Uusi vanha välitila

 

004

Mahdattekohan muistaa keittiömme tämän välitilaversion? Sujautimme eilen tuon vanhan koukerotapetin välitilalasin taakse, tällainen keittiömme taisi olla vielä kolmisen vuotta sitten. Aivan valtava muutos noin pienellä asialla! Tuntuu, kuin keittiö olisi pimentynyt huomattavasti. Jos tuo välitila saisi tällä tavoin hieman lisäaikaa ennen sitä mahdollista valkoista lasia..?

008

Kun katselin välitilaa illalla, en osannut päättää, tykkäänkö siitä enää tuollaisena. Tuli jokin ihme ysärifiba tuosta, tuleeko teille? Kuitenkin näissä kuvissa välitila näyttää kivemmalta kuin täällä paikan päällä, hassua…

Tuohon keittiön ja ruokailutilan rajalle olen pitkään makustellut jotain seinähyllyä tai sitten jotain taulua… Suunnilleen tuohon kohtaan, missä nuo valkoiset lyhdyt väliaikaisesti majailevat. En osaa päättää jätänkö sen tyhjäksi vai haluanko siihen hyllyn/hyllykön tai taulun. Mitä raati sanoo tähän?

015-crop

016-crop

Entäs mitä olette mieltä, koukerotapetin kanssa vai ilman? 

 

Comments

 1. Maija
  17.9.2014 / 16:55

  Keittiönne on kyllä kiva! Suunnittelemaasi kohtaan sopisi mielestäni erittäin hyvin jokin melko isokin taulu. Välitilaan laittaisin jonkin rauhallisemman taustatapetin ehkäpä vaaleampisävyisenä niin ei pomppaisi esiin niin kovasti :)

  • 18.9.2014 / 09:06

   Kiitos Maija! Mielenkiintoista pohdintaa. Aloin itsekin miettimään, että jos välitila olisi ihan yksinkertainen (esim. se miettimäni valkoinen lasi), voisi jokin taulu sopia tuohon tosi kivasti, jokin ihana väriläiskä esimerkiksi!

 2. ee
  17.9.2014 / 17:08

  Ilman on parempi! Tai edellinen. :)

 3. Anne
  17.9.2014 / 18:24

  Ihana tapetti! Pidä ihmeessä hetken ajan ja vaihdat sitten jos siltä tuntuu.

 4. J
  17.9.2014 / 18:41

  Koukerot pois ja hylly seinään =)

 5. Ellen
  17.9.2014 / 20:01

  Koukerot pois täältäkin suunnalta ja Cole & Son Woods tapetti tilalle? :)
  Hyllyiksi voisi sopia valkoiset tai vaaleapuu,ohuet hyllylevyt

  • 18.9.2014 / 09:09

   Se on kyllä ihan kaunis tapetti, mutta ehkä liian risumainen mun makuun. Vaikea selittää :D. En näkisi sitä keittiössämme… Hyllystä olen kanssasi samaa mieltä! :)

 6. Katja
  17.9.2014 / 21:00

  Ilman koukeroita on parempi ja ehdottomasti taulu seinään. Hyllyjä en laittaisi, koska teillä on kivoja tasoja, kaappien päällisiä yms, joihin voit laittaa tavaroita esille. Hyllyt rikkoisivat tuota linjakkuutta, mutta taulu sopisi oikein hyvin. Ehkäpä jopa canvas-taulu lapsesta, hänen jalkapohjasta tms?

  • 18.9.2014 / 09:11

   Kivoja ideoita Katja! Hyvä kommentti siinäkin mielessä, että tämän perusteella taisin itsekin hyllyajatuksen hylätä :). Sait ajattelemaan juuri oikealta kantilta! Voisi tulla levoton näky keittiöön, kun hyllylläkin olisi tavaraa; tasoilla sitä kun pakostikin on jonkin verran tai aika paljonkin. Tauluksi voisi sopia jokin upea väriläiskäkin (himoitsen edelleen niitä Melenderin upeuksia, joita kävin talvella ihastelemassa…).

 7. Kaisa
  17.9.2014 / 21:36

  Mielestäni koukerot eivät enää sovi niin hyvin nykyiseen tyyliinne. Onko tyylinne hieman yksinkertaistunut? Värittömänä versiona laittaisin fermlivingin grid tapettia, ehkä vaakaan. Jos jollakintuommoinen pala liikenisi sinulle. Tai sitte todella varikasta ja graafista,fiilis kuin Melenderin tauluissa. Toki et ole varmaan valmis paljon satsaamaan valiaikaisratkaisuun.

