuu. ;)

  Iso- ja isoisovanhemmat ovat todellakin kultaakin kalliimpia. Omille vanhemmilleni neiti on ensimmäinen lapsenlapsi ja he ovat aivan hulluina häneen. Välillä seuraan huvittuneena, kun esimerkiksi isäni höpöttelee tytölle omiaan. :D Myöskin oma ukkini on ollut ihanan kiinnostunut pikkuisestamme. Hän on ainut jäljellä oleva isovanhempani ja viime vuonna tapahtuneen mummin äkillisen kuoleman jälkeen ukki on saanut kovasti piristystä uuden elämän alkua seuratessaan.

  • 2.9.2014 / 09:40

   Nuo olikin hieman reilut, mutta helpompi laittaa vauvan jalkaan sellaisina :D.
   Munkin vanhemmille poikamme on ensimmäinen lapsenlapsi ja ihan ovat päät pyörällä ja hurmiossa tuosta kullanmurusta <3. Niin ovat kyllä miehenkin vanhemmat, vaikka heillä ennestäänkin pari pojanpoikaa on :).

 5. Elina
  1.9.2014 / 21:22

  Meidänkin pikku A:lla on samat conssit kummitädiltä saatuna :) Hänen suustaan löytyi muuten tänään puhjennut etuhammas, joten sitä ne rikkonaiset yöt on ainakin meillä tainneet olla…

  • 2.9.2014 / 09:42

   Voi pieni A <3. Toivottavasti nyt uni maistuu paremmin! Ainakin hetken aikaa ;).
   Täällä oli taas sellainen yö että oksat pois :D. Olen yrittänyt tiirailla suuhun, mutta vielä ei ole puhjennut. Kovasti kyllä hampaita tekee, ihan valkoisina ikenet ja kuolaa riittää...

   • Elina
    3.9.2014 / 09:49

    Toivottavasti yöt teillä helpottaa aivan pian ja hampaanalku ilmestyy alaleukaan :) Meillä ollut nyt kaksi edellistä yötä hyviä, vaikka täytyy varmasti koputtaa nyt puuta… Ja ai niin, pahimman yön jälkeen laitoin A:lle seuraavaksi yöksi supon, ja niin nukutti heti paremmin.

 6. 2.9.2014 / 01:10

  awww so cute!

  lifeisashoe.blogspot.com

 7. 12.9.2014 / 12:01

  Voi apua, kun toinen on niin suloinen♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.