Kohta, jossa silmä lepää

 

090

Kynttilän sytytys, stereoista play, raikasta hedelmämehua lasiin ja pieni uppoutuminen blogimaailman pariin vauvan nukkuessa päiväuniaan. Mielestäni on mukavaa, kun tuollaisia otsikon mukaisia kohtia löytyy kotoa. Joskus katse jumiutuu kivoihin silmä lepää -kohtiin eikä ympärillä mahdollisesti olevaa kaaosta välttämättä edes huomaa. Erityisesti viime kuukausina kodin kokonaisvaltainen järjestyksessäpito on ollut hieman rempallaan… Välillä se häiritsee kovastikin, mutta aina ei vain ole energiaa tai sitä aikaakaan. Joskus haluaa vain suunnistaa sohvalle matkan varrella olevia leluja väistellen, istahtaa alas ja katsella keskittyneesti vaikka sen yhden tason päällä olevaa asetelmaa, jossa kaikki on joten kuten järjestyksessä ja sulkea kaikki muu ulkopuolelle. Aikansa kutakin, vai mitä! Olen oppinut ummistamaan silmäni epäjärjestykseltä (mikä on eri asia kuin siisteys=puhtaus!), siihen ei kukaan kuole; tärkeimmät asiat ensin! Huvittaa, miten ennen vauvaa olin noista asioista ihan eri tavalla tarkka: kaikki huoneet piti siivota ja järjestellä kerralla kuntoon. Nyt rennosti huone kerrallaan, muutaman viikon päivän välein… :P

099

Olin eilen aikeissa ostaa kukkia lähikaupasta, mutta siellä ei tällä kertaa ollutkaan mitään kivaa kimppua. Päätin sitten siirtää kukkaostokset perjantaihin ja muistella siihen saakka tätä alkukuun liljakimppuani. Kauniin sävyinen kimppu ja se kesti pitkään!

121

109

Nyt tuossa tason lähettyvillä näyttää jo ihan erilaiselta, hieman syksyisemmältä. Tästä lisää myöhemmin kun ehdin taas kameran kimppuun, nyt jatkan tätä rentoiluhetkeäni. Nämä on jännittäviä, koska koskaan ei tiedä, minkä pituisia nämä ovat :).

 

Comments

 1. 30.10.2014 / 10:02

  Niinhän sitä sanotaan, että äidit kehittävät sellaisen kyklooppisilmän, jolla voi tarkastella jotain kivaa (siistiä) kohtaa kotona ja jättää huomiotta ympärillä lojuvat sotkut. Itse en ollut mitenkään erityisen siisti ja järjestelmällinen ihminen ennen lapsiakaan, mutta se on tosiaan vähän ärsyttävää, ettei kotia pysty nykyään saamaan edes pieneksi hetkeksi täysin kuntoon, vaan imuri lojuu vuorotellen ylä- ja alakerrassa.

  Toivottavasti juniorin päiväunet tuosta pitenevät! Mulla olisi sulle pieni sisustusaiheinen haaste:
  http://lisbet-e.indiedays.com/2014/10/29/sarestoniemi-seinallani/

  • 30.10.2014 / 12:19

   No sellainen silmä on tosiaan kehittynyt! Päiväunet menossa parhaillaan, jännityksellä odotan… :D
   Kiitos haasteesta, olipas mielenkiintoinen ja paljon pohdintaa herättävä!

 2. 31.10.2014 / 21:00

  Todellakin, ilo silmälle. Mullakin on kodissani sellainen kohta, jota rakastan ja jota on kiva ihastella :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.