Syksyinen teehetki

 

027

Tultiin hetki sitten pieneltä vaunulenkiltä, oltiin tien päällä koko konkkaronkka. Nyt näillä syyskeleillä on ihana ulkoilla vauvan kanssa, toista oli kesähelteillä, jolloin sen jätimmekin väliin. Nyt tuntuu, että ilma on raikasta, sitä on ihana hengittää ja olo virkistyy. Ja vauvalla uni maistuu edes hetkisen, ainakin puolisen tuntia!

Tänään olimme neljäkuukautisneuvolassa. Neuvolassa on aina mukava käydä ja nähdä, miten vauva kasvaa ja kehittyy. Tuntuu niin kivalta, koska sekä äitiysneuvolassa että nyt lastenneuvolassa asioimme aivan ihanan terveydenhoitajan luona! Aivan harmittaa, kun mies ei neuvolakäynteihin juurikaan osalliseksi pääse. Laittaessani vauvaa puntarille, tokaisin että oho, onpas tullut vähän painoa (olin varmaan tottunut siihen lähes kiloon/kuukausi…). Terveydenhoitaja sanoi, että eihän, tosi hienosti on tullut painoa ja täysimetys voi hyvin jatkua. Sanoi, että äiti voi nyt mennä kotiin ja keittää itselleen pullakahvit :P.

cats

Vauvan vielä ulkona nukkuessa hörppäsin kupin teetä. Jokos olette lukeneet Indiedaysin tulevasta uudistuksesta? Tiivistettynä kyseessä on uudistus, jonka myötä Indiedays tulee ensi kuussa jakautumaan kahdeksi eri portaaliksi, jotka ovat Styles & Trends ja Living & Lifestyle. Oma blogini kuuluu jälkimmäiseen, blogin osoite ei kuitenkaan tule muuttumaan. Miltäs kuulostaa?

052

Nyt iltapalaa ja saunan lämpenemistä odottelemaan, kivaa iltaa teillekin!

 

Comments

  1. 16.9.2014 / 20:54

    Miten kauniilta näyttääkään yksinkertainen, syksyinen pihlajanoksa kattauksessa! Indiedaysin uudistus kuulosti mielenkiintoiselta. Kiva löytää taas uusia, ihania blogeja seurantalistalle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.