Viiden euron piristys

 

Tervetuloa lokakuu! Ajatella, että tätä vuotta on jäljellä enää yksi neljännes – kyllä on mennyt nopeasti! Onkohan paras aika vuodesta vielä edessä? Ainakin se tunnelmallisin, ehdottomasti.

104

cats

Ostin viikko sitten kimpun liljoja, elämäni toisen liljakimpun. Ensimmäisen valkoisen ostin vuosia sitten, tähän nykyiseen kotiin kuitenkin. Olen vältellyt liljoja sekä niiden hajun että sottaavuuden vuoksi. Lisäksi myös siksi, koska ovat myrkyllisiä kissoille. Nyt otin kuitenkin riskin ja pidin kissoja silmällä: antavatko olla vai kiinnostuvatko, jolloin liljat siirtyisivät takkaluukun toiselle puolen. Siellä se ensimmäinenkin liljakimppu aikoinaan lymysi… Tällä kertaa eivät kuitenkaan näyttäneet kiinnostuksen merkkejä, hyvä niin. Tämä kimppu ei myöskään haise lainkaan ja sottaavat heteet leikkasin pois aina heti kukan avauduttua.
Kaupassa en yhtään tiennyt, minkä sävyisiä liljat mahtavat olla, joten oli kiva odottaa niiden aukeamista. Toivoin, etteivät ole kirkkaanpunaisia eivätkä olleetkaan. Kauniin hempeän sävyisinä nyt ilostuttavat täällä! Kivaa lokakuuta kaikille – toivon pysyvän lumen satavan maahan loppukuusta! :)

 

Comments

 1. 1.10.2014 / 21:16

  Liljat ovat pioneiden ohella minusta kaikista kauneimpia! Nuo vaaleanpunaiset ovat todella sievät. Pitääkin keväällä istuttaa pihalle liljoja :)

 2. Äippä
  2.10.2014 / 13:03

  Onpa upea kukka, ihanan pastellinsävyinen. Minä odotan jo valkoisia narsisseja, mitä myydään joulun aikaan yksitellen ja pidetään kahvikupissa tms. missä multaa on näkyvissä – tiedät varmaan :)

  • 2.10.2014 / 18:26

   Eikö olekin, tosi herkku! Voi että, joulu ja joulunajan kukat <3. Kohta tuo juhla on taas, mikäs sen mukavampaa!

 3. 3.10.2014 / 09:10

  Liljat ovat kyllä todella kauniita, vaikka itsekin niitä tulee ostettua todella harvoin. Tosi kivan näköinen muuten tuo maljakko : )!

  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua <3!

 4. 3.10.2014 / 12:21

  Itsellä ei ole juurikaan tullut liljoja ostettua kun niistä tulee hautajaiset mieleen. On se kuitenkin todella kaunis kukka <3 Jospa pikkuhiljaa pääsisin irti tuosta ajatuksesta.

  Kauniita, herkkiä kuvia. Mukavaa viikonloppua!

  • Nina
   3.10.2014 / 21:09

   Itse taasen pidän kalloja hautajaiskukkana, ja tavallaan kavahdan, kun niitä näkee hääkimpuissa..mutta jokainen tyylillään. Itse, jos olen joutunut menemään hautajaisiin alkuvuodesta, niin olen parikin kertaa sidotuttanut kimpun parista kymmenestä tulppaanista (lila tms.)plus vihreät hörhellykset mukaan.

   • 4.10.2014 / 09:55

    Juu ne myös. Tuo tulppaanikimppu on muuten kaunis idea. Tietenkin toivoo ettei tuollaista tarvitsis koskaan toteuttaa, mutta täytyy kuitenkin laittaa mieleen.

    Kuvistasi tuli kyllä olo että ensi kerralla taidan ostaa liljoja kotiin piristykseksi.

   • 4.10.2014 / 12:44

    Jännä miten nämä vaihtelevat! Olen tyytyväinen, ettei mulle tule mistään kukista mieleen hautajaiset, joten kaikenlaisia voi sitten ostella omaan kotiin :). Kallatkin ovat niin kauniita kukkia että!

  • 4.10.2014 / 12:42

   Jännä, mulla ei ole sellaisia kukkia, joista saisin heti hautajaiset mieleeni. Oikeastaan hyväkin näin! Täytyy kyllä kertoa, että kun liljakimppu kotiin ilmestyi ja ihastelin niitä miehelle, hän sanoi eikö nuo ole hautajaiskukkia…
   Kiitos kuvakehuista Marru! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.