Marraskuun ensimmäinen

 

007

Oikea ajankohta kaivaa tämä Ferm Livingin kynttelikköni esiin. Tykkään tuosta kovasti ja se käy kivasti adventtikyntteliköstäkin. Siihen saa myös helposti eri ilmettä kynttilöiden sävyä vaihtamalla; nyt kaikki valkoisia, mutta näytti kivalta myös toissavuotisessa Iloinen yllätys ovella -postauksessani valkoisten, mustien ja punaisten värien kera!

cats

027

Neljä kynttilää voivat näin pyhäinpäivänä symboloida myöskin kaipausta, kiitosta, surua ja toivoa.

Pyhäinpäivä. Jälleen sytytän neljä kynttilää.

Yhden heille, jotka otettiin pois liian varhain.
Toisen heille, jotka pääsivät pois vanhoina ja väsyneinä.
Kolmannen meille, jotka jäimme tänne kaipaamaan.
Neljännen toivolle: Taivaassa tavataan.

(Lähde.)

029-crop

Näillä kuvilla toivotan teille tunnelmallista pyhäinpäivää!

 

Comments

 1. Hanna
  1.11.2014 / 10:24

  Täällä herättii pakkasaamuun -8, mutta harmi vaan kun ei sitä lunta ole, mutta nyt olisi hyvä päivä laittaa jouluvalot ulos.

  Eikö nuo kattauskynttilät valuta steariinia tuolle kyntteliköille ja tasolle? Mä en oikein oo koskaan käyttänyt kattauskynttilöitä.

  • 1.11.2014 / 10:34

   Ei tosiaan lunta, mutta kuuraa onneksi ainakin :).
   Sanotko tuollaisia pitkiä kynttilöitä kattauskynttilöiksi? Ei ne juurikaan valuta, toki onhan kynttilöissä eroja, mutta itse käytän enimmäkseen Ikean kynttilöitä. Mun mielestä on vain nättiä, jos steariinia valuu kynttilänjalkaan/kynttelikölle :).

   • Hanna
    1.11.2014 / 11:15

    PartyLitellä kruunukynttilät ovat kattauskynttilöitä joten sieltä tullut se sana :)
    Ikean pilarit ainakin olivat hyviä ne jossa oli vaakaraitoja kun se reuna jäi ohuelti palamatta niin ei valuttanut, en sitten tiedä onko se niin nätti kuitenkaan. Monet kynttilät kuitenkin valuttavat joten siitä syystä ei tuu markettien pilareja hirveesti käytettyä ellei ole kunnollista alustaa josta ei pääse vuotamaan yli se sulanut vaha. Siitä syystä käytä PartyLiten pilareja. Mulla on kaapissa odottamassa yksi kolmen pilarin setti Ikeasta, jotka aion nyt jouluna testata :)

    Millonkas teillä syttyy ulkona jouluvalot, vai oletkohan siitä jossain postauksessa mainunnut, en nyt ainakaan muista.

    • 1.11.2014 / 18:42

     Tuo onkin kiva sana, aina mietin että mikä noiden pitkien eli kruunukynttilöiden nimi olikaan…
     Suosittelen kyllä Ikean valkoisia kruunukynttilöitä, ei valuta juuri yhtään!
     En tiedä pihan jouluvaloista vielä. Yleensä ollut etupihalla valot tuijissa, portailla valot puksipuussa ja takaterassilla jotain valoja myös. Ajattelin nyt laittaa terassin pöydälle lyhtyyn valosarjan, jotta näkyy kivasti sisällekin. Viime talvena etupihan pitkä valosarja rikkoontui: johto katkesi jäätyään lumen/jään alle, joten uusien osto edessä. Nyt palaa ihan vain pihavalot ja lyhdyissä kynttilät.

 2. 1.11.2014 / 12:35

  Kaunis kynttilikkö. Ihanaa pyhäinpäivää!

 3. 1.11.2014 / 22:29

  Yksi kaunemmista kyntteliköistä, joita tiedän. Itse olen tuunaillut itselleni vähän samansuuntaisen ,mut eihän se nyt sama oo. Hyvää viikonlopuua teille!

 4. 4.11.2014 / 13:36

  Onpa tuo kynttelikkö kyllä tosiaan kaunis! Aiemminkin olen sen pannut merkille, mutta nyt se paremmin iski tajuntaan! Ehkäpä se on päässyt nyt juuri oikeanlaiseen ympäristöön näyttääkseen täydelliseltä! :)

 5. 5.11.2014 / 19:55

  Onpa kaunis ja tunnelmallinen asetelma – pyhäinpäivään liittyy aina tietty määrää haikeutta, mutta näistä kuvista välittyy rauha ja seesteinen talvitunnelma. Täytyy itsekin kaivaa kynttilät esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.