Tämän hetken näkymä

 

Olen saanut valtavasti onnitteluja, monesta tuutista! Suuret kiitokset teille kaikille, ihanasti myötäelätte ilossani <3. Äitiäni lainaten: on mulla ihanat lukijat!

033

Talviaikaan siirtyminen näkyy jo tänään selvästi, sateinen päivä vain korostaa hämäryyttä. Jo kolmelta sai alkaa sytyttelemään valoja ja kynttilöitä. Yksi tuoksukynttiläkin joukossa, nautin!

Tuo palmuvehka on ihana, kivan rönsyilevä ja mikä tärkeintä tällaiselle, joka ei viherpeukaloa omaa: kovin armollinen! Ei haittaa, vaikka kastelu unohtuukin – tykkää kuivahtaa kunnolla ennen uutta kastelua. Äsken pyyhin pölyt lehdistä ja annoin vettä, nyt se taas kukoistaa. Jotain isompaa viherkasvia olohuoneen lattia kyllä mielestäni kaipaa, ehkä ikkunanurkkaukseen? Kovasti olen pähkäillyt mikä viherkasvi se olisi (kultapalmu edelleen vahvoilla!), mutta taidan jättää hankinnan vasta ensi vuoden puolelle. Pian alkavien joulutohinoiden keskellä se olisi ehkä vain tiellä. Sen aika voi olla sitten, kun koti on joulun jälkeen taas riisutumpi ja pelkistetympi. Paikkaa sopivasti sitten joulukuusen jättämää aukkoa! Täytyy katsokaas ajatella jo sitä joulun jälkeistä tyhjiötäkin…

cats

003

Vauva nukkuu alkuillan uniaan; taidan tällä välin lämmittää meille mustikkaglögit! Pipareita ja aurajuustoakin tuli viikonlopuksi ostettua, ehkä maistelemme eiliseen tapaan niitäkin samalla. Ajattelin juhlistaa näitä gaalaviikonlopun tapahtumia vielä rentouttavalla kylvylläkin, joten illemmalla täyttyy myöskin poreamme! Mukavia viikon viimeisiä hetkiä teillekin!

 

Comments

 1. MS
  27.10.2014 / 00:01

  Täältäkin ihan hurjasti onnitteluja voitosta – tuli hyvä mieli itellekkin edellisestä postauksesta. Palkinto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Ja voiton kunniaksi jätän myös ihka ensimmäisen kommentin (vaikka tätä ihanaa blogiasi on tullut seurattua heti Indiedaysille muutettuasi todella orjallisesti). Hurjasti sisustusinspistä on imetty ja kyyneliä tirauteltu raskauttasi seuratessa. Sukua löytyy myös paljon Kokkolasta, hauska siis seurata paikkakuntalaista. :-) Jatka samaan malliin! Terveisin parikymppinen sisutushullu Oulusta.

  • 27.10.2014 / 10:32

   Kiitos MS! Niin ihana kuulla tuollaista palautetta! Kiva että päätit nyt jättää kommenttia :).
   Mukavaa alkanutta viikkoa Ouluun!

 2. Nimetön
  27.10.2014 / 04:01

  Moi. Luen ekaa kertaa blogiasi. Teillä on aivan ihana koti! Onko kodissanne laminaatti olohuoneessa? Onko se minkä valmistajan ja mikä on värisävy? Nätin näköinen on nimittäin se :)

 3. Lellu
  27.10.2014 / 08:25

  Mahtavaa! Onnittelut! Blogiasi lähes alkumetreiltä seuranneena voin sanoa, että voitto meni oikeaan kohteeseen! Lämpinät terveiset koko perheelle ja levollista joulun odotusta.

  • 27.10.2014 / 10:29

   Muistankin, että olet seuraillut tosi pitkään. Mikäs sen mukavampaa! Kiitos sekä siitä että onnitteluistasi :).

 4. Nimetön
  27.10.2014 / 10:35

  Lämpimät onnittelut Eija, Timppa ja Esko-kissa!!

 5. Tylleröisen äiti
  27.10.2014 / 14:08

  Hurjasti onnea! Kuten niin monen muunkin mielestä, niin myös minun mielestäni meni voitto oikeaan paikkaan! :) ja vaikka nyt kirjoitteletkin paljon pienokaisesta ja siihen liittyvästä elämästä, niin minusta se ainakin on mukavaa kaiken sisustusjuttujen ohella! Se vauva-arki kun on itselläkin ajankohtainen :) mutta täytyy myöntää, että näin joulun lähestyessä odotan kyllä jokaista jouluaiheista postaustasi innolla :)

  • 27.10.2014 / 17:39

   Iloiset kiitokset! :)
   Kiva kuulla mielipiteesi! Tällä tavalla tämä blogi vain elää mun mukana, en osaisi pitäytyä vain yhdessä aiheessa. Tai osaisin, mutta sillon postauksia olisi ehkä yksi/viikko. On tosi mukavaa, että teitä vauva-aiheistakin kiinnostuneita on siellä iso joukko! Ja ihana kuulla, että sielläkin on jouluihminen! :)

  • 28.10.2014 / 15:24

   Kiitos Elisabeth! Ja tosi hyvä kysymys, aloin itsekin tätä oikein pohtimaan. Saapa nähdä, jos saisin tehtyä postauksen aiheesta joku päivä! Tarkoitatko, että mistä saan inspiraation sisustusaiheisiin vai aiheisiin ylipäätään?

 6. Elina
  28.10.2014 / 15:39

  Onnittelut!

  Mikä pöytävalaisin on tämän postauksen kuvissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.