Keltainen

 

016

Onko teillä jotain energiaväriä? Väriä, jonka sävyinen vaate päällä saa olon energiseksi tai joka kodin sisustuksessa käytettynä piristää mieltä? Tuo sävyhän voi vaihdellakin. Itselläni se taitaa niin ollakin. Esimerkiksi viime syksynä olin kovin tykästynyt pastellisävyjen (ikisuosikit oikeastaan…) lisäksi korallinpunaiseen. Tänä syksynä silmää miellyttää keltainen, pieninä ripauksina.

cats

Jokin aika sitten postailin vaaleanpunaisesta sekä vaaleansinisestä, nyt uusi syysviikko käyntiin pirtsakalla keltaisella!

009

 

 

Comments

 1. 22.9.2014 / 12:23

  Keltainen on aina ihana ja piristävä.
  Nyt olen ihastunut siniseen… siis sellaiseen kirkkaan siniseen. Haaveilen Vallilan mäntykuvioisista verhoista, joissa on konjakin väristä puun runkoa ja sinistä havustoa. Se vois olla meidän syysväri kotona.

  Sanna
  http://luumutar.blogspot.fi

 2. Sanni
  22.9.2014 / 12:28

  Ihanan pirteitä kuvia tähän harmaaseen päivään! Tuli oikein hyvä mieli :)

 3. 22.9.2014 / 13:17

  Itellä keltainen ollu jo kauan sellainen ehdoton lemppari. Ikealla on ihania keltavalkoraidallisia astioita joita tekisi nyt mieli hamstrata :) Kahvikupit jo hankittu, seuraavaksi kulhot.

 4. Lisa
  22.9.2014 / 17:43

  Keltainen näyttää todella ihanalta ja raikkaalta. Itse olen tähän saakka vierastanut keltaista väriä sisustuksessa mutta taidan muuttaa kantaani tässä asiassa…

 5. MaritaK
  22.9.2014 / 21:29

  Mistä tuollainen kynttilä on löytynyt? Ihanan pirtsakka!

 6. Saila
  23.9.2014 / 10:37

  Keltainen on ehdoton lempparini! Minulta löytyy myös noita Ikean raidallisia pöytäkynttilöitä, ovat ihanan pirteitä. Oman kodin sisustus on valko-harmaa-musta ja tiedän, että siihen sopisi luumu ja liila näin syksyllä, mutta jotenkin en vaan tykkää niistä väreistä, ovat mielestäni tunkkaisia. Keltainen on kiitollinen väri, sopii oikeastaan kaikkiin vuodenaikoihin. Ja vaikka en ole varsinaisesti oranssin ystävä niin keltaiset ja oranssit pöytäkynttilät on sitten se minun syksyväritykseni kodissa. Sen lisäksi harmaa tummenee tummanharmaaksi ja mustaa tulee hiven lisää, muu saakin olla ikuista kestosuosikkiani valkoista.

  • 23.9.2014 / 10:55

   Aivan, keltainen sopii kyllä ympäri vuoden! Olen itse nyt tänä syksynä makustellut tuota oranssia… Vielä meiltä ei sitä löyty, mutta ehkä juuri kynttilöillä voisi olla turvallista aloittaa :D. Kuulostaa ihanalta kotisi syysväritys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.