Sunnuntaihetki

 

043

cats

050

046

Sunnuntaihuomenta! Täällä kaikki muut vielä nukkuvat, itse sipsuttelin keittiön kautta olohuoneeseen nauttimaan hiljaisuudesta ja alkavasta syyspäivästä. Aurinko paistaa, varmasti taas lämmin päivä tulossa. Voisi tehdä vaunulenkin joillain aivan uusilla reiteillä! Sunnuntain alkajaisiksi valmistin herkullisen sämpylän ja join sen kanssa ison lasillisen kylmää, rasvatonta maitoa (josta muistin raskaudenaikaiset satunnaiset maitohimoni…), aamupalani nautin kynttilänvalossa. Hieman harmittelin, ettei kuvien mustikkarahkaa enää ollut jäljellä. Täytyy varmaan piakkoin tehdä uusi satsi! Tuollainen pieni hetki ihan itsekseen saa kivasti ajatukset nollaantumaan ja taas on valmis uusiin juttuihin. Aurinkoista syyssunnuntaita ja kiva kun piipahdit!

 

Comments

    • 8.9.2014 / 17:06

      Kiitos Suvi haasteesta! Ihanasti olit sen toteuttanut ja asia on tärkeä. Saapa nähdä saanko jotain aikaiseksi tässä hässäkässä ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.