Uusia pikkujuttuja kotona

 

Mainitsinkin aiemmin Vallattomat pallerot -postauksessani, että lähdin mukaan mukavaan blogiyhteistyöhön KATOKO-Shopin kanssa. Onko liike teille tuttu? Itselleni verkkokauppa oli tuttu jo entuudestaan, olin tilannut sieltä aiemminkin pieniä sisustustuotteita. Tämän yhteistyön myötä sain valita kotiimme monenlaisia ihanuuksia ja ajattelin nyt esitellä hieman teillekin, mitä kivaa kotiimme päätyikään!

068

Käytännönläheisiä juttuja – käyttöesineitä. Sellaisia, jotka miellyttävät silmää ja jotka ilahduttavat ihan jokaisena arkipäivänä. Tähän kategoriaan sopii mm. nämä kivat keittiöpyyhkeet: kauniita pastellisävyjä, jotka tuntuvat kuuluvan ikisuosikkeihini ja jotka mielestäni sopivat kotiimme kuin nenä päähän. House Doctorin Geometry-keittiöpyyhkeet: mintunvihreä ja vaaleanpunainen.

076

Keittiöön päätyi jotain muutakin uutta; tanskalaisen RiC-merkin tiskirätit! Nämä nukkaamattomat, pesunkestävät tiskirätit ovat 100 % puuvillaa ja valitsin ne sävyissä musta, beige ja vaaleansininen. Erittäin paljon jäivät kyllä houkuttamaan myöskin sävyt minttu ja turkoosi! Onko teillä kokemusta pestävistä tiskiräteistä?

090

Eteisen lipastoa koristaa tästä eteenpäin tuo herkku Pampula Designin avaimenperä! Avaimenperän puuhelmet on käsinmaalattu ja mielestäni sävyt on todella kauniit vai mitä sanotte:

100

129

Niin kaunis, oikeastaan livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa. Kun otin sen paketistaan, ajattelin ensimmäisenä, etten ikinä raaski tätä edes käyttää! Joten voipi olla, että se vain hengailee tuossa lipaston päällä… Niin tai näin, se on kyllä kaunein avaimenperä, mitä mulla on koskaan ollut!

House Doctorin raidallinen meikkilaukku sujahti myöskin tilaukseeni mukaan. Tällaisia pussukoita tarvitsen aina, juurikin joko meikeille tai sitten avaimille ja muille mukana kulkeville pikkutavaroille. Esim. huulirasva ja päivän huulipuna ja -kiilto tarvitsevat oman pussukkansa!

120-crop

Kesän aikana oivalsin, että olen totaalisen koukussa erilaisiin maljakoihin. Taisin tehdä tuon päätelmän siivotessani kaappeja, mm. tätä ruokailutilan lipastoa. Siellä säilön mm. kaikki maljakkoni. Viime kuukausina pienemmät maljakot ovat erityisesti olleet mieleeni, ne ovat niin suloisia ja herttaisia! Näyttävät kauniilta paitsi yksittäin, myös ryhmänä. Eivätkä vaadi kaapistakaan niin suurta säilytystilaa, plussaa siitäkin!

Viime talvena tilasin KATOKO-Shopista tuon kuvassa näkyvän House Doctorin mintunvihreän vaasin, nyt sain sen kaveriksi hieman pienemmän, vaaleanpunaisen Vip-vaasin.

