Nallukat ovenkahvassa

 

121

Viikolla kirjoittelin uusista pikkujutuista kotonamme ja kerroin samalla, etten unohtanut myöskään vauvaa tuosta blogiyhteistyötilauksestani. KATOKO-Shopista vauvan käyttöön päätyi tämä kiva House Doctorin raidallinen säilytyskori:

126

Ensimmäisenä se pääsi säilyttämään nallepehmoleluja. Myöhemmässä vaiheessa vaikka pikkuautoja! (Voi olla, ettei sitten enää yksi kori riitäkään…) Säilytyskorin voisi ripustaa vaikka lastenhuoneen seinänaulakkoon tai sitten rennosti ovenkahvaan, jos ei halua lattialla sitä säilyttää. Tällainen tulisi oikeastaan tarpeeseen myös vaatehuoneessa vaikka sukkakorina!

133

134

Tykkään tällaisista neutraalin värimaailman säilyttimistä lastenhuoneessa, leluista kun tulee väriä jo ihan kivasti. Aivan kaiken lattiasta kattoon ei tarvitse olla riemunkirjavaa, vaikka lastenhuone kyseessä onkin. Ja eiköhän ne väritkin vauvan kasvaessa huoneessa lisäänny! Tällä hetkellä lelut ovat olohuoneessa käden ulottuvilla ja värien kirjo löytyy sieltä :).

Ajattelin tässä samalla vinkata tarjouksesta, jonka juuri KATOKO-Shopin etusivulla näin: viikonlopun ajan toimituskulut 0 €!

140

Pojan huoneen sisustus on aika alkutekijöissään, mutta sillä ei olekaan mikään kiire. Huoneessa käydään toistaiseksi lähinnä kääntymässä, siellä ei juurikaan pitkiä aikoja vietetä. Vauva ei ole myöskään lähiaikoina siirtymässä omaan huoneeseensa nukkumaan, joten ei kiire siltäkään kantilta. Mutta muistatteko, miten raskausaikaisessa Se huone, jota olen piilotellut… -postauksessani pohdiskelin, sopiiko mustavalkoraitainen tapetti vauvalle? Sanoitte, että oikein mainiosti ja oikeassa olitte! Vauva tykkää kovasti tapetin katselemisesta, on tykännyt alusta saakka: seinä muodostaa kivan kontrastin. Vauvamaisuutta huoneeseen saa kyllä muillakin konsteilla.

146

Mutta nyt sateista sunnuntai-iltaa viettämään! Siihen kuuluvat ainakin villasukat ja kynttilät. Joku puheli täällä myöskin korvapuustien leipomisesta, joten ei kai se auta kuin alkaa taikinaa valmistamaan! Tunnelmallista iltaa! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.