  • 18.9.2014 / 09:14

   Hmm, voi muuten olla! Kaunis tuo tapettiehdotuksesi! Jotenkin nyt eniten miellyttää valkoinen välitilalasi ja sitten tuohon tyhjään kohtaan jokin värikäs taulu, juurikin nuo Melenderin upeat taulut mielessä… :P

 8. Sini Elina
  17.9.2014 / 21:56

  Komppaan muutamaa muuta kommentoijaa – pitäisin tapetin, mutta valitsisin siihen jonkin rauhallisemman kuosin. Ehdotettu Woods-tapetti sopisi esim. oikein hyvin. Ja pöydän päälle seinälle kävisi mielestäni hyvin niin taulu kuin simppeli yksitasoinen hyllykin.

 9. -tintti
  18.9.2014 / 13:00

  Silloin aikoinaan tuo tapetti sopi mielestäni tuohon kuin nakutettu. Nyt kun tilan on kuitenkin tottunut näkemään vaaleampana, ei tuo enää näytäkään niin hyvältä. Ei se huno ole, mutta tosiaan synkistää yleisilmettä. Tämä on toki ihan makuasia :)
  Meilläkin olisi keittiössä tyhjää seinätilaa, johon aina välillä haaveilen muutamaa avohyllyä. Sitten mietin sitä siivoamista ja hylkään taas ajatuksen :D Hyllyt olisivat hellan läheisyydessä, joten rasvaiselta pölyltä ei voisi välttyä!

  • 19.9.2014 / 11:33

   Aivan, juuri tuolta mustakin tuntui kun se tuohon nyt takaisin laitettiin! Nyt kuitenkin taas silmä tottuu, joten makustellaan… :)
   Tuo siivouspointti on kyllä hyvä!

 10. Niina ja 4kisua
  18.9.2014 / 14:14

  Ilman koukero tapettia olisin itse. Ehdottaisin tyjhjään kohtaan kaunista avo hyllyä johon saisi fiiliksen mukaan koriste/ käytttö tavaraa j vaikka jonkin taulunkin välillä esille. Mukavaa loppu viikkoa teille :)

 11. Nimetön
  18.9.2014 / 16:55

  Mulla ei ole oikein muuta mielipidettä kun et ilman koukeroita :)
  ..huomioni kiinnittyi tuohon kynttilänjalkaan(?) tuossa kaapin päällä, valaisisitko minua? :)

  • 19.9.2014 / 11:34

   Tarkoitat ensimmäisessä kuvassa näkyvää? Se on betoninen kynttilänjalka, ostin kesällä Clas Ohlsonilta :).

   • Nimetön
    19.9.2014 / 13:44

    Jep, sitä juuri! Kiitos, pitääpä tutustua vähän tarkemmin jos on vielä valikoimissa heillä :)

 12. 20.9.2014 / 14:01

  Hei, minusta ilman koukeroita, ehdottomasti. Mitenkäs pelkkä musta tai harmaa? Tai hopea, ehdotan sitä.

  • 20.9.2014 / 18:10

   Mikään noista kolmesta ei oikein ole mun makuun, taitaa se valkoinen olla ainoa :). Nimittäin taso kun on jo musta, tulisi keittiöstä liian pimeä tummalla välitilalla.

 13. Ellu
  20.9.2014 / 22:29

  Seinähän suorastaan huutaa taulua! :) On tämä kyllä kätevä tapa saada omaan kotiin ideoita, vaikkakin taulu oli oma ideasi, mutta pitäisköhän munkin perustaa blogi, kun oon niin hukassa joidenkin sisustuksellisten asioitten kanssa =D Kauniita syyspäiviä naperolle ja sulle, ja miehellekin.

 14. Leena
  20.9.2014 / 23:28

  Sain aikoinaan idean välitilan lasiin ja tapettiin sinulta, joten siitä suuri kiitos !! Mielestäni tuokin tapetti ok, mutta laittaisin jotain hennompaa kuviota. Meillä on kokeiltu useita kuoseja, nyt on valkoisella pohjalla mustaa ja hopeaa kukkakuosia ja se vaikuttaa jäävän nyt pitemmäksi aikaa. Kesäksi olen haaveillut jotain kesän vihreää-vaaleanpunaista hempeää kuviota – sitten kun se ensi kesä joskus koittaa ! Mukavia syyspäiviä vauvan kanssa ! Leena

 15. Rouva Yrjänä
  21.9.2014 / 15:16

  Heippa! Saako kysyä, että minkälaista lasia tuo teidän keittiön välitilan lasi on ja miten sen olette seinään kiinnittäneet? Täällä rakennetaan taloa ja sinne olisi tarkoitus laittaa myös pelkästään lasi keittiön välitilaan, kun ei laatat (ja varsinkaan niiden puhtaanapito) oikein nykyään silmää miellytä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.