008

Samalta merkiltä olen aiemminkin ihastellut näitä Pale-vaaseja, nyt kätköistäni löytyy sellainen kauniin vaaleanharmaana, oikeastaan se näyttää aivan helmenharmaalta!cats

Enää en voinut vastustaa Muuton Dots-ripustimia, tässä sellaiset tammen sävyisinä koossa S ja M. Annoin itselleni luvan hankkia näitä nyt, kun niille on jo sen verran monta käyttötarkoitusta olemassa; olen miettinyt näitä oikeastaan kolmeenkin paikkaan, mutta en vielä paljasta enempää. Täytyy rauhassa pohtia asiaa ja ehkä tilata jossain vaiheessa vielä kolme S-kokoista lisää! Kun vain saisi niiden kolmen värit päätettyä… :)

154

Huomasin näitä KATOKO-Shopin ihanuuksia hypistellessäni, että en olekaan tilannut itselleni aikoihin mitään! Aina tulee ajateltua ensimmäisenä vauvaa; mitä hän tarvitsisi? Oli ihan mukavaa ajatella pitkästä aikaa vain itseään; mitä minä haluaisin/tarvitsisin… En silti tokikaan tästä tilauksestani tuota pikkumiestäni unohtanut, mutta se, mitä hänen käyttöönsä päätyi, paljastuu myöhemmin seuraavassa numerossa! :)

 

Comments

 1. Elika
  23.9.2014 / 11:34

  Oi miten paljon kaikkia ihania juttuja! <3 Noista Muuton Dots-ripustimista olen itsekin haaveillut. Ne olisivat ihania joskus tulevaisuudessa tytön omaan huoneeseen. Välillä on hyvä hemmotella myös itseään. Kummasti sitä tosiaan tulee hankittua kaikkea vauvalle, mutta kovin vähän itselle. :)

  • 23.9.2014 / 22:25

   Eikö vain, ihania pikkupiristyksiä! :)
   Tänään tuli ostettua pojalle taas jotain… Lähdin ostamaan eräitä ihania housuja isommassakin koossa, niin kummasti mukaan tarttui toisetkin housut, sukkia ja pipo… :D

 2. Päivi R
  23.9.2014 / 11:57

  Hurahdin pestäviin tiskirätteihin, kun joskus 7 vuotta sitten kässäblogeissa niistä paljon puhuttiin. Olenkin neulonut itselleni puuvilla- ja bambulangoista useita. Ovat hirmu tehokkaita ja käteviä, ja pesu kuudessakympissä riittää minusta aivan hyvin.
  Eivätkä muuten haise pahalle, niinkuin kaupan paksummat tiskirätit tuppaavat helposti tekemään.

  • 23.9.2014 / 22:26

   Kiva kuulla! Mulla on joskus ollut pestäviä tiskirättejä, just sellaisia kaupan paksumpia, mutta ne kyllä pesunkin jälkeen haisi. YÖKS! Saapa nähdä, miten näiden kanssa käy :).

  • Miia
   27.9.2014 / 20:50

   Samoin :) Mulla on vieläkin RiCin 2 tiskirättiä käytössä, eli erittäin kestäviä ja pestäviä ovat. RetroModerni-blogista ne aikoinaan bongasin. Eikä todellakaan haise :)

 3. 23.9.2014 / 14:00

  Miten suloisia pastellisävyjä! Ja muutenkin tosi kivoja tuotteita. Dotsit ovat pyörineet täälläkin mielessä, kun pitäisi eteisen ilmettä vähän kohentaa. Niissä näyttäisi olevan tosi kaunis tuo tammen sävy.

  Mukavaa viikkoa sinulle ja pikkumiehelle! ♥

  • 23.9.2014 / 22:28

   Kiva että tykkäät! Dotseissa on aivan ihania sävyjä, laidasta laitaan! Mm. se vaaleanpunainen ja -sininen houkuttavat, samoin punainen ja harmaa, valkoinen ja mustakin… :P
   Kiitos Jaana! Ihanaa viikkoa teillekin <3.

 4. 23.9.2014 / 14:49

  Aivan ihania juttuja! Tuo avaimenperä on kyllä söpöin koskaan näkemäni – suloiset värit <3

 5. 23.9.2014 / 15:13

  Ihania vaaseja, varsinkin tuo vaalean harmaa! Pikkujuttuja voisin tilailla itsellenikin taas pitkästä aikaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.