Pihan syksyä

 

138

Tänä syksynä syyskukissa ihastuttavat keltainen, valkoinen sekä upean viininpunainen! Ihastelin krysanteemeissa myöskin sitä nyt niin pinnalla olevaa ruosteenpunaista, mutta jostain syystä ne eivät puutarhalla näyttäneetkään yhtä kauniin sävyisiltä kuin kuvissa, joita olen nähnyt. Päädyin sitten pari viikkoa sitten ostamaan näitä jättikrysanteemeja valkoisena, vaikkakin ennen aukeamistaan näyttävät enemmänkin keltaisilta.

cats

Viininpunaiset kanervat näyttävät valkoisissa ruukuissa ihanan syksyisiltä, näitä voisi olla vaikka kuinka monta, mutta ehkä pärjään nyt alkuun kahdella. Upea tuo sävy, tosi herkku! Huvittaisi ostaa yksi pienempikin, sisätiloihin kynttilöiden kaveriksi. Onko teillä sisällä näitä vai vain ulkona?

147

cats

Yhden pienemmänkin krysanteemin ostin, kirkkaankeltaisena. Ihana piristys portailla syksyisen aamuauringon kanssa!

165-crop

162

153

Tänään vietämme koko perheen yhteistä shoppailupäivää, toivotaan hyviä löytöjä! Päivään kuuluu myöskin herkullinen ravintolapäivällinen, na-am! Mukavaa lauantaita – huomenna kannattaa olla kuulolla… :)

 

Comments

 1. Hanna
  20.9.2014 / 10:31

  Tarttis itsekkin jo hommata syksyksi/talveksi kukat pihalle. Mä oon aina ostanut etupihan ikkunoille telineisiin kellokanervaa Ericaa, tykkään ite niistä jotenkin enemmän. Tänä vuonna ajattelin et jos laittais ihan tuota kanervaa jota sullakin, mutta en tiiä jotenkin kuitenkin tuo Erica miellyttää enemmän silmää joten taidan kuitenkin laittaa sitä :)
  Mulla on nuo talvikukat aina siis sellaisissa pitkissä ruukuissa ikkunan edessä ja niihin laitan kaveriksi vähän kuusenoksia päihin ja sitten jouluvalot jokaiseen ruukkuun, on niin nätti kun saa valot niihin sytyttää ja näkyy sisällekin ikkunasta valoloiste :)

  Ihanaa, vähän reilu kuukausi ja saa jo laittaa jouluvalot ulos :)

  Ihanaa syksyn jatkoa teille ja joulun odotusta ;)

  • 21.9.2014 / 17:12

   Mä katselin tuota Ericaakin, mutta jotenkin se taas ei miellyttänyt tarpeeksi. Tuli hieman sellainen mummo-fiilis niistä :D. Ajatella, kohta jo lokakuu! Aivan havahduin tuohon asiaan tämän sun kommentin myötä. Hui miten aika rientää!
   Kiitti samoin, kylläpäs nauratti tuo viimeisen lauseesi loppu! :D

 2. 20.9.2014 / 14:33

  Ihania värejä, ai että! Meillä on kanervia sisälläkin syksyn tullen, sopivat musta ihan yhtä hyvin sisätiloihin kuin uloskin :). Ulkokukat kyllä on meillä vielä vaihtamatta syksyisiin, tuo jättikrysanteemi on hyvin houkutteleva etenkin nyt kun sen näkee laitettuna.

 3. 20.9.2014 / 20:05

  Ihanan syksyisen väristä ♡. Mietin myös, jos kokeilisin jotakin pihakukkaa sisälle, esim. Callunaa – saa sitten nähdä miten onnistuu ;)

  • 21.9.2014 / 17:17

   Tuli mieleen tuosta Callunasta, että onko nämä mun nyt niitä sitten? Näköjään! Menen ihan sekaisin noista nimistä, kun lähes samanlaisia kukkia hieman eri nimillä :D. Huiskulan sivulta kyllä nyt opin, että Callunan säänkestävyys on huomattavasti parempi kuin perinteisen kellokanervan; sen lehdet eivät tule ruskeaksi syyssateissa. Hyvä tietää! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.