Pieni vesipeto

 

Jännityksellä odotan tämän viikon vauvauintia, sillä viime kerta ei ollut vauvan mielestä niin kovin mieluisa. En tiedä johtuiko se siitä, että vauvauinnissa oli kahden viikon tauko vai sitten jostain muusta, mutta erityisesti sukeltaminen tuntui hieman vastahakoiselta. Viime viikonloppunakaan vauvauintia ei ollut, joten nyt tulee taas kahden viikon tauko. Menemme aina yksi kerta kerrallaan ja katsomme, mitä vauva tuumaa. Hän luonnollisesti päättää, jatkammeko uintiharrastusta vai emme.

044-crop

Uinti tuntuu olevan kyllä todella mieluisaa, mutta tosiaan se sukeltaminen tökki viimeksi. Ehkä nämäkin ovat vain tällaisia juttuja, jotka vaihtelevat: joskus on niiiiiin kivaa ja joskus ei.

Vauva taitaa jo uimahallille saapumisesta tietää, mitä on luvassa. Innoissaan pukuhuoneessa kuuntelee suihkun ääniä ja odottelee uimapöksyjä jalkaansa. On niin ihanaa pulahtaa lämpimään veteen turvallisille käsivarsille. Hieman on väsy tuohon kellonaikaan, mutta uni vie voiton uinnin jälkeen aika lailla heti kun auto starttaa! Tässä meidän pieni hymyilevä vesipeto silmät hieman unisina:

048-crop

Seuraavaa uintireissua odotellessa! Tuleva viikonloppu onkin mukava ja paljon ohjelmaa sisältävä; monenlaista juhlaakin luvassa!

 

Comments

 1. Kaisa
  4.11.2014 / 13:23

  Kyllä osaa olla hurmaavan näköinen pikkupoika! Niin suloinen pakkaus ja kyllähän tuo uinti näyttää olevan mukavaa :)

 2. Anniina
  4.11.2014 / 13:40

  Voi söpöliini!♡ älyttömän suloinen vesipeto :)

 3. taikku
  4.11.2014 / 16:20

  veikeen näköinen kaveri ,,,,,mekin aikoinaa käytetiin meidän poikaa tällä hetellä (27v )vauvauinissa, ne kerra olivat todella mukavia ja hauskoja hetkiä ,myöhemällä kouluiällä oli niin helppo mennä uimaan koulun ja kavereiden kanssa kun .oli aikaisin oppinut sukeltaman , ja uimaan ,ihania uintireissuja teille sinne kokoperheelle .

 4. Marjaana
  4.11.2014 / 19:15

  Ihana pieni uimari teillä. Me ollaan meidän pikkupojan kanssa käyty myös vauvauinnissa. Alkuun oli sukeltaminen nihkeää. Tuntui että meidän pojalle ikävämpää kuin muille. Päätettiin, ettei lopeteta uintia, vaan hidastettiin tahtia. Rauhassa kannusukelluksia ja muuta lilluttelua. Eipä aikaakaan, niin myös meidän pieni löysi sukeltamisen ilon. Vaati vain vähän aikaa kypsyä. Mukavia uintihetkiä teillekin!

  • 5.11.2014 / 21:36

   Meillä taas alkuun sujui sukelluksetkin ihan kivasti. Tuosta sun kommentista hoksasin, että ehkä ohjaajat ovat tosiaan laittaneet liikaa vauhtia myllyyn… Taidanpa seuraavalla kerralla ottaa asian esille, jos vauva vielä sukelluksen jälkeen itkee! Ei saa olla kurjaa! Hyvä, että mainitsit tuosta :).

 5. JenniJ
  4.11.2014 / 20:36

  Meillä alkais 4kk:n ikäisen poitsun kans vauvauinti 1,5 viikon päästä. Jännityksellä odotetaan, mitä poika tykkää :) Mistä olette ostaneet pojalle uimapöksyt? Meilläpäin täällä pohjosessa niitä tuntuu olevan aika vähän tarjolla ja tuollaisia pitkälahkeisia en ole vielä nähnyt missään. Semmoiset oli itsellä mielessä että vois olla hyvät. Näitä vauvajuttuja on niin kiva lueskella kun aihe on itselle myös niin ajankohtainen :)

  • 5.11.2014 / 21:38

   Ostin nuo ihan uimahallilta. Aloitimme vauvauinnin kahden päivän varoitusajalla, joten koin helpoimmaksi tehdä noin :).
   Tosi mukava kuulla, että pidät vauvajutuista! Ihania vauvauintihetkiä teille :).

 6. Katja
  4.11.2014 / 21:36

  Onpa suloinen uimari. Kannustan jatkamaan vauvauintia, vaikka se sukeltaminen ajoittain hankalaa olisikin. Uimataito tullaan oppimaan nopeammin tämän ansiosta. Meillä poika (nyt koululainen) oppi taitavan uimisen jo viiden vuoden iässä ja siitä on nautittu kylpylä- ja lomareissuilla. Lisäksi ihan tavallisessa uimahallissa käynti voi olla kiva perheen yhteinen harrastus esim sadepäivien varalle. Toki kannattaa toimia niin kuin itsestä tuntuu parhaalle, vaikka tätäkin kautta näitä neuvoja ja kommentteja sataa

  • 5.11.2014 / 21:41

   Totta, on siinä kyllä isot hyödyt. Vauva nauttii uimisesta, on aina altaassa iloinen ja hymyilevä, mutta viime kerralla sukellusten jälkeen pääsi itku :(. Ohjaajat taitaa olla turhan ahneita meidän vauvelin suhteen, nyt joutuu äiti puuttumaan :D. Hieman hellitämme tahtia ja menemme tästä lähtien rauhallisemmin eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.