Syksyn sävyä kulhossa

 

038

Tallustelin hetki sitten makuuhuoneesta keittiöön, erittäin katkonainen yö takana. Vauva nukkui tosi levottomasti ja nyyhkytteli tuon tuosta. Kuitenkin näky keittiössä ja ruokailutilassa piristää: ikkunasta näkyy aurinkoinen syyspäivä ja aamun auringonsäteet valaisevat hieman myös sisätiloja. Lisäksi upean punaiset pihlajanmarjat loistavat pöydällä mustan ja valkoisen seasta:

cats

Pieni juttu, suuri vaikutus. Syksy on saapunut.

008

cats

Pihlajanmarjaoksat koristaisivat ihanasti myös jotain kookasta maljakkoa!

Kuten näkyy, keittiön välitila on edelleen ennallaan. Jospas se tässä syksyn aikana kokisi muutoksen! Eniten häiritsivät aulan tapettiseinä sekä vessan laikukas taso – nuo ovat mennyttä. Esittelenkin vessan uudistuneen ilmeen teille vielä tämän viikon aikana!

031

021

Siivoilin illalla keittiössä ja otin samalla esille uudet Annon keittiöpyyhkeeni. Siivoamisessa parasta on se lopputulos ja juurikin tuo vaihe, kun voi lopussa ottaa esille puhtaat tekstiilit ja saa niillä pientä vaihtelua kotiin. Vessassa käsipyyhkeet, kylpyhuoneessa kylpypyyhkeet, olohuoneessa tyynynpäälliset ja torkkupeitot, makuuhuoneessa lakanat ja keittiössä keittiöpyyhkeet.

Kello on vähän yli yhdeksän, pieni vielä nukkuu. Taidanpas nautiskella kupposen vaniljateetä, lämmin juoma sopii täydellisesti tähän syysaamuun! Kivaa tiistaipäivää!

017

 

 

Comments

 1. 2.9.2014 / 09:37

  Kaunista ♥
  Muutama päivä sitten mietittiin että kerääkö pihlajanmarjat niitä pikkukärpäsiä? Meillä on juuri tehty toimenpiteitä että pääsemme niistä eroon ja sitten ajattelin tuoda pihlajanmarjoja sisään -mutta ajatus stoppasi kärpäspelkoon, että onko näkynyt?
  Tuo Annon ”ruutukuosi” on kiva, hiplasin tyynyliinanan mutta jäi vielä toistaiseksi kauppaan…

  • 2.9.2014 / 09:46

   Kiitosta! Ei ole ainakaan vielä parissa päivässä näkynyt, mutta hyvä kun sanoit niin tiedän tarkkailla ja nakata nuo mäkeen, jos tarve vaatii :D.

 2. J
  3.9.2014 / 11:22

  Todella ihana asetelma keittiön tasollanne! Nyt en saa päähäni kenen tuo kulho on, jossa pihlajanmarjat ovat? Tosi kiva sisustuspostaus. Sinun blogisi ja sinun elämäsi. Rohkenenko sanoa, että olen jäänyt kaipaamaan sisustusjuttujasi. Vauva-arki näkyy tietenkin blogissasi, mutta minut se on hetkellisesti karkottanut kun minusta tuntui ettei täällä oikein mitään muuta ollutkaan. Totuutta en tietenkään tiedä, koska olen poikennut blogissasi vauvanne syntymän jälkeen vain muutaman kerran. Nyt täytyy korjata tilanne :)

  • 4.9.2014 / 10:28

   Kiitti J! Se on By Lassenin Kubus.
   Juu totta, näin ne aiheet blogeissa vaihtelevat elämäntilanteen myötä. Sen myötä sitten blogin lukijakuntakin vaihtuu. Sisustuspostauksia kaipailevat ovat ehkä vähentyneet, vauva-aiheista kiinnostuneet lisääntyneet. Vauva-aiheet keräävät aina eniten lukijoita, joten mitä tuosta sitten päättelisi ;). Kirjoittelen niistä aiheista, jotka mua itseäni sillä hetkellä kiinnostavat. Tuoreena äitinä luonnollisesti vauvajutut on lähimpänä sydäntä, mutta eiköhän sisustus- ym. jututkin pikkuhiljaa ohjelmistoon palaa :).

 3. Johanna
  3.9.2014 / 22:45

  Todella raikkaan näköinen asetelma.
  Itse otin pihlajanmarjoja maljakkoon keittiönpöydälle, tuovat kivan pirteää väriä ;)

  Kenen tuo säilytysrasia on, näyttäisi näppärän kokoiselta säilyttää pikku sälää jota keittiöntiskit aina kerää ;)

   • Johanna
    4.9.2014 / 10:36

    Juu Kubus löytyy täältäkin, tarkoitin tuota neliötä ;)

     • Johanna
      4.9.2014 / 10:46

      Pahus sentään ;0)

  • 4.9.2014 / 11:51

   Muuten lähes identtinen rasia löytyy tällä hetkellä Tigerista. Eli valkoinen keraaminen alaosa ja puukansi mutta kipon muoto on pyöreä. Hintaa taisi olla noin 4 euroa ja taisi olla kahdessa eri koossa.

 4. saara
  29.9.2014 / 20:39

  hei!
  onko sinulla erillistä postausta keittiöst? mistä kaapistot ja erityisesti tuo ohut taso kiinnostaa. Onko taso musta/harmaa, mikä materiaali, entä puhtaana pito?